En ufak tartışmamızda evden kovuyor..

güçlü durmaya çalışıyorum ama ben gelmesini de dönmekte istemiyorum aslında. çok soğudum içimde en ufak sevgi kalmadı. zaten gelirsede ailesinin zoruyla gelicek gelicek bunu biliyorum..

nerde nasıl mutluysan öyle kal.. kocamı özledim affedecem diyosan Burnunu sürt dön yuvana. ama yok burda huzurluyum anamın dizinin dibinde huzurluyum diyosan kal , çocuk var dönmeliyim deme.. huzur çok önemli. 3 günlük dünya.. mutsuzluğa gitme Bile Bile.. 2 satır yazında nefret ettim kocan olacak heriften ! nasıl Bi ego, nasıl Bi ukalalık, nasıl Bi kendini Beğenmişlik. dünya kendi üstüne kurulu sanki.. Bacım kurBan olsun o herif sana, hiç üzülme ...

canım rabbim seni aydınlıgına çıkarır inşallah hakkına hayırlısı olsun kader alında ne yazarsa onu görürsün sen ne kadar çabalasanda karşıtaraf çaba göstermesse çok zor rabbim sana güç sabır versin..............

böyle en ufak tartışmada bile karısını evden kovan erkekten hayır gelmez canım.üstelik hiç pişman olmamış senden özür dilemiyor aramıyor sormuyor barışmak istemiyor.allah akıl versin böyle erkeklere

aynen katılıyorum. hayırlısı olsun senin için. ama mutluluk senin için de, çocuğunun yetişeceği ortam için de çok daha önemli.

canım yaşadığın şey çok zor...sen en iyisini yapmışsın ailene gitmekle
Seni istemeyeni sen hiç isteme oğlunda anlayacaktır büyüyünce kimin haklı olduğunu ona göre karar verir
canını sıkma canım olmassa olmaz

keşke sen dirak polise gitseydinn kocanada bi temiz uzaklaştırma mahkeme aylık harç ta bağlardı keşke evini terketmeseydi cnm ya

Niye uzuluyorsun ki oyle bir adamdan kurtulmussun, ailen de senin yaninda haline sukret arkadasim.

Adam medeni halini degistirmis iki arada bi derede, derdi baska demekki...

Cocugunu babasiz buyutecek ne ilk ne de son insansin...

Cocuk için bile olsa katlanilasi dert degil...

Kafani dagitmak istiyorsan bir is bul, maddi anlamda rahatlarsin hem... yeni bir hayata merhaba de...

bugün mail attım msn den. evde kalan diğer eşyalarımı kargoya ver diye. sana kaç kere msj yazma diye söyliyeceğim sen ara arayamazsan baban arasın annen arasın demiş ... ne alakaysa annem babam ?? niye arıcaksalar onu.. sonra msn de konuştuk. ben bitsin,yürümüyor araya soğukluk girdi dedim. ne ayrılırım diyor ne ayrıllmam seviyorum seni diyor. özür dilerim herşey için diyor. bende eskidendi o bir özürle affetmek dilesen nolcak aynı şeyler tekrar olmayacak mı ? bu sefer başka dedim. bidaha mail atmış daha sonra msn den telefon numaranı yazarmısın bitanem demiş. hiç bir cevap vermedim. görüşmeyeceğim buraya gelene kadar buraya geldiğinde(tabi gelirse) de istemiyorum bitsin diyeceğim. yeter ya hiç mutlu huzurlu değilim onunla...

Canim eger içinden gelmiyorsa ve onunla mutlulugu yeniden yakalayabilecegine inanmiyorsan kendini ona geri donmeye falan mecbur hissetme. Birak zaten buyuk bir adim atmissin, yoluna devam et. Bu kadar yuz goz olunmus, evden kovma cesaretini ve kustahligini gostermis defalarca... Degisecek mi? Sana saygi gosterip deger verecek mi sence? Hayir eger degistiyse adam gibi adam olacaksa ne ala, ama amalar amalar...

Son düzenleme:
ben derimki; maddi imkanlar ölçüsünde dış görünümünüzü olabildiğince güzelleştirin. hiç vakit kaybetmeden facebookta ilişki durumunu ilişkisi yok yaptıysa, başka dertleri var demekki beyefendinin. kilit nokta bakımlı olmak. sonra siz onu süründürürsünüz....

benim de şuan ki düşüncem geri dönmemek gelirse bile gitmeyeceğim diyeceğim olağandışı bir hal olmazsa böyle düşünüyorum. bakalım ne olacak..

canım benim hakkında hayırlısı olsun.. eşinin sinirsel problemleri olabilir. ohooo yoksa insan neleri hazmediyor ne huyuna suyuna katlanıyor. bir kere küçük çocuğu odaya kilitlemek yerden yere vurmak zaten mantıksız bir hareket.. belki tedavi görse düzelebilir.. ama işin sırrı bu kişiyi nasıl tedavi olmaya ikna edeceksin

canım arkadaşım bak benim bir arkadaşım vardı çok tuhaf hareket ediyordu kızını yaramazlık yapınca odaya kilitliyordu. eşiyle tartıştığı zaman boşanalım mı diyordu .. nitekim hala da kendisi öyle. sinirleri çok bozuk tedavi görsen iyi olur dedim ben deli değilim diyor. eşin seni sevdiğini söylüyormuş ayrılmak ta istemiyor belli ki.. eşini tedavi olmaya ikna et bu ani çıkışları ani öfkelenmesi iyileşebilir.. ben yapıcı olmandan yanayım.. yoksa yıkmak hep kolay..

O da bunu bekliyormuş zaten.Boşayın gitsin..

Allah akıl fikir versin bu adama diyeceğim ama bu adam da akıl da kalmamış ki! Nerede görülmüş çocuklu kadının yollara düştüğü, evden kovulduğu! Ben olsam erkek olda sen .... git demiştim bile çoktan ki siz yine iyi davranmışsınız! Bu saatten sonra Allah size yardım etsin, yavrunuzla birlikte güzel bir yaşam geçirin inşAllah bu beyefendi de erkeğim diye dolaşsın ortada.. Yemek beğenmiyormuş töbe töbe... hizmetçi mi almış eve! gitsin o facebook da durumunu bekar yapsın yenilere yelken açsın.. Her şerde bir hayır vardır, sizin içinde en hayırlısını diliyorum.

malesef görücü usulü evlilikler genelde böyle oluyor..
iki taraf da birbirine ısınamazsa ısınamıyor.
keşke çocuk yapmak için biraz bekleseymişsiniz.
böyle durumlarda insanın elini kolunu en çok çocuk bağlıyor, çocuk olmasa belki çoktan gitmeye cesaret ederdiniz.
ama bi arkadaş da yazmış
zorla güzellik olmaz
belli ki bu adam sizi sevmiyor.
benim de eşimle yüzlerce sorunum var yeri geliyo evde birbirimizi boğazlıyoruz ama
beni bi saniye ayıramaz yanından
korkar çeker giderim diye falan.
size boşanın ya da barışın diyemem ama
bence dönerseniz daha kötü şeyler sizi bekliyor.

Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuz için üzüldüm. Ama aileniz yanınızdaymış bu sizin açınızdan iyi birşey. Sürekli gözünün üzerinde kaşın var misali kavga çıkaran biriyle yaşamak zor olur sadece sizin için değil çocuğunuzda etkilenir bu durumdan emin olun.Yinede en doğru kararı siz verebilirsiniz. Umarım sizin için hayırlısı neyse o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…