En ufak tartışmamızda evden kovuyor..

aramasın, gelmesin zaten. Bunca yaşanılanlardan sonra siz bir şey olmamış gibi devam edebilecek misiniz?
Ya aileniz sürekli akılları sizde kalmayacak mı? Bak ne güzel ailen kucak açmış sakın ha şaşıp yanılıp iki söze kanıp gitme derim. Belki buradan konuşması kolay diyeceksiniz ama eğer her şey yazdıklarınız gibi açık ve netse bu evlilik için yapılacak bir şey yok maalesef. Adam zaten sizi hayatından çıkarmak istiyormuş ki ilk kabul edişinizde de tereddüt etmeden öz oğluyla birlikte sizi başından savmış. Bana göre dönseniz de yürümez aynı şekilde devam eder. Allah kolaylık versin, ailenizden de razı olsun.

ailen ne güzel arkanda . sakın dönme çocuğuda kendine barısmak için bahane etme cnm sakın. hayatın bundan güzel olabilir ama daha kötü olamz inan

Baştan beri sinirliydi. Ama çocuk olduktan sonra başladı bu kovmalar.. Ben hiç bir zaman çıldırtacak şeyler yapmadım. Ilk zamanlar sadece ağlıyordum kırıcı sözler söylediğinde daha şimdilerde cevap vermeye başladım çünkü sabrım kalmadı artık.
Size şöyle söyliyeyim : çocuk sünnet olduğunda gece acısından ağlamıştı. Uykusundan kalkıp bağıran bir insan . Ses oluyor diye. Dah böyle bir çok olay. üzerime yürümeler, kolumdan tutmalar... Vs. Ne sevgisi ne saygısı vardı yani...
Beni sadece çocuk doğursun işlerimi görsün diye almış sanırım. Zaten o günde tartışırken yemekleri kendin yap dediğimde ben seni niye aldım dedi. Bende sadece yemek yapsın diye aldıysan hiç almasaydın dedim. Laf arasında ayrılalım o zaman dedi . Bende ayrılalım demiştim....

keşke evlenmeseydim diyesim geliyor bazen ama o zaman yanımdaki meleğim olmazdı. onu çok seviyorum.. belkide dönüp geriye baktığımda iyi ki yapmışım dedğim tek şey o...

Çocuk için bile değil. Acı çeken çocuğunun başında olması gereken baba ses yapıyor diye bağırıyor.
Düzeldim dese bile dönülmez bu adama.
Öfkeyle birsürü sözler edilebilir.
Ama acı içindeki çocuğuna bunları yapabilmesi hiç ama hiç kabul edilebilir değil.
Çocuğuna tahamül edemeyen bir adam..
Yok..
Sakın dönüp hayatınızı mahvetmeyin.
Gururunuzla yaşayın
Ve çocuğunuza da böyle bir babayla yaşama kötülüğünü yapmayın

canım kendi hayatına odaklanacaksın o zaman başta acı çekersin ama geçer....
eğer bu evliliği devam ettirirsen sende yıpranacaksın, çocugunda mahvolacak...
sana mutluluklar...

çok üzüldüm umarım hakkınızda ne hayırlı ise o olur.Şu mübarek günde.Bir hocam vardı''evlerin ışıları yanıyor ama içinde neler yaşanıyor kim bilir'' derdi.yaşadığınız şeyleri en iyi siz biliyorsunuz .rabbim kuvvetinizi arttırsın.

Canım seni daha fazla üzmek istemem ama bir erkek bir kadını istemediğini daha nasıl belli eder bilemiyorum..

Hani kovulmuş gibi kaçmak deriz ya gerçekten kovulmaktan beter bir durum bu.

Eşiniz muhtemelen sizi aramayacak ve barışmak için gelmeyecek..O zaten bu anı bekliyordu..

Ancak bir yanlışlık olur da sizi eve geri getirmek için gelirse bu davranışının ardında mutlaka bir art niyet arayın..

Ya size işi düşmüştür ya evde yaptıracağı bir iş vardır veya boşanma davasıyla ilgili birşeye razı etmeye çalışacaktır..

Kendi kanından çocuğuna merhamet etmeyen adamdan Romeoluk beklemeyin..

Ailenizin arkanızda olması çok sevindirici..Neyse ki Allah bir yerden ayırırken bir yerden kayırıyor..

canım benim çok üzüldüm, bukadar önemli bir sorun hakkında burdaki üyeler nekadar sağlıklı yorumlar yapabilirki, kardelencim bence bu konuyu bir danışmanla konuşsan çok daha iyi olur, gitmek istemiyorsan internet üzerindende görüşebilirsin, dertleşmek için herzaman yaz anlat açılırsın fakat akıl danışmaya bence ihtiyacın yok, burda senin sorununu yaşamadan sana akıl verenler bile oluyor, ben yıllardır kk yı takip ediyorum bazen 20 yaşında evlenmemişbir kız 40 yaşında çok ağır sorunlar yaşayan bir kadına çok yanlış önerilerde bulunuyor, şimdi sen hassas bir dönemde olduğun için ister istemez normal zamanlarda uymayacağın tavsiyelere uyarsın, inşallah en doğru karaı verirsin, sevgiyle kal ,herşey gönlünce olsun

arkadaşlar dün kayınvalide ve kayınbaba geldi. bayramdan sonra beni evime götürcekmiş kayınbaba .. ama oğullarının geldiği özür dilediği falan yok. ben gitmicem dedim.. annemde oğlunuz gelmeden burda konuşulmadan bu konu ben kızımı kimseye vermiyorum dedi. öyle gittiler.. bakalım gelicek mi beyefendi hoş gelsede ben istemiyorum artık dicem .. çok soğudum şu 20 günde..

canımm üzüldüm ya yazdıklarınabence eşin gelip af dilemeden gitme sonuçta sen ne kayınvalidenle ne de kayınbabanla e:85:vlisin dört duvar arasında yalnızca ikiniz varsınız onlar seni eve geri çağırarak bir nevi görevlerini yapıyorlar anne baba olarak sonra çekilecekler aradan.Peki ya döndün eve diyelim eşinle aynı yatakta nasıl uyuyabileceksin iki yabancı gibi.Eşin gelsin af dilesin kırgınlıklarını unuttursun sana.UMARIM BÖYLE OLUR:85:

evlatlarımız bizim için değerli evt ama çocuk için da bu kdr hakaret dinlemek zorunda değilsin
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

zaten bir müddet çocuk var diye katlandım . artık dayanamadığım noktada çekip geldim. ve eşim annesigil gelmeden bir gün önce akşam aradı evi. o gün doğum günümdü. napıyon dedi annemler gelcek sen buraya gelcen mi ? diye bana soruyor. lafa bakın ya gel seni çok özledim çocuğumuzu özledim özür dilerim diyeceği yerde gelcen mi diye bana soruyor gelmicem dedim. doğum günümü hatırlamamıştır bile...

canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.Kocan da inşallah sana ve çocuğuna yaptıklarına binlerce defa pişman olur.Sana tek tavsiyem güçlü dur.O daha pişman olmamıstır zaten.Eğer dönmek istiyorsan İyice pişman olsun öyle dönersin.hemen dönersen aynı şeylere başlar.pişman olmazsa da zaten artık bitmiş demektir.Boşver defolsun gitsin.Bu yaptıklar çıkar ondan zaten yanına kar kalmaz merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…