En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Kızlar Margarikotin acile gitmiş, ekg de kalp çarpıntısı yüksek çıkmış. Kan tahlili sonucunu bekliyorlar, haber alırsam sizede iletirim, inşallah kötü bir şey çıkmaz.
Ayy daha bide gitmeye niyeti yoktu onun kıyamam inşallah bişeyi yoktur unutma pinkom haber vermeyi ekg ye bakarlar demiştim İnşallah bişey yoktur ya

Ona kalsa doktora hiç gitmez ki zaten. 1 aydır ikna edemiyorum
Unutmam merak etme haber alır almaz söylerim sonucu

Ben korkuttum onu biraz ama iyi hissetmedi demekki.. Allah korusun göğüs diyo ama kalp tarafıyms neden cekıyo neden gıtmıyo anlamadım

Ben korkuttum onu biraz ama iyi hissetmedi demekki.. Allah korusun göğüs diyo ama kalp tarafıyms neden cekıyo neden gıtmıyo anlamadım
Ona bakarsan ben sabah neler dedim gitsin diye, korktuğundan değil fenalaştığından gitmiş. Önemli değil bir şey olmaz diye bakıyor, ondan ihmal ediyor, inşallah bir şey olmasın tabi. Belirtileri panik atak gibi ama bakalım ne çıkacak. Allah beterinden saklasın

Öyle pinkom önemli bişey cıkmasında aman Allah korusun valla cok korkuyorum bu hastalıklardan hastalık haberlerınden..

Test sonucu temiz çıkmış
Sadece kalp ritmi yüksekmiş sadece, çok bi açıklama yapmamışlar acil malum

İyi bari test sonucu iyi çıkmış ama polıklınıge gıtmelı en yakın zamanda pazartesıye randevu alsın o dırek olmaz öyle gecıstrmek.. Sağol canım soyledıgın ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…