- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ama neden yok. Kimse görmedi sonuçta??Hayır canım yok :) şu resim konusunda da hassas davranıyorum unutanlar oluyor, tekrar çekmelerini istiyorum
O yüzden rica ediyorum yarışmaya katılacak olan arkadaşlar lütfen kuralları okusunlar :)
O zaman her üye değiştirmek ister, bu haksızlık olur.2. kez kombin değiştirme hakkı neden verilsin herhangi bir üyeye ? Kurallar çok açık ve net..Ama neden yok. Kimse görmedi sonuçta??
Tamam ya ne kızıyorsun sorduk sadeceO zaman her üye değiştirmek ister, bu haksızlık olur.2. kez kombin değiştirme hakkı neden verilsin herhangi bir üyeye ? Kurallar çok açık ve net..
Ben yapamam böyle bir şeyi.Açık ve net söylüyorum.
Bensiz sohbet etmeyin
Tamam ya ne kızıyorsun sorduk sadece
Kullan o zaman dövecekmişsin gibi olmuşKızmadım ya cevap verdim ifade kullanmamışım
Eh gibi gibi ama hala ruh hastasiyim ona gore davranin heaaaaaNapıyorsun paranoyak geçti mi şüphelerin
Aşk olsun ben ve seni dövmek , anca öperim yanaklarından çorba oylamaları ne zaman başlıyorKullan o zaman dövecekmişsin gibi olmuş
Margam kiyamaz kiiiiKullan o zaman dövecekmişsin gibi olmuş
Gördüm yine pili bitmiş herhalde , kuzu nedir bu sizdeki pil bitme durumu ya bak bu 2. kez oldu farkındasın dimi ?Eh gibi gibi ama hala ruh hastasiyim ona gore davranin heaaaaa
Margam kiyamaz kiiii
Bi beni dovuyo o da alintiyi bozdugumda haha
Unuttum canım pazartesi mi ki :)) Baksana hayrına, tabletim bozuldu gezemiyorum ordan orayaAşk olsun ben ve seni dövmek , anca öperim yanaklarından çorba oylamaları ne zaman başlıyor
Nasıl beceriyorsun onu yapmayı :))Margam kiyamaz kiiii
Bi beni dovuyo o da alintiyi bozdugumda haha
A niye bozuldu canım, benimde şarj giriş yeri bozuldu gibi ama idare ediyorum şimdilik :)Unuttum canım pazartesi mi ki :)) Baksana hayrına, tabletim bozuldu gezemiyorum ordan oraya
Evet canm yanindayken ben de sahit oldum.. Yoksa paranoyaga baglamstm coktanGördüm yine pili bitmiş herhalde , kuzu nedir bu sizdeki pil bitme durumu ya bak bu 2. kez oldu farkındasın dimi ?
Tilifondan oliyyNasıl beceriyorsun onu yapmayı :))
Evet canm yanindayken ben de sahit oldum.. Yoksa paranoyaga baglamstm coktan
Evet arkadaslariylaPardon ama her gece bu saatlere kadar dışarıda mı takılıyor senin ki ?
Oldu da yılbaşına göre ayarladılar sanırım. Tarihlere hiç bakmıyorum ki:))A niye bozuldu canım, benimde şarj giriş yeri bozuldu gibi ama idare ediyorum şimdilik :)
Nevoya sorayım , başlar herhalde dimi baya olmadı mı ya açılalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?