En ufak tartışmamızda evden kovuyor..

Noktasi virgülüne kadar katiliyorum bu yorumunuza..

hey allahım ya böyle bir varlık için hala çocuğum diyorsunuz ya çocuğunu odaya kilitleyen bir mahluka dönün o zaman dönün de büyüyünce çocuğu da atsın sokağa

Cnım öyle baba olmasa da olur hemde daha güzel olur. zaten yanında olursa çocukta kendisi gibi ruh hhastası olur. Ailende arkanda düşünme bile tekrar dönmeyi. Çocuğum için diyorsun ama çocuk falan adamın umrunda değil ki :

Canım işaalah senin için en hayırlısı olur çocuğun içinde evliyken hiç başka birinin varlığından şüphelendin mi?

Tam bir yontulmamış kalamış kusura bakmayın lütfen.

Küfürler havada uçuşuyor galiba biraz dayak yemesi lazım.Terbiyesiz !!!!!

Ben olsam donuna kadar alırdım!

başka biri olmadığından eminim. kendisi evden işe işten eve bir insan. dışarıya gezmeye bile zor çıkartırım. işten gelir yemeğini yer ya pc ye oyuna yada tv ye geçer.
bizim hayattan ve evlilikten beklentilerimiz farklı. hiç bir zaman uyum sağlayamadık ortak paydada buluşamadık. zevklerimiz, hobilerimiz , düşüncelerimiz çok çok farklı. onunla hiç birşey yapmaktan zevk almıyorum alamıyorum. aslında tam da şuan o kadar istiyorum ki boşanmayı....çünkü biz hiç bir zaman biz olamadık..

kendisi eve para getirmeyi, iyi lüks yaşatmayı marifet sayıyor. keşke az kazansaydı ama sevgi ve merhamet dolu olsaydı. kaynananın dediğine bakın '' o kadar sefanın bu kadar cefası olurmuş'' lafa bakarmısınız.. bırak ya sefa cekeceğime insan gibi davranılsaydım keşke.. bir de soruyor dayak var mı diye ... sanırım gelmek için dayak yemeyi beklemem gerekiyordu ona göre !!!! deli etti kadın beni...

Bu davranışları sergileyen birinin geleceğini düşünmüyorum ben. Pişmanım dön falan demez senin dönmeni bekler gururunu ayaklar altına alarak. Ailende arkanda geri dönüp ne kendine ne de çocuğuna eziyet çektirme. Ayrılmak tabi ki çok zor ama o insanla yaşamak daha da zor.

zaten gelmezse kendiliğimden gitmem kovulduğum yere. ama gelirse de gitmek istemiyorum. benim için gelmemesi daha makbul yani şuanda..

canim uzulme ya zerre kadar degmez o adam icin.oglum diyosun ama bosver kim sveer daha o 1,5 yasindayken oadaya kilitlemeye calisan bir bbabayi.biraz kaba bir tabir olcak ama armut dibine duser eger tekrara barisirsaniz oglunuzun babasi gibi olma ihtimali epey yuksek.yinede tabiki siizn karariniz.ne karar veririseniz verin insallah pisman olmazsiniz.Allah utandirmasin .

en iyiisini yapmışsın huzursuz bir ortamda büyücene çocuğun huzurlu ama babasız olsun...

sen dua et böyle pislik herife karşı ailen koruyo bide ailen yüzüne bakmasaydı,
kocan olacak o adam da kafasında bir şeylerin hayalini kurmuş sizi evden postalamış sen ailenin yanında kal bakalım bir müddet onu da takip edebilme imkanın varsa çaktırmadan belli etmeden takip et bakalım neyin peşindeymiş eğer aldatma varsa inceldiği yerden kopacak artık,bundan sonra oğlun için yaşamaya çalışacaksın öyle adamlar için
"aman oğlum için barışmayı istiyorum deme
"çünkü sizi evden kovarken benim bir oğlum var ne yapıyorum ben ya diye hiç düşünmemiş.

Son düzenleme:
Eğer burada eksik anlattığınız bir olay yoksa, yani sizin herhangi bir suçunuz yoksa adamı çıldırtmadıysanız biraz acı olacak ama bence sizden kurtulmaya çalışıyormuş siz zorla terk ettirilmişsiniz, asıl terk eden o.
Evden işe, işten eve gelmesi aldatmıyor olduğunu göstermez, belki aklında başka biri var bilmiyorum, anladığım sizi beğenmemeye başlamış.
Kendi ayakların üzerinde durursan, güçlü olursan seni tekrar isteyeceğini falan yazmış arkadaşlar, ben katılmıyorum diyelim ki yaptınız ve eşiniz ayaklarınıza kapandı herşey bitecek mi?
Bu adam sizi yine en zor anınızda terketmicek mi?
Diyelim ki sizi artık sevmiyor, değer vermiyor o yüzden acımıyor, eşyalarınızı toplamışsınız otobüse binip gitmişsiniz dur dememiş, bir insan kendi çocuğuna acımaz mı, bu sıcakta 12 saat otobüs yolculuğu o küçücük çocuk için çok zor.
Ayrıca ben şöyle düşünüyorum mükemmel bir baba bile olsa bir erkek eşine sözlü ya da fiziki siddet uyguluyorsa, aldatıyorsa, o ailenin ebeveynlerinden biri anne mutsuzken ben o evliliğin çocuk için boşanmaktan daha iyi olduğunu sanmıyorum.
Sonuç olarak, burada okuduğumuz daha büyük sıkıntıları çeken kadınlar terketmeye cesaret edemezken sizin çekip gitmeniz bence takdire layık, ondan kurtulmuşsunuz lütfen bir daha bir araya gelip hata yapmayın, hele pişman olup gelmeden sakın bir adım atmayın.

Canım bence doğru olanı yapmışsın allah yardımcın olsun kolay değil ama sürekli böyle hayatta çekilmezdi eğitim durumun işin mesleğini bilmiyorum ama çoocuğun için ayakta durmaya çalış babana aile dostlarına söyle sana iş bulmalarında yardımcı olsun hele bak kendi ayakalrın üstünde dur o adamı arıcakmısın umarım hakkında hayırlısı olur

bu kadar beğenmemezlik yapıyorsa, her seferin de sadece sana git demeyip bir de bebeğinle birlikte gidin diyorsa bir düşündüğü var kafasında demekki.. ne adar sinir bozucu biri, küçücük çocukla seni 12 saatlik yola nasıl göndermiş düşünmeden, bırak aynı evi aynı şehirde bile yaşanmaz bu insanla.. maddi durumunuzu bilemiyorum ama çocuğunu rahat büyütebilecek bir nafakayı son kuruşuna kadar al öyle boşan, yok öyle başımdan savuşturayım diye bir mantık.. o bebeği yalnız başına dünyaya getirmedin sonuçta.. Biraz sert mi oldu bilemiyorum ama çok sinirlendim yaptıklarına.. bir de utanmadan babana giderse geri dönemez demiş yani garantilemek istiyor geri dönmemenizi nasıl bir adam!sa artık...

bir an önce kurtulursun umarım.. çocuğunda ailenin sevgisiyle büyür umarım..

size böyle eş oluyorsa, o bebeğe nasıl baba olsun?
annesine bu şekilde hitap eden,bu şekilde davranan bir adama da yarın birgün o çocuk nasıl saygı duysun..
yada öyle bir babayı rol model gördüğü için size nasıl saygı duysun o çocuk..
hakkında hayırlısı olsun, kendin(!) için en sağlıklı kararı vermeye çalış..
unutma ki çocuklar annenin aynasıdır.. sen mutluysan o da mutlu olur..

Eşiniz bu evlilikten ve sizden vazgeçmiş görünüyor.
Geçmişe takılı kalmadan oğulunuzla bir hayat kurmaya çalışın.
Söylemesi kolay ama
İnanın yapmasıda kolay
Zamanla herşey daha iyi olacak.
Saygın bir hayatı daha çok hakediyorsunuz.
Kendinize yapılanları sindiremediğiniz ve ordan ayrıldığınız için kutlarım sizi.

Canım benim kızma aklıma ilk gelen azgın teke hastalığı oldu. Biri mi var acaba hayatında? Döner dolaşır gelir merak etme ama seni bıraktığı yerde bulurmu orasını bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…