- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.521
Basiniz sagolsun okudum canim.. Uzuldum , hasta falan miydiKizlae erkek arkadasimin kuzeni vefat etmiş fatiha okuyabilir misiniz
:)1.olana kadınlar kulübü plaketi isteriz
Seker hastasiydi bitanem saolBasiniz sagolsun okudum canim.. Uzuldum , hasta falan miydi
Hadi ya gercekten cok uzuldum ..Seker hastasiydi bitanem saol
Bende gecen hafta her gun spor yaptim faydasini gordum :)Uyutmadılar marga uyucaktm ben yoksa
Sabahtn beri ruh gibiyim kuzum.. Yaşiyor dimi kuzeninHadi ya gercekten cok uzuldum ..
Benim kuzenime de yanlis ilac tedavisi uygulamamislar kucukken ve seker hastasi olmus..
5gun kaldo yarismaya saka maka gecti onca gunBu arada nasilsiniz kizlar :)
Yasiyor canim kucuklugu cok zor gecti..Sabahtn beri ruh gibiyim kuzum.. Yaşiyor dimi kuzenin
Evet canim az kaldi..5gun kaldo yarismaya saka maka gecti onca gun
Noldu tatlim????Evet canim az kaldi..
Benimde saglik problemlerim var , her an acile gidebilirim.. Kac gundur inat ettim gitmedim
Kuzum sanirim gogus bolgemde iltihaplanma var suan gogus cevrem feci sekilde agriyor hareket ettigimde sıkısıyor agriyor gecmk bilmeyen bir agri..Noldu tatlim????
Bende gecen hafta her gun spor yaptim faydasini gordum :)
Yaparsin canim ben aciyorum videoyu bir yandan muzigimi dinliyorum bir yandan da sporumu yapiyordum..Bide ben yapabilsem
Canım geçmiş olsun acile gi ihmal etme ama bi öğüs hastalıklarına gözük ihmal etme Allah korusun kötü şeylere yol açar falanKuzum sanirim gogus bolgemde iltihaplanma var suan gogus cevrem feci sekilde agriyor hareket ettigimde sıkısıyor agriyor gecmk bilmeyen bir agri..
Sol gogusum, saga gore biraz sisti ..
Suan duz bir sekilde uzandim bir haftadir gecmedi hep erteledim..
Acile gidelim diyorlar ama gitmek istemiyorum korkuyorum
İste bende ondan korkuyorum ya..Canım geçmiş olsun acile gi ihmal etme ama bi öğüs hastalıklarına gözük ihmal etme Allah korusun kötü şeylere yol açar falan
İste bende ondan korkuyorum ya..
Kotu bir sey cikar diye ..
Acile gitsem ne yapacaklar ki hafta ici bir gun gitmem gerekecek yine
Kuzum sanirim gogus bolgemde iltihaplanma var suan gogus cevrem feci sekilde agriyor hareket ettigimde sıkısıyor agriyor gecmk bilmeyen bir agri..
Sol gogusum, saga gore biraz sisti ..
Suan duz bir sekilde uzandim bir haftadir gecmedi hep erteledim..
Acile gidelim diyorlar ama gitmek istemiyorum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?