• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Sokak Modası !

:KK53::KK53::KK53::KK53:

ben olacam o derece iddaalıyım :KK53: hiç kendim gibi olamadım biraz farklılık katim dedim ama pişman oldum keşke farklı bi kombinle katılsaydım :KK12::KK12:
ya bende kombınleyemedım cok guzel yırtık boyfrıend kotum vardı ama altına gıyıcek kıslık ayakkabım yoktu bende normal dısarı nasıl cıkıyosam oyle resım attım baska bişey yapamadım ama gercekten kombın yapmak zormus:)

ya bende kombınleyemedım cok guzel yırtık boyfrıend kotum vardı ama altına gıyıcek kıslık ayakkabım yoktu bende normal dısarı nasıl cıkıyosam oyle resım attım baska bişey yapamadım ama gercekten kombın yapmak zormus:)
Çuval giyip koyaydın, sana herşey yakışır böcügüm:KK36:

ee ayakkabılı atmasaydın sende şart değildiiii :110:
yalnız millet yana yana bu yarışmayı bekliyomuş 20 katılan nedir yaa süre uzun tutulsa tüm kk katılcaktı zaar :KK53:

sen neyi bekloon hala allesen foto çekecek birini mi bulamadın daha :KK53:
attım attım:KK53::KK53::KK53:

Çuval giyip koyaydın, sana herşey yakışır böcügüm:KK36:
yaptıkm bıseyler pınkım:)

ee ayakkabılı atmasaydın sende şart değildiiii :110:
yalnız millet yana yana bu yarışmayı bekliyomuş 20 katılan nedir yaa süre uzun tutulsa tüm kk katılcaktı zaar :KK53:
he yaaaa fena kalabalagız bu sene yarısma cok kk baya renklenıcek:KK53:

Back
X