- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.081
ben senin oldugun katılmamayı dusunuyordum aslındaBana göre değil dıyenler senin gıbı gıyınmez..
Hem en havalısı,hem en rahat gorunen sendın valla..
Bundan sonra senin oldugun yarışmaya katılmam hahhahahha
Haha :) sana yapma dedik alma dedikLanaret marga bayankimse öldürdünüz beni gulmekten ya
Yok yok almadim elbiseevdekilerden giyerim
Kizlar rezil oldum ya o kadar cok alisveris yapmisimki en sonuncu magazada yetersiz limit dedi ahaha
Saol ablam sana da masallah ben seni tanidim bi topikte saclafindan bahsetmistin sanirim sarisindan tanidimm senin de masallahin var hayallerimdeki gibisinMaşallah sanada tatlıkız.
lanaretBi tek benim nickimi dogru yazmissin haha
Bugun koskoca tost yedim artik fit diiiiliiiimmmbenziyomusuz demekkifit vucutlarımızı benzetiyorlardır kız
Kliplerdeki gibi demiiiii :)Tatlıkız hıc ummazdım senden 7 numara olmanı..
Çok seksı bı oturus vardı o sandalıyede vay anasını:)))
Ikınızde benı sasırttınız..
Saol ablam sana da masallah ben seni tanidim bi topikte saclafindan bahsetmistin sanirim sarisindan tanidimm senin de masallahin var hayallerimdeki gibisin
nasıl ekmege yaptıysan bir saatte bitirimedinBugun koskofa tost yedim artik fit diiiiliiiimmm
oturusda puan alıyomus bende sharon stone oturusu yapcam hıhKliplerdeki gibi demiiiii :)
Kliplerdeki gibi demiiiii :)
Sıradakı yarışma senın tarzın..hıc sansım yok..abartmıyorum kesınlıkle sansım yok..sıramı savdım..kuşagımda nerde kaldıysa artık bı gelemedi..hersey kusak içindi:)ben senin oldugun katılmamayı dusunuyordum aslında155 yaw olmazki boyle
Birde norwe min zayıf olduğunu bılıyordum..
Oyuzden ya 10 ya 14 oydu..ama sarısın olmak ıstedıgı ıcın doğal olarak esmer olan 10 numarayı hep norwe sandım..
Meğer sararmış çoktan ama o barbie zayıflığı noolcak norwe? Utanmıyor musun bize bunu yapmaya.. @norwegian[/QUOTE
Hahaha aynen evetbir candan erçetin bir sharan sthone oturuşu adeta
Simdiden 3 tane saglam meydan okuyan kisilerden biri kendisi bakalim nasil olcaklar merakla beklemedeyimSıradakı yarışma senın tarzın..hıc sansım yok..abartmıyorum kesınlıkle sansım yok..sıramı savdım..kuşagımda nerde kaldıysa artık bı gelemedi..hersey kusak içindi:)
oturusda puan alıyomus bende sharon stone oturusu yapcam hıh
gelmiş kusagın bendeki eksildi iki kusaga alısmıstımSıradakı yarışma senın tarzın..hıc sansım yok..abartmıyorum kesınlıkle sansım yok..sıramı savdım..kuşagımda nerde kaldıysa artık bı gelemedi..hersey kusak içindi:)
Senin populer makyaj kusagida kaldi sende devami gelmedi ya ondangelmiş kusagın bendeki eksildi iki kusaga alısmıstım
evet ordan sanslıyım valla gitmesin o kalsın hep bendeSenin populer makyaj kusagida kaldi sende devami gelmedi ya ondan
Anaa seninkini mi bana verdiler hahhahah:))gelmiş kusagın bendeki eksildi iki kusaga alısmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?