- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Neye yahu neyeeee =Dbende çok heves ettim :) güvenemedim
Neye güvenemiyorsunuz anlayamadım =) Tarzınıza mı güvenemiyorsunuz yoksa bizlere mi
Eğlenceli bir yarışma olacak inşallah kendi aramızda eğleneceğiz..
Resimlerin kimin olduğu belli edilmeyecek =) Yarışmaya katılanlarda kendi kimliklerini yarışma bitene kadar belli etmeyecekler..
Kuzum her zaman kendine güvenin olsun..kendime güvenemiyorum :S
Olmazsın kuzum =) ağır eleştiriler yapıldığını görmedim ben hiç =)iyi sağlam giyinirim ama birde rezil olmak var hehehehehehe
Bekliyorum canım =) Göndericem diyipte göndermeyenleri liste yapıcam , işkence yapıcam onlarabende göndercemm ayy çok heyecanlııııııııı :)
Kuzum her zaman kendine güvenin olsun..
Sen kendin günlük dışarı çıkarken giydiği kıyafetlerle dışarı çıktıktan sonra, buraya koymama konusunda kendine mi güvenemiyorsun
Dışarıda milyon tane insan görüyor burada hemen hemene 100 den fazla kişi görür vs..
Bence güvenmelisin =)
Foto çektikten sonra bana atacaksınız ya hani , ben onlara çerçeve vs gibi ayarlar çekeceğim, çözünürlük bakımından renk bakımından soluk duruyorsa resimlerin vs , onlara da ayar çekerim yeter ki isteyin cutecimkatılmak ıstıyorum ama
fotograf cekımlerınınde cok onemlı oldugunu dusunuyorum :d
solda sıfır kalırsam kk yıkarım
Tamam canım ayın 1 inde sona erecek katılım =) hemen hemen bir hafta süre tanıdık , bekliyorummm =)tmm bende varım ozaman
Neye yahu neyeeee =D
Kendine güveniyorsan dahası ne kuzum ! göster kendinikendime ve giydiğime güveniyorumçok tarz bayanlarda olduğu için bilemedim
Eveeeeet canım bekliyorum resimleriihadi bakalım 1 aralığa kadar yolu var :)
Evet bekledim canım evde giyinip atsanda olurdu nasıl olsa kafan görünmiycektiBugün sokağa çıkmadım diye giyinmedim margamSen şimdi resim beklemişsindir
Hava buz gibi kuzu, soyunmaya üşeniyorumEvet bekledim canım evde giyinip atsanda olurdu nasıl olsa kafan görünmiycekti
Sabah buraya kar atıştırmış ama şuan deli gibi yagmur yağıyor..Hava buz gibi kuzu, soyunmaya üşeniyorum
Bi buraya yağmıyor o karSabah buraya kar atıştırmış ama şuan deli gibi yagmur yağıyor..
Sabah buraya kar atıştırmış ama şuan deli gibi yagmur yağıyor..
marga sorularım olcak ona göre eklicem foto :)
1- kombinde ayakkabı olması şartmı ?
2- kış kombini olması şartmı ?
Bi buraya yağmıyor o kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?