- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
yenilen pehlivan gurese doymazmisss bende isteremmmm sirada ne yapsak da yenilsekkk kiii dusunun bakemmm.yeni yeni yeni yarışma istiyorum, yenilmeye doymuyorum :)
zamanlama benim için şu sıra çok uygun malum ara tatil :)
çocuklarının maşALLAHları var ama bence çocukları katmayalım bu işin içine :))yenilen pehlivan gurese doymazmisss bende isteremmmm sirada ne yapsak da yenilsekkk kiii dusunun bakemmm.
Ayyyy bide cocuklari yaristiralim giydirip yaa olur muuu
eéeee kime gitti oy merakķ icindeyimmnYorumumu dün yapacaktım, gecikme için kusura bakmayın hanımlar.
Eveeettttt başlayalım
1 numara:
Kot ve kazak tamam, üstündeki de olabilir ama altına yarım hafif topuklu bot ya da spor ayakkabı olmalıydı, çanta yok ve saçlar tepeden at kuyruğu olursa süper olur.
2 numara:
Renk uyumunu ve stilini beğendim. Fazla söze gerek yok, saçlarda toplanıp yüz ortaya çıkarılmış, tarzsın
3 numara:
Gizemli tarzını sevsinler, belli tarzın bu, herşey tamamda hadi saçlarını toplamamana da ses etmeyeyim, o çantanın rengi üstündekilerle daha uyumlu tonlarda olabilirdi, birde niye kola o şekilde takılmış, altın gününe giden teyzeler gibi, içinde örgülerin mi var? Omza takmalısın çantayı.
4 numara:
Renk uyumunu sevdim, gözlük tanınmamak için sanırımyüz ifadesi de sokağa birini haklamaya gider gibi, gitmeden bir foto çekeyim sonra hesaplaşırız yüz ifadesi takınmışsın yorumumu beğenmezsen sıra bana gelmez değil mi
5 numara:
Seninde fular ve çantayı takış şekline takıldım, sanırım fular ayakkabıyla kombinlenmiş ama ceketle kullanma, pardesüyle tamam lakin ceketle ı-ıh, çanta omzaaaaa, galiba 3 numarayla aynı altın gününe gidiyorsunuz, onun çantada örgü yelek seninkinde beş şiş patik var, gelinleri kaynatırken hırsla örer gün bitimine kadar bitirirsiniz artık
6 numara:
Saçlar toplu, yüzde tatlı bir gülümseme, gömlek tonunu ve kıyafetini genel olarak beğendim fakaaattt bilek ve boynu boş buldum, birkaç aksesuarla bu sade spor şıklığı şenlendirebilirdin, tabii birde çanta yok.
7 numara:
Vaooovvvv oturuş bile kendinden emin, boyna kolye takılmış güzzeeelll, çanta ayakkabı tamam, bluz ve kotta öyle, yalnız kotu biraz daha düşük bel ve kemerle kullanırsan daha iyi olur.
8 numara:
3-5-8 güne gidiyorkısır var mı bende geleyim:))) kombinin tonlar ve uyum bakımından iyi ama çantayı hem öyle takma hemde o kadar büyük çanta kullanma, ufak tefeksin zaten, o çantaya kendin bile girersin
9 numara:
Ayakkabı ve ceketin tamam ama hem renk geçişli yırtık kot hemde benzer tonlarda renkli gömlek gözlerimi yordu, ikisi bir arada karışık olmuş, üstündeki gömleği düz sade ve daha canlı bir ton seçebilirdin
10 numara:
Askere mi gidiyorsun? Hayırlı teskerelergömlek, kot, çanta, üstüne attığın ceketin hepsi iyi, lafım yok ama o postallar olmamış, üstün çıtı pıtı fıstık gibi genç kız imajı oluştururken postallar teskere ne zaman dedirtiyor, kaba durmuş, 1 numaraya da dediğim gibi altına yarım hafif topuklu bot olaydı iyiydi.
11 numara:
Ben böyle giyinir, tarzımı ortaya koyar havalı havalı pozlarımı da veririm, endamım yeter diyorsun yani
Valla sevdim ne yalan söyleyeyim.
12 numara:
Renk geçişlerine bayıldım, botların, üstündekiler, baş örtün, çantan, fıstık gibisin maşaallah
13 numara:
Buyur yine kocamaannn bir çanta ve güne giden teyze takışı
Pantolonu düşük bel tercih etmelisin ve kemerle
Kıyafetin spor ama çanta klasik kaçmış, ayrıca spor ayakkabının dilindeki tonla uyumlu olsun diye o çantayı kullandın sanırım, üstündekilerle spor ayakkabını da uyumsuz buldum, açık tonlarda kotla giymelisin spor ayakkabılarını ve üstündekileri de elinde daha küçük ve spor bir çantayla tamamlamalısın.
14 numara:
Herşey tamam, takılar nerdeeee? Takısız genç kız olur mu
15 numara:
Detayları kafamda birleştirmeye çalışsamda seçimlerini beğendim, çantayı nasıl taktığını göremediğim için eline almış veya omzuna takmış kabul ediyorum
Yalnız takı göremedim, boynun ve bilekler çok boş kalmış gibi geldi.
Ay bunlar benim kuşu öldüreceeekkkk
Eki Görüntüle 1391156
Hepinize başarılar dilerim, oyumu daha sonra vereceğim, azıcık merak edin
Eki Görüntüle 1391167
ahahahahah belkim o zamn kazanirim.ha kardes ne dersin(sagol canm herkesin evladini Allah korusun nazarlardan)çocuklarının maşALLAHları var ama bence çocukları katmayalım bu işin içine :))
ben baktım göremedim liste içlerinde merak ediyorum bende :)
eéeee kime gitti oy merakķ icindeyimmn
he vallahiiii bil kazandada cikmiyo zatennndaha enteresan kombinler hazırlayabiliriz yada belirli bir obje mecbur olsun daha eğlenceli olur gibime geliyor.birde ne yarışma meraklıymışız :))
oy oranından memnun musun diyecem ama açık edemiycen kendini :))
he vallahiiii bil kazandada cikmiyo zatennn
depresyona giricimmmm kk depresyonu
Ona sonra karar vercekmiş..hepimizi yerden yere vurdu..artık ya hepimize oy verir..ya hiçbirimize :)) gerçi 11 numaraya kıyak geçmiş..kotu bişe yazmamış ona..
eéeee kime gitti oy merakķ icindeyimmn
O zaman 3-5-8 yada 13 sün..,acaba hangısıııı3-5-8 -13 gune gider gibi demiş ama sapı kısa cantalar baska turlu takılmıyo valla yabende sevmezdim ama cok rahat oluyor hep derim babanem gibi tasıyom cantayı diye ama moda oldu o tutus sekli artık ordan yırtıyoz dısarda
Yok yok diiilllO zaman 3-5-8 yada 13 sün..,acaba hangısıııı
yok oyle deemediimmO zaman 3-5-8 yada 13 sün..,acaba hangısıııı
3 numaraBazı kombinleri hiç sportif bulmadım. Böyle düşünen sadece ben miyim acaba?...
Bu arada, çoğu kişiyi tanımıyorum, kimlerin katıldığını da bilmiyorum hatta, o yüzden sadece kıyafetlere bakarak oyumu kullandım 13 numaraya.
İyi olan kazansın. :)
Napim canım gece mesai sen :)))Napiyorsunuz sekerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?