- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.181
Oylama bitti birincimiz 3numara :)Bence 10 numara
hanım ablayı da tahmin etmiştim tam bir asil güzel kadın dedim ancakHanimKelesimiGetir olabilir
Millan 3 numaranın sen olduğunu hiç düşünmemiştim.tebrikler,çok hoşsun.
Ben seni hep esmer sanıyordum.Norvegian ı da esmer sanıyordum.Birtek güzel hanımablamı tanıdım.
Katılanların hepsini tebrik ediyorum,harikasınız maşallah.
bir kaç kişi doğru tahmin etmişimtatlibikiz HanimKelesimiGetir @themis1990 @lanarey @norwegian ve @4justice açıkcası 3 numara Huy Meselesi 'dir diye düşünmüştüm.
Gunaydin ablamSelamlar hanımlar
Gunaydin ablam
Okuyorum ablam dis hekimi asistanligi ikinci sinifimGünaydın şeker,sen okuyormusun çalışıyormusun,okuyorsun diye tahmin ediyorum seni
Oyumu 2 numaralı arkadaşa vermiştim1.VE 2. SAYFADA RESİMLER YER ALMAKTADIR
Birinci 3 numara ile @millan
Tebrikler millan
Katılım Listemiz
1 numara @themis1990
2 numara @Daydream15
3 numara @millan
4 numara @evlaefe
5 numaraHanimKelesimiGetir
6 numara @eylul2807
7 numaratatlibikiz
8 numara @Saksi_Degilim_Ben
9 numara @Mister81
10 numara @supernaturalwoman
11 numara @herseydahaiyiolacak
12 numara @_VUSLAT_
13 numara @lanarey
14 numara @norwegian
15 numara @4justice
Birinci olan üyemize
√ En tarz üye √
kuşağı ve hediye verilecektir
Oylama 1 hafta sürecektir
Oylama topiğin de yarışmaya katılan arkadaşlar, hiç bir şekilde kimliklerini belli etmeyeceklerdir !
Fotoğraflara nick yazılmayacak.
Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar
Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.
Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
Foto çekimleri mümkün oldukça net olmalıdır.
Oy kullananlarda arkadaşlarının kimliğini yorumlarda açık etmeyeceklerdir.
Yarışmaya her kullanıcı kendi resimleriyle katılmalıdır,herhangi bir olumsuz durumla karşılaşırsak ve bunu sonradan öğrenir isek ( fake resim vs gibi ) gerekli ceza verilecek , oylama topiğinde resim silinecek ve yarışmaya katılan arkadaşım yarışmadan atılacaktır.. Fake resimle yarışmaya katılan arkadaş, yaptığı , yazdığı , yolladığı resimden ve herşeyden sadece kendisi sorumludur..
Özelden gerekli uyarılar yapılmıştır.Yönetim bu durumdan sorumlu değildir.
Okuyorum ablam dis hekimi asistanligi ikinci sinifim
Anladim ablacimNe güzelibiliyordum okuduğunuda resimde farklı görünce ondan sordum yani..
Anladim ablacim
Yok abla g.antepteyim:)Hem çalışıp hem oksimdilikabilirsin diye yaniankara'dasın demi.
Yok abla g.antepteyim:)
İs teklifi geliyo ama staj okul dersler babam gitme simdilik atanamazsan baslarsin dedi
Onceden doktorlarin yaninda diplomasiz eleman calisiyordu, yeni yasayla diplomali asistan calistirmak zorunda kaldilar simdi de bize yoneldiler isteKar da orada,ben seni hep ankara diye tqahmin ediyordum:))
Hayırlısı olsun bakalım,okul bitsin sonrada iş derdi başlıyor işte.
Bizde yaşadık cidden sıkıntılı bir dönem stres yaşıyorsun olacakmı kabul edeceklermi diye.
kim kazandı cicimmOnceden doktorlarin yaninda diplomasiz eleman calisiyordu, yeni yasayla diplomali asistan calistirmak zorunda kaldilar simdi de bize yoneldiler iste
Onceden doktorlarin yaninda diplomasiz eleman calisiyordu, yeni yasayla diplomali asistan calistirmak zorunda kaldilar simdi de bize yoneldiler iste
ee kim kazandıı
Hanim ablam cevaplamis :) 3numara millancigimizz :)kim kazandı cicimm
yok onu anladımda hani kim kimmiş sıralaması vardı ya onu bulamadımmHayırlsı olsun yinede,sonuçta iş imkanın var nasılsa..
Tabikide ben kazandımmm dermişimmm
3 numara millan kazandı.
yok onu anladımda hani kim kimmiş sıralaması vardı ya onu bulamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?