- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Keşke canım =) gitmişken buluşmayı harbiyi gizli gizli çek resmini at onun haberi olmadan onu yarışmaya dahil edelim hahaha sonra öğrensin benim saçımı başımı yolsunAynen
Beklenen gün geldi, yarın buluşma günümüz
Keşke sende olsaydın
Bana ne yapar Allah bilirKeşke canım =) gitmişken buluşmayı harbiyi gizli gizli çek resmini at onun haberi olmadan onu yarışmaya dahil edelim hahaha sonra öğrensin benim saçımı başımı yolsun
Yok yahu ben pınkoya takılıyorum öncelik kıyafet çekip atın yeterli sonuçta evde giyinip sokağa çıkıyoruz dimi amaevde çekip atsak olmaz mı ille arka planda sokak mı olcak
Katılcak mısın just =)evde çekip atsak olmaz mı ille arka planda sokak mı olcak
Bişiycik yapmazBana ne yapar Allah bilir
Olur canım olur nerede nasıl çektiğinin önemi yok =) Katılacak mısın =)İşe giderken çeksekkkk olurmu kiii
Sabahlari uykumdan vazgecemedigim icin son 15 dkk kalana kadar uyuyorum canimOlur canım olur nerede nasıl çektiğinin önemi yok =) Katılacak mısın =)
Tamam canım bekliyorum mutlaka 1 hafta daha süremiz var..Sabahlari uykumdan vazgecemedigim icin son 15 dkk kalana kadar uyuyorum canimyarin erken kalkabilirsem soz katilicamm :)))
tamam canim :)Tamam canım bekliyorum mutlaka 1 hafta daha süremiz var..
İzlemeye aldım seni , haberleşiriztamam canim :)
tamamdirr saol canimİzlemeye aldım seni , haberleşiriz
Katilmalisin diyorummmm tam senin tarzin tolisimpüfffff katılsammıki?
Bende merakla bekliyorum =)Bu yarışmayla gözümüz gönlümüz açılacak desenize
görelim bakalım kk nın tarz hatunlarını
tamam bı bakayım dolabımı karıstırıyım bırasss:)Katilmalisin diyorummmm tam senin tarzin tolisim
Senin dolabinin cogunlugu hangi renkten olusuyortamam bı bakayım dolabımı karıstırıyım bırasss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?