En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Hemşire kızıyım olsun o kadar

Sana mutlaka danıscam artık Ayın 9unda randevum var benımde muhtemelen kesıp bıccekler benı Vücudum cok ıltıhap üretıyo dıye dusunuyorum ben heryerm iltihaplı bezelerle dolu olup olmıcak yerlermde hemde sana o gun mutlaka danıscam :))

nasıl kız neden oyle

Sen simdi acile git sonra doktora yonlendirecektir onlar ama oncesindr nedir ne degildir ogren daha iki gun var haftabasina

Merhaba kizlar acilden geliyorum..
Acilden giris yaptim egk cektiler , ekgsonuxumda kalp atislarimin cok hizli attigini tespit etti doktor..
Gogusumde olan siskinligide soyledim , kanima baktilar..
Kanimda herhangi bir sey cikmadi suan icin bir durumun olmadigini soyledi doktor..

Ama ben hafta ici gogsumde ki sislik icin gidecegim.. Daha detayli bakilmasini istiyorum

Cok sukur bisey cikmadi..

Geçmiş olsun canım, ödem mi yapıyor vücudun? Kilo nasıl?

cok sukur aklın basına gelmıs

nasıl kız neden oyle
Bİlmiyorum canım bende gittim bi çok doktora acıklayıcı bişey demedıler bana pamuklu camasır kullan falan dedıler zaten oyle kullanıyorum ütülüyorum ayrca ama lazere gt demıstı bı doktor ama evlenmeden istemıyorum ben yani ışın almak istemıyorum bakalım bu sefer arastrma hastanesıne aldım randevu orda çözerler diye dusunuyorm..

bu gogusdeki sislik kitle gibi birseymi canım cunku benim kuzenimde de vardı doktor onemli birsey degil dedi suanda bir sorun yok yani

insallah canım Allah beterinden korusun herzaman

Geçmiş olsun canım, ödem mi yapıyor vücudun? Kilo nasıl?
kilom normal aslında 52 kılo falanımdr ama zayfkende oluyodu bi değişik benim canım sürekli cıkıyo ve can acıtıyo artık ilthap cıkıyo bezelerden öyle gecıyo canımın acısı.. bazı bayanlarda olabılen bişeymıs bu ama olmasın artık bende yahu evlencem sorun ettım valla onuda gectım zararlı yanı bu kadar ıltıhap antıbıyotıgede ne kadar dayanır vucut oda zararlı..

Canım cok gecmiş olsun inşallah hafta içide bişey cıkmaz haberdar et mutlaka bak ıhmal etme sakın man diyim korkuyorm ben bu tur seylerden cok..

Tabi canım antibiyotik içtikçe vücut bağışıklık kazanır ve işlemez belli bir süre sonra. Üniversite hastahanesine git. Onlar nedeni bulmadan bırakmaz, yardımcı olabileceğim bir şey olursa, seve seve olurum tabi

bu gogusdeki sislik kitle gibi birseymi canım cunku benim kuzenimde de vardı doktor onemli birsey degil dedi suanda bir sorun yok yani
Canim bundan iki hafta once gogus ucumdan iltihap gibi bir sey geldi onemsemedim. Sonra agrilarim basladi yine sallamadi!,alt taraficanim yayilmis sekilde

Teşekkür ederim canım izlemeye aldım zaten seni mutlaka danışıcam sana gidiyim bakalımda :) Bende öyle düşündüm artık son çağre tıp fakültesine aldım bende bakalım görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…