- Konu Sahibi kardelen_32
-
böyle en ufak tartışmada bile karısını evden kovan erkekten hayır gelmez canım.üstelik hiç pişman olmamış senden özür dilemiyor aramıyor sormuyor barışmak istemiyor.allah akıl versin böyle erkeklere
bugün mail attım msn den. evde kalan diğer eşyalarımı kargoya ver diye. sana kaç kere msj yazma diye söyliyeceğim sen ara arayamazsan baban arasın annen arasın demiş ... ne alakaysa annem babam ?? niye arıcaksalar onu.. sonra msn de konuştuk. ben bitsin,yürümüyor araya soğukluk girdi dedim. ne ayrılırım diyor ne ayrıllmam seviyorum seni diyor. özür dilerim herşey için diyor. bende eskidendi o bir özürle affetmek dilesen nolcak aynı şeyler tekrar olmayacak mı ? bu sefer başka dedim. bidaha mail atmış daha sonra msn den telefon numaranı yazarmısın bitanem demiş. hiç bir cevap vermedim. görüşmeyeceğim buraya gelene kadar buraya geldiğinde(tabi gelirse) de istemiyorum bitsin diyeceğim. yeter ya hiç mutlu huzurlu değilim onunla...
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için.
zaten sinir edicek bişey yapmıyorum. ben kendisinin problemli bir insan olduğunu düşünüyorum herşeyi sorun haline getiriyor. yemeklerimi yiyemiyormuş bende bundan sonra işten gelince kendin pişir beğenmiyorsan dedim. ben seni niye aldı dedi. sorun burdan çıktı. bana göre bu kadar büyük sorun edilmicek bir olay bu.
en başından beri yaptığım hiç bir şeyi beğenmez, herşeye laf söyler,eleştirir. ayrıca eve bir misafir gelse çocuğuda beni de yerin dibine sokar. çocuk yaramazlık yapsa misafirlerin yanında bağırır çağırır odaya kitlemeye kalkar çocuğu. çocukta henüz 1 buçuk yaşında.engel olunca ben bana da kızar. bana göre hasta ruhlu bir insan....
bugün mail attım msn den. evde kalan diğer eşyalarımı kargoya ver diye. sana kaç kere msj yazma diye söyliyeceğim sen ara arayamazsan baban arasın annen arasın demiş ... ne alakaysa annem babam ?? niye arıcaksalar onu.. sonra msn de konuştuk. ben bitsin,yürümüyor araya soğukluk girdi dedim. ne ayrılırım diyor ne ayrıllmam seviyorum seni diyor. özür dilerim herşey için diyor. bende eskidendi o bir özürle affetmek dilesen nolcak aynı şeyler tekrar olmayacak mı ? bu sefer başka dedim. bidaha mail atmış daha sonra msn den telefon numaranı yazarmısın bitanem demiş. hiç bir cevap vermedim. görüşmeyeceğim buraya gelene kadar buraya geldiğinde(tabi gelirse) de istemiyorum bitsin diyeceğim. yeter ya hiç mutlu huzurlu değilim onunla...
teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için.
zaten sinir edicek bişey yapmıyorum. ben kendisinin problemli bir insan olduğunu düşünüyorum herşeyi sorun haline getiriyor. yemeklerimi yiyemiyormuş bende bundan sonra işten gelince kendin pişir beğenmiyorsan dedim. ben seni niye aldı dedi. sorun burdan çıktı. bana göre bu kadar büyük sorun edilmicek bir olay bu.
en başından beri yaptığım hiç bir şeyi beğenmez, herşeye laf söyler,eleştirir. ayrıca eve bir misafir gelse çocuğuda beni de yerin dibine sokar. çocuk yaramazlık yapsa misafirlerin yanında bağırır çağırır odaya kitlemeye kalkar çocuğu. çocukta henüz 1 buçuk yaşında.engel olunca ben bana da kızar. bana göre hasta ruhlu bir insan.
bende 2 yıllık evliyim çocuğum yok ama eşim aynı senin eşin gibi davranıyor.ameliyat oluyo yanından ayrılmıyorum her ihtiyacını görüyorum,ticaret yapmak istiyor yapma etme desemde kendi bildiğini yapıyo 2 ay sonra yapamayıp işi devrediyor bi dünya borç yapıyo evlendiğimizden beri aynı maddi manevi ne yaparsam yapim yinede yaranamıyorum yine kötüyüm yine kötüyüm allah yukarda içimde hiçbir kötü niyet art niyet hiç olmadı kocamdır dedim aldığım maaşı hep ona verdim vermek istemesemde kendi istedi ama yok her tartışmada defol git gelme sevmiyorum seni demeye başlıyo.biraz zaman geçiyor ya evde konuşmuyorum yada anneme gidiyorum.özür diliyo barışmak istiyor.mutlu olmak istiyorum ama benim onurumu gururumu mahvetti üstüne dengesiz davranışlarıyla iki senede sinir hastası olcam nerdeyse.bugünde işe gelirken gelme git defol dedi ve bissürü hakaret etti artık bundan sonra anasına babasına gidip yaptıklarını anlatıp boşanana kadarda onun annesinin evinde kalıcam nezaman açar davayı boşanırız ozaman her eşyamı alır giderim 2 senede 20 yaş yaşlandım huzur,mutluluk,hiç bişey yok çok sevdim ama yaptıklarından dolayı sevgi mevgi kalmadı bitirdi herşeyi ama ona göre yine suçlu hep benim.benim varlığım sorun olmaya yetiyor sanki sıkıldım bunaldım artık .çocuğumda olsaydı bu insanlar değişmiyo anladım bunu arkadaşım sen ne yaparsan yap ister çalış ayaklarının üstünde dur yinede yaşarsın bunları dengesiz hasta insanları eş olarak seçmişiz bunları başında bilseydik evlenmezdik ama önünü göremiyosun malesef ben kararlıyım boşanma davasını açsın arkasından bende gidip bi dava daha açıcam manevi tazminatta talep edicem.düzelmiyo biz kadın olarak hep sabrediyoruz ama yok sabır taşı falan kalmadı bende artık 29 yaşındayım hayatımı ömrümü onunla ziyan edemem artık sende kendin için doğru kararı ver çocuk olsada aynı olmasada aynı ömrün boyunca çekersin yada sıfırdan başar kendine başka bi hayat kurarsın.allah yardımcın olsun
O da bunu bekliyormuş zaten.Boşayın gitsin..mrb arkadaşlar,
benim de bir sıkıntım var ve kafam çok karışık.3 yıllık evliyim 1 oğlum var. evliliğim başından beri sorunlu.nişanlılık dönemide öyleydi.ve görücü usulü evlendim onu da belirteyim.
benim sorunum eşim son zamanlar da en ufak tartışmalarımız da beni evden kovuyor. 1 değil 2 değil artık hep yapıyor. '' beğenmiyorsan kapı orda, kapının önüne koyarım, k.çına tekmeyi vurcam, s.ktr git ,defol '' her ufak tartışmada söyleniyor bunlar.bazen yatak odasından kovuyor gidin nerde yatarsınız yatın diyor. bende sen git ben bir yere gitmiyorum diyordum.
en son tartışmada dayanamadım artık bu sözlere ve eşyalarımı topladım gördü toplandığımı.aradan 1 saat geçti diyor ki bana '' pılını pırtını toplamışsın yarın defol git,akşam işten gelince görmek istemiyorum seni'' dedi. şok oldum. ya gitme deyip vazgeçireceği yerde neler söyledi. o akşam ayrı yattı.ben oğlumla yatak odasındayım. bir baktım horul horul uyuyor gece. neyse ertesi gün babam aradı eşimi babama '' giderse gelemez ''demiş. babamda tamam gönder o zaman demiş. işten bizi terminale götürmek için geldi. 12 saat uzaklıktayım aileme.o yolu o çocukla gittim hiç düşünmedi. annemlere indim konuştuk ailemle. annem çok sinirlendi ve boşanmam taraftarı. 5 gün oldu ben buraya geleli.telefon hattımı iptal ettirmiş. face de evli olan durumunu ilişkisi yok yapmış.
kayınvalide geldi konuşmaya ne oldu diye. anlattım yaptıklarını. hemen gelmeseymişsin heen toplamasaymışsın eşyalarını diyor kadın ya ... herkes neler çekiyormuş herkesin oluyomuş problemi.. kolumdan tutup dışarı atmasını beklicektim galiba... annemde biraz ayrı yaşasınlar dedi kaynanama. oda tamam dedi.gitti.
anlayacağınız adam da barışmak için hiç bir çaba yok . sanki bunu bekliyormuş gibi.. napıcağımı şaşırdım. arada çocuk var. barışmak için gelse bile benim içim çok soğuk ona karşı hiç bişey hissetmiyorum. ama çocuğum geliyor aklımanapayım ben siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?