En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

tebrikler,hasta olmak için elinden geleni yapmışsın.bir de dondurma yeseydin tamamdı şaka bir yana geçmiş olsun

Kar yağınca ben tatil olsun olmasın okula gitmiyordum hahahaha çünkü bir gün botlarımın bağcıklarını izlerken yüz üste yere yapışmıştımda , kaydım ondan
hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsun
Bizimde burada yagmurlu havalarda yerlerde solucanlar olur ayy onların uzerine cırt cırt bastıgım gunlar geldi aklıma ,ne alakaysa artık

hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsun
Bizimde burada yagmurlu havalarda yerlerde solucanlar olur ayy onların uzerine cırt cırt bastıgım gunlar geldi aklıma ,ne alakaysa artık

Kuzum benim psikopatça geçen bir çocukluğum var, bir kız arkadaşım vardı. o zamanlar 7 yaşında mıyız ne..
Şuan çok yakın arkadaşımdır kendisi..

Kız sürekli oyun bozanlık yapardı , bunu bir gün bizim apartmanın arkasına çekip çat diye kirpiklerini yolmuştum sonra eve kaçtım tabi :)

oda ağladı durdu, onunda bana yaptığı bir sürü şey var , ama seviyoruz birbirimizi çok

bizim burda o solucanlardan hala var :)

Ya ben bir yerde okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum , bir tatlı kaşığı dondurma cidden çok iyi geliyormuş..
Yani ben dedim bana etki etti, tabi herkese etki eder mi bilemiyorum
herkese etki ettiyse bana gelmez,ben tersim biraz . mesela türk kahvesi uyku kaçırır ya herkesde bende tam tersine uyku veriyor,rahatlatıyor

herkese etki ettiyse bana gelmez,ben tersim biraz . mesela türk kahvesi uyku kaçırır ya herkesde bende tam tersine uyku veriyor,rahatlatıyor

Bende de yoğurt bazen çok ters eti yaratıyor , kase kase yoğurt yiyorum ama yine de uykum gelmiyor deli oluyorum

Yaş kaç canım :)

aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…