En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Acile gitsem nasil bir mudahale uygularlar fikriniz var mi

Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi
Ben en iyisi hafta ici randevu alayim gideyim direk..
Suam sicak tutmaya calisiyorum kendimi..
Birde bu sancilarim ornegin tv de bir tartisma kavga gurultu gordugumde cok artiyor..
Heyecan ve korku basiyor mefes darligi yasiyorum
Sinirlendigimde birden agri saplaniyor

yaa bu normal bıseymıs gıbı gozukmuyor canım bana da bazen olur ama arada bir senın gibi şiddetli değil bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor hareket edemıyorum nefes alamıyorum gozum kararıyor ama senınkı daha farklı

Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi

çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme

Sen simdi acile git sonra doktora yonlendirecektir onlar ama oncesindr nedir ne degildir ogren daha iki gun var haftabasina
Kızlar Margarikotin acile gitmiş, ekg de kalp çarpıntısı yüksek çıkmış. Kan tahlili sonucunu bekliyorlar, haber alırsam sizede iletirim, inşallah kötü bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…