En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Teşekkür ederim canım izlemeye aldım zaten seni mutlaka danışıcam sana gidiyim bakalımda :) Bende öyle düşündüm artık son çağre tıp fakültesine aldım bende bakalım görücez..
Canım inşallah tedavisi bulunur, hastalık saptanınca, tedavi kolaylaşıyor zaten, yalnız ne olursa olsun başladığın antibiyotiği yarım bırakma. Allerji yapmadığı sürece tabi

Çok geçmiş olsun canım.
2. Gidişinde de bişey çıkmaz inş.

Canım inşallah tedavisi bulunur, hastalık saptanınca, tedavi kolaylaşıyor zaten, yalnız ne olursa olsun başladığın antibiyotiği yarım bırakma. Allerji yapmadığı sürece tabi
Yok içiyorumda diş içinde cok kullanmıştım bıktım artık antıbıyotıkten pinkom inşallah bulurlar bişeyde kurtulurm bende.. Önmsemiyorum aslında cok acısı olmasa takmıcam da yumurtalıklara falan zarar verırse dıye cok korkuyorm tam eklem yernde cıkıyo cnku bellı bellı yerlerde cok can sıkıcı valla..

Canım çok geçmiş olsunİhmal etme mutlaka sıkıntıların doğrultusunda uygun bölümlere kontrollerini yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…