- 3 Ağustos 2008
- 688
- 410
- 408
- 44
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
Düşünüyorum katılmayı konsept sevgililer günü yemeği demi canımSende katilacak misin canim :)
Evet şık bir yerde yemege gidilecek aksam canim..Düşünüyorum katılmayı konsept sevgililer günü yemeği demi canım
Neyde dalga gecmistm kizSen gecende benimle dalga gectin ama intikam soguk yenilen icilen corba gibidirrrrrr kihkihkih
Katilcan mi kiz :)
- @oranje @1Sen @La Lune @zd86 @karanfilseven @segazel @MssTurkuaz @luine @Bayanshy hanımlar oylarınız için teşekkürler iyi hissetmeme sebep oldunuz :)
- @millan birinciliğini tebrik ederim hak ettin.ayakkabılarını hala beğenmiyorum :))
Gece yemek yiyorum diye :)Neyde dalga gecmistm kiz
En tarz üye bağyan, zekzi sarışın ne istiyon sen benden ha neeeeBende 5 numaraya vermiştim oyumu..EnHarbiKiz denilen kişiden önce hemde..
Hatta ilk ben vermiştim..en birinci ben vermiştim..❤
Elbet yakalarim bi aciginiGece yemek yiyorum diye :)
Harbiskom sende katilsana :)En tarz üye bağyan, zekzi sarışın ne istiyon sen benden ha neeee
Zor bulursunnnnnnn hiha :)Elbet yakalarim bi acigini
Ayy yok şekerim sağolHarbiskom sende katilsana :)
Hangi tema olursa katilirsin peki yaaaaaaAyy yok şekerim sağol
Ya işin açığı eşim istemiyor. Spor şıklığa katilmak istedim,ne işin var öyle şeylerle katilma dediHangi tema olursa katilirsin peki yaaaaaa
Uzuyorsun beniYa işin açığı eşim istemiyor. Spor şıklığa katilmak istedim,ne işin var öyle şeylerle katilma dedi
yenilmeye doymam ki ben :)) katılma olasılığım yüksek nede olsa kaybedenlerde lazım buraya :)Katilcan mi kiz :)
Gondereyim kuzumUzuyorsun benitamam tamam hih
Ben seni cok merak ediyorum bana bir resim yollar misin kuzum sen gordun beni ben goremedim seni ya
Bana daGondereyim kuzum
yüzüm eskiyo sonraBana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?