- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aynen içime ata ata içim şişti..vurun mazluma:))En kotusude yorumlara cevap verememek bunu giydim su yuzden bu boyle oldu diye anlatamiyoz kimlik cikmasin diye
:)) yarışma sonundaEn kotusude yorumlara cevap verememek bunu giydim su yuzden bu boyle oldu diye anlatamiyoz kimlik cikmasin diye
Oooff bugünde çok sıkıcı buralar..in cin top oynuyor..bari onlar bi iki yorum yapıp..oy kullansa..
Yarışmaya katılan 15 kişi hiçmi merak edip gelip bakmaz..bi yorum yapmaz yahuuu..
Bdv de sarmıyor bugun..
İnstaya foto atıyoz onu bıle beğenen yok..
Bugun dünyada tek fani benim herhalde
tekrar yorum yapabilirim :))Oooff bugünde çok sıkıcı buralar..in cin top oynuyor..bari onlar bi iki yorum yapıp..oy kullansa..
Yarışmaya katılan 15 kişi hiçmi merak edip gelip bakmaz..bi yorum yapmaz yahuuu..
Bdv de sarmıyor bugun..
En kotusude yorumlara cevap verememek bunu giydim su yuzden bu boyle oldu diye anlatamiyoz kimlik cikmasin diye
Bisey diyesim geliyo sonra marga beni diskalifiye etmesin diye susuyomAynen içime ata ata içim şişti..vurun mazluma:))
Oyyyy benim kuzum icine ata ata millana karsi dolmus muuuuiBisey diyesim geliyo sonra marga beni diskalifiye etmesin diye susuyom
Konsept onerisinde bulunan oldu bunu... :)absürt kombin yarışması olsunHuy Meselesi
Kazanamadigimda sevindigim tek yarisma olur absurt olamiyomusum demekki diyeKonsept onerisinde bulunan oldu bunu... :)
Evet canim anket acacagim yine zaten once konsept onerilerini okyimle gorusmem lazim, tarihlere denk geliyo mu gelmiyo mu bi ayar cekmemiz lazim zaten duyururuz burdan :)Kazanamadigimda sevindigim tek yarisma olur absurt olamiyomusum demekki diyesevgililer gunu konsepti on numara olur bak tamda tarih geldi yine herkes nasil nerde kutliycagini yazar
İnsta adin neeeOooff bugünde çok sıkıcı buralar..in cin top oynuyor..bari onlar bi iki yorum yapıp..oy kullansa..
Bdv de sarmıyor bugun..
Evet ya,bende zor tutuyorum kendimi,onları giydiysek spor kombin olduklarını düşünerek giymişizdir dimi yani! Şuursuz değiliz sonuçtaEn kotusude yorumlara cevap verememek bunu giydim su yuzden bu boyle oldu diye anlatamiyoz kimlik cikmasin diye
hahahahaha :)))En kotusude yorumlara cevap verememek bunu giydim su yuzden bu boyle oldu diye anlatamiyoz kimlik cikmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?