- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.041
Ajda Pekkan kıskansın seni hıhAşk olsun yani bu ülkede bir ajda pekkan birde ben sarışınım
cantaya ben laf ettimKonusabılmek ne güzel oooh yaaa..
Cantama laf edenlerın basında paralansın hahhahah:)))
Ben çanta ve ayakkabı uyumunu sevmem..hatta gıysımle bıle uyumsuz olmalı..bundan sonrada böyle olacak..napiiiim..ben boyleyııııım baganeeee..
Herkese teşekkürler alıntı yapamıyorum:)❤
Hahaha bakma sen tolinin çok büyük rakibi olacaktın ama tolin senin katılacağını duyunca yarışmadan korktu benceee
Ajda Pekkan kıskansın seni hıh
Onun evinde badana boya işi varya bence bizle gezmelere gelemediğinden hasetlendi:)Millancım tebrik ediyorum seni hayatım,müdürüm çantamıza lafı soktu ama çok ta tarzdık yani dimi,mibarek kadınlar gününe gidiyormuşuz baksana
Hanım abla demek 5 noydun haa çok şaşırdım dermişim
çok bakımlısın abla maşallah hele ayakkabı zevkin süper
Onun evinde badana boya işi varya bence bizle gezmelere gelemediğinden hasetlendi:)
Dermişsinnsağol kuzum,aslında yanlış kıyafet oldu sonradan pişman oldum,mini etek giyecektim aslında aklımdan uçtu gitti varya..
Aha benım kopeklerımı de kıskanmış gıtmış bıde kopek almış kendıne haaa:)))))Bitmiş badana işleri,birde çişli dişi köpek yavrusu almışlar onunla uğraşıyor müdürüm.
Gelsin bakalım ifadesini alalım,neymiş çantalaımızsa laf atmak..
o dermişimi neden dedim sen anladın, ilk görüşte anlamıştım da diyememiştim ondan
olsun ya geç değil sevgililer gününe giyersin ,fizik müsait nasılsa
Aha benım kopeklerımı de kıskanmış gıtmış bıde kopek almış kendıne haaa:)))))
Aha benım kopeklerımı de kıskanmış gıtmış bıde kopek almış kendıne haaa:)))))
Evet benım tescılım var artık..millan sen kk de bir ikonsun artık,moda ikonu herkes seni örnek alacak müdür bile
Dermişsinnsağol kuzum,aslında yanlış kıyafet oldu sonradan pişman oldum,mini etek giyecektim aslında aklımdan uçtu gitti varya..
Evet benım tescılım var artık..
Mudure ıhtar verecem cantalar omza değil kola takılacak bundan sonra!
Benden ıyı mı bılıyormuş o
Ayy abla maşallah
Hakikaten çok hossun fizigin saclarin.
Yuzunu de merak ettim acikcasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?