- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.601
Canim bundan iki hafta once gogus ucumdan iltihap gibi bir sey geldi onemsemedim. Sonra agrilarim basladi yine sallamadi!,alt taraficanim yayilmis sekilde
anladım canım..onemse ama boyle seyleri aksatma sakın doktorada mutlaka git iyi haberlerinide bekliyoruz bakCanim bundan iki hafta once gogus ucumdan iltihap gibi bir sey geldi onemsemedim. Sonra agrilarim basladi yine sallamadi!,alt taraficanim yayilmis sekilde
Canım inşallah tedavisi bulunur, hastalık saptanınca, tedavi kolaylaşıyor zaten, yalnız ne olursa olsun başladığın antibiyotiği yarım bırakma. Allerji yapmadığı sürece tabiTeşekkür ederim canım izlemeye aldım zaten seni mutlaka danışıcam sana gidiyim bakalımda :) Bende öyle düşündüm artık son çağre tıp fakültesine aldım bende bakalım görücez..
Cok tesekkur ederim hepinize canimCanım cok gecmiş olsun inşallah hafta içide bişey cıkmaz haberdar et mutlaka bak ıhmal etme sakın man diyim korkuyorm ben bu tur seylerden cok..
Merhaba kizlar acilden geliyorum..
Acilden giris yaptim egk cektiler , ekgsonuxumda kalp atislarimin cok hizli attigini tespit etti doktor..
Gogusumde olan siskinligide soyledim , kanima baktilar..
Kanimda herhangi bir sey cikmadi suan icin bir durumun olmadigini soyledi doktor..
Ama ben hafta ici gogsumde ki sislik icin gidecegim.. Daha detayli bakilmasini istiyorum
Cok sukur bisey cikmadi..
Cok sagolasin canimanladım canım..onemse ama boyle seyleri aksatma sakın doktorada mutlaka git iyi haberlerinide bekliyoruz bak
Yok içiyorumda diş içinde cok kullanmıştım bıktım artık antıbıyotıkten pinkom inşallah bulurlar bişeyde kurtulurm bende.. Önmsemiyorum aslında cok acısı olmasa takmıcam da yumurtalıklara falan zarar verırse dıye cok korkuyorm tam eklem yernde cıkıyo cnku bellı bellı yerlerde cok can sıkıcı valla..Canım inşallah tedavisi bulunur, hastalık saptanınca, tedavi kolaylaşıyor zaten, yalnız ne olursa olsun başladığın antibiyotiği yarım bırakma. Allerji yapmadığı sürece tabi
Cok sagolasin canim
Hepinizi opuyorum cok yorgunum
yeni gordumm kesin katılllllll balıımmBuna katılırsam ikinci yarışmam olacak kk 'da.
Bi kere daha katılmıştım ama baya haksızlık olmuştu , kandırılmış gibi bişey olmuştuk .(ayrıntıya girmeyeyim fazla)
O günden sonra tövbeliydim ama bakalımmm nasıl olacakkk =))
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kizlar acilden geliyorum..
Acilden giris yaptim egk cektiler , ekgsonuxumda kalp atislarimin cok hizli attigini tespit etti doktor..
Gogusumde olan siskinligide soyledim , kanima baktilar..
Kanimda herhangi bir sey cikmadi suan icin bir durumun olmadigini soyledi doktor..
Ama ben hafta ici gogsumde ki sislik icin gidecegim.. Daha detayli bakilmasini istiyorum
Cok sukur bisey cikmadi..
Ayin1 inde oylamaya acilicK:)Kozlar fotoğrafları göremedim
Tesekkur ederim nevomm hastanede mesajlarinizi iletti pinkomCanım çok geçmiş olsunİhmal etme mutlaka sıkıntıların doğrultusunda uygun bölümlere kontrollerini yaptır
Ayin birinde yayinlanacak kurallar ve yarisma gidisatinin nasil olacagi ilk sayfada yaziyor.. :)Kozlar fotoğrafları göremedim
Sagolasin canim benim , hepinize cok tesekkur ederim il alakanizdan dolayi..:)Çok geçmiş olsun canım.
2. Gidişinde de bişey çıkmaz inş.
Canimm gunaydin dun gece gittik acile , bir sey cikmadi aadece kalp ritimlerim haddinden fazla atiyormus..Margamm bitanemmm geçmiş olsun nasilsin doktora git mutlaka çok telaslandikk
Canim cok tesekkur ederim ya dun gece benden haber alana kadar uyumadin
Kontrollerini yaptır iyi haberlerini bekliyoruzTesekkur ederim nevomm hastanede mesajlarinizi iletti pinkom
Sagolsun benden haber alana kadar uyumamis oda..:)
Cok sagolunnnn
Sagolasin ablam benim,Kontrollerini yaptır iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?