- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.541
Acile gitsem nasil bir mudahale uygularlar fikriniz var miGit canım ama olmaz öyle ihmal etme onu. Sorcam hergun gidene kadar susmıcam görürsün.. Annem yıllarca ıhmal ettı gıtmedı sonucları cok kotu oldu bızım ıcın aman dıyım cok korkuyorm artık ota boka hastaneye gıdıyorum ben ama gıtmekte lazımmıs yanı..
Ben en iyisi hafta ici randevu alayim gideyim direk..Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi
Sagolasin canim gidecegim mutlaka..çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme
Acile gitsem nasil bir mudahale uygularlar fikriniz var mi
Evet kalp tarafinda sıkısma hatta bu agrilar olurken goz kararmasida oluyor..Bilmiyorum ki canım kalp tarafndaysa ekg falan yaparlar belkı bılemedım sımdı:S Ama gıt kotu bısey olmaz merak etme soyle durumunu bişicik olmaz
Evet kalp tarafinda sıkısma hatta bu agrilar olurken goz kararmasida oluyor..
Kuzum bak ben kursa gıdıyorum saglıkla ılgılı seylerde ögrenıyoruz Allah korusun kalp krızı bile olabılırmıs byle seyler farknda olmadan bıle gecırılebılen bıseymıs sakın ıhmal etmıyosn sorucam bak gıttınmı dıyeBence şimdi kalk ve git acile hemen.
Sen simdi acile git sonra doktora yonlendirecektir onlar ama oncesindr nedir ne degildir ogren daha iki gun var haftabasinaAcile gitsem nasil bir mudahale uygularlar fikriniz var mi
Ayyy muttesem bi konuuu
Katilcem buna
1inde baslıycakkBu yarışma hala baslamadı mı yaa??
haha:) verirler verirlerOy vermezseniz mafederim sizi ama
canm gecmıs olsun hayırdır noldukatılamayacağım bacağım alçıya alındı ama en iyi alçı yarışması olursa adayım :))
Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi
Git canım ama olmaz öyle ihmal etme onu. Sorcam hergun gidene kadar susmıcam görürsün.. Annem yıllarca ıhmal ettı gıtmedı sonucları cok kotu oldu bızım ıcın aman dıyım cok korkuyorm artık ota boka hastaneye gıdıyorum ben ama gıtmekte lazımmıs yanı..
çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme
Kızlar Margarikotin acile gitmiş, ekg de kalp çarpıntısı yüksek çıkmış. Kan tahlili sonucunu bekliyorlar, haber alırsam sizede iletirim, inşallah kötü bir şey çıkmaz.Sen simdi acile git sonra doktora yonlendirecektir onlar ama oncesindr nedir ne degildir ogren daha iki gun var haftabasina
Kızlar Margarikotin acile gitmiş, ekg de kalp çarpıntısı yüksek çıkmış. Kan tahlili sonucunu bekliyorlar, haber alırsam sizede iletirim, inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Aminn..haa öylemi çok üzüldüm Allah tez zamanda şifa versin,
bizi habersiz bırakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?