- Konu Sahibi kardelen_32
-
Erkekler maalesef kadınları bir türlü sindiriyor,çalışıyor musunuz bilmiyorum fakat sanırım bazı noktalarda güçlü kadın profili sağlamak ve de tek başınızada ayakta durabileceğinizi anlaması gerekiyor.Bende evliliğimle ilgili problemler yaşıyorum fakat eşim bilir ki gidersem giderim ve aç kalma pahasına da olsa bir türlü ayaklarımın üzerinde dururum her nekadar şu an işsizde olsam.Ki buna rağmen sindirmeye çalışıyor tabi bende önce ana problemi ortadan kaldırmaya karar verdim ve kpss ye hazırlanıyorum şimdi..Size karınca kararınca tavsiyem sizde güçlü bir kadın profili çizin,ayaklarınızın üstünde duracağınızı görsün,maalesef erkekler bunu görmek istiyor bunu gördüklerindede öyle hadi git diyemiyorlar biliyorlar ki gidersiniz ve onsuzda yaşarsınız...mrb arkadaşlar,
benim de bir sıkıntım var ve kafam çok karışık.3 yıllık evliyim 1 oğlum var. evliliğim başından beri sorunlu.nişanlılık dönemide öyleydi.ve görücü usulü evlendim onu da belirteyim.
benim sorunum eşim son zamanlar da en ufak tartışmalarımız da beni evden kovuyor. 1 değil 2 değil artık hep yapıyor. '' beğenmiyorsan kapı orda, kapının önüne koyarım, k.çına tekmeyi vurcam, s.ktr git ,defol '' her ufak tartışmada söyleniyor bunlar.bazen yatak odasından kovuyor gidin nerde yatarsınız yatın diyor. bende sen git ben bir yere gitmiyorum diyordum.
en son tartışmada dayanamadım artık bu sözlere ve eşyalarımı topladım gördü toplandığımı.aradan 1 saat geçti diyor ki bana '' pılını pırtını toplamışsın yarın defol git,akşam işten gelince görmek istemiyorum seni'' dedi. şok oldum. ya gitme deyip vazgeçireceği yerde neler söyledi. o akşam ayrı yattı.ben oğlumla yatak odasındayım. bir baktım horul horul uyuyor gece. neyse ertesi gün babam aradı eşimi babama '' giderse gelemez ''demiş. babamda tamam gönder o zaman demiş. işten bizi terminale götürmek için geldi. 12 saat uzaklıktayım aileme.o yolu o çocukla gittim hiç düşünmedi. annemlere indim konuştuk ailemle. annem çok sinirlendi ve boşanmam taraftarı. 5 gün oldu ben buraya geleli.telefon hattımı iptal ettirmiş. face de evli olan durumunu ilişkisi yok yapmış.
kayınvalide geldi konuşmaya ne oldu diye. anlattım yaptıklarını. hemen gelmeseymişsin heen toplamasaymışsın eşyalarını diyor kadın ya ... herkes neler çekiyormuş herkesin oluyomuş problemi.. kolumdan tutup dışarı atmasını beklicektim galiba... annemde biraz ayrı yaşasınlar dedi kaynanama. oda tamam dedi.gitti.
anlayacağınız adam da barışmak için hiç bir çaba yok . sanki bunu bekliyormuş gibi.. napıcağımı şaşırdım. arada çocuk var. barışmak için gelse bile benim içim çok soğuk ona karşı hiç bişey hissetmiyorum. ama çocuğum geliyor aklımanapayım ben siz söyleyin
cok ilginc yaa..ne desem bos...ne oluyor bu erkegim diye gecinenlere....Allah esinizin aklini basina getirsin...ayni problemi yasayan bir arkadasim var...her sinirlenmesinde kovuyormus kufurde cabasi....ne bileyim tur tur bu erkekler benim esimde kufur kovma yok sessiz olmasi yetiyormrb arkadaşlar,
benim de bir sıkıntım var ve kafam çok karışık.3 yıllık evliyim 1 oğlum var. evliliğim başından beri sorunlu.nişanlılık dönemide öyleydi.ve görücü usulü evlendim onu da belirteyim.
benim sorunum eşim son zamanlar da en ufak tartışmalarımız da beni evden kovuyor. 1 değil 2 değil artık hep yapıyor. '' beğenmiyorsan kapı orda, kapının önüne koyarım, k.çına tekmeyi vurcam, s.ktr git ,defol '' her ufak tartışmada söyleniyor bunlar.bazen yatak odasından kovuyor gidin nerde yatarsınız yatın diyor. bende sen git ben bir yere gitmiyorum diyordum.
en son tartışmada dayanamadım artık bu sözlere ve eşyalarımı topladım gördü toplandığımı.aradan 1 saat geçti diyor ki bana '' pılını pırtını toplamışsın yarın defol git,akşam işten gelince görmek istemiyorum seni'' dedi. şok oldum. ya gitme deyip vazgeçireceği yerde neler söyledi. o akşam ayrı yattı.ben oğlumla yatak odasındayım. bir baktım horul horul uyuyor gece. neyse ertesi gün babam aradı eşimi babama '' giderse gelemez ''demiş. babamda tamam gönder o zaman demiş. işten bizi terminale götürmek için geldi. 12 saat uzaklıktayım aileme.o yolu o çocukla gittim hiç düşünmedi. annemlere indim konuştuk ailemle. annem çok sinirlendi ve boşanmam taraftarı. 5 gün oldu ben buraya geleli.telefon hattımı iptal ettirmiş. face de evli olan durumunu ilişkisi yok yapmış.
kayınvalide geldi konuşmaya ne oldu diye. anlattım yaptıklarını. hemen gelmeseymişsin heen toplamasaymışsın eşyalarını diyor kadın ya ... herkes neler çekiyormuş herkesin oluyomuş problemi.. kolumdan tutup dışarı atmasını beklicektim galiba... annemde biraz ayrı yaşasınlar dedi kaynanama. oda tamam dedi.gitti.
anlayacağınız adam da barışmak için hiç bir çaba yok . sanki bunu bekliyormuş gibi.. napıcağımı şaşırdım. arada çocuk var. barışmak için gelse bile benim içim çok soğuk ona karşı hiç bişey hissetmiyorum. ama çocuğum geliyor aklımanapayım ben siz söyleyin
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için.
zaten sinir edicek bişey yapmıyorum. ben kendisinin problemli bir insan olduğunu düşünüyorum herşeyi sorun haline getiriyor. yemeklerimi yiyemiyormuş bende bundan sonra işten gelince kendin pişir beğenmiyorsan dedim. ben seni niye aldı dedi. sorun burdan çıktı. bana göre bu kadar büyük sorun edilmicek bir olay bu.
en başından beri yaptığım hiç bir şeyi beğenmez, herşeye laf söyler,eleştirir. ayrıca eve bir misafir gelse çocuğuda beni de yerin dibine sokar. çocuk yaramazlık yapsa misafirlerin yanında bağırır çağırır odaya kitlemeye kalkar çocuğu. çocukta henüz 1 buçuk yaşında.engel olunca ben bana da kızar. bana göre hasta ruhlu bir insan....
mrb arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?