- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
tebrikler,hasta olmak için elinden geleni yapmışsın.bir de dondurma yeseydin tamamdıGünaydın tarz üyelerim benimmmm
nasılsınız keyifler nasıl
itina ile katılacağım hemde,özeneceğim,bezeneceğim.çok pis hırs yaptım,inşallah bu gazla devam edeceğim.patlamazsam tabiihehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)
Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..
o anne beni arayacak,özellikle çağıracak
hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsunKar yağınca ben tatil olsun olmasın okula gitmiyordum hahahahaçünkü bir gün botlarımın bağcıklarını izlerken yüz üste yere yapışmıştımda , kaydım ondan
tebrikler,hasta olmak için elinden geleni yapmışsın.bir de dondurma yeseydin tamamdışaka bir yana geçmiş olsun
benmde canıma minnet,yeter ki gezme olsunBak annemi tanımıyorsun çok cana yakın ve sohbetlidir napar ne eder buraya getirtir seni
ahanda bir yaşıma daha girdim, desene aspirinden daha etkiliDondurmayı başım ağrıdığında yiyorum ben,şak diye geçiriveriyor ağrıyı :)
Egenin havasıda yumusaktır , ben Aydınlıyım ama 8 yıldır ankarada yasıyorum kuru ve soguk burasıEvet canım , marmara ve karadeniz havalarını sık sık soluyorum
Ha bir de akdenizin havasınıda biliyorum
ama hiç egenin havasını ciğerlerime çekmedim =)
hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsun
Bizimde burada yagmurlu havalarda yerlerde solucanlar olur ayy onların uzerine cırt cırt bastıgım gunlar geldi aklıma ,ne alakaysa artık
atesli aplam benim
İyi yapıyorsun hanım ablam, bende gittim elma haşladım onu yiyorumyer misin
ahanda bir yaşıma daha girdim, desene aspirinden daha etkili
Ateş basıyor şu anda da,menapoz sıkıntılarım var,gerçi hep ateşliyimdir de
Afiyet olsun yarasın ,yerim valla iyi olur
Bende regl dönemlerimde cok atesli oluyorum abla zor vallahi :)Ateş basıyor şu anda da,menapoz sıkıntılarım var,gerçi hep ateşliyimdir de
Afiyet olsun yarasın ,yerim valla iyi olur
Egenin havasıda yumusaktır , ben Aydınlıyım ama 8 yıldır ankarada yasıyorum kuru ve soguk burası(
Neresi Aydın mı , Ankara mı? ablaMemleketim benim nasıl özledim varya
herkese etki ettiyse bana gelmez,ben tersim biraz . mesela türk kahvesi uyku kaçırır ya herkesde bende tam tersine uyku veriyor,rahatlatıyorYa ben bir yerde okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum , bir tatlı kaşığı dondurma cidden çok iyi geliyormuş..
Yani ben dedim bana etki etti, tabi herkese etki eder mi bilemiyorum
Sıcak sıcak yumuşacık elmayı böyle yemeyi seviyorum ya :)
Bende regl dönemlerimde cok atesli oluyorum abla zor vallahi :)
Neresi Aydın mı , Ankara mı? abla
herkese etki ettiyse bana gelmez,ben tersim biraz . mesela türk kahvesi uyku kaçırır ya herkesde bende tam tersine uyku veriyor,rahatlatıyor
Hiç duymamıştım bunu denemek lazım.
Bazen cinayet işleyecek hale geliyorum,cezai indirimde alırım herhalde yırtarım nasılsabu bambalka bişey ama kafandan ateş çıkıyor sanki,fırına girmiş gibi oluyorsun..
aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyorHiç duymamıştım bunu denemek lazım.
Bazen cinayet işleyecek hale geliyorum,cezai indirimde alırım herhalde yırtarım nasılsabu bambalka bişey ama kafandan ateş çıkıyor sanki,fırına girmiş gibi oluyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?