En yakın 16 yıllık kız arkadaşının nişanlım hakkında söyledikleri ciddiye alınmalı mı?

Madem kızın çekinmesi yok, bu anlattıklarını nişanlınızın yanında da anlatmasını isteyin, oturun üçünüz başbaşa. Bakalım buna gelecek mi?

Bence de arkadaşının nişanlınıza ilgisi var. Biraz zaman lazım. Kadının dediği gibi sorunları varsa zamanla illa ki birşeyler varsa belli eder. İnsan öyle biriyle neden 16 yıl arkadaş kalsın bu da muamma.

Konu sahteymiş.

Anlattığına göre nişanlım zaten 19 yaşından beri psikolojik yardım alıyormuş gizli gizli... Kadın 4 yıl önce klinik psikoloji yüksek lisansını bitirmiş ve o zamandan beri nişanlımı o devralmış düzenli seans yapıyorlarmış anlattığına göre ama kimse bilmiyormuş... Hasta mahremiyetine ve dostluğumuza aykırı bu anlattıklarım ama sana üzüldüğüm için anlatıyorum dedi bana...
Kimseye söylemiyo hasta mahremiyeti diye ama size acimis da anlatmis mis. Yedik bizde. İnanmayın onun derdi baska. Nisanliniza söyleyin. Catır catır anlatirdim valla bu bana boyle boyle dedi diye. :KK12: Hesap sormadan o psikolog arkadasinin dediklerinin aynen anlatirdim. Zaten bundan sonra ya kabul edecektir ya da o kiz yalan soyluyosa onla alakasini kesecektir.

Ayni anda hem evli hem nisanli nasil olabiliyorusuz? Bi onceki konunuzu da kocaniza dair acmissiz🙄

[
Yeni nişanlıyım arkadaşlar ve herşey hızlı gelişti aslında... Her şeyine hayran olduğum bir adamla nişanlıyım ve rüya gibi... Çok yakın bir kız arkadaşı var; bakın hem kolejde aynı sınıfta okumuşlar 5 yıl, sonra aynı üniversitede farklı bölümlerde okumuşlar ve çok aşırı yakınlar... Yıllardır da görüşüyorlar... Toplam 16 yıllık yakın arkadaşlıkları var...
Bu kız bugün bana bişeyler söyledi nişanlım hakkında; yani onun liseden beri başka bir kıza takıntılı derecede aşık olduğunu, benim gibi onlarca ilişkisi olduğunu çoğu kızı yüzüstü bıraktığını benimle ileri gidip nişanlandığı için anlatma gereği duyduğunu; ilerde üzülmemem için anlattığını falan söyledi... İşte çok zengin bir aile, kariyerli yakışıklı bir adam rüya gibi biliyorum ama neden o kız kaçtı ve hala kaçıyor ondan biliyor musun dedi...Çeşitli yerlerden kızı da gösterdi... Nişanlımın narsist kişilik bozukluğu olduğunu ayrıca genel psikoloji olarak çok sağlıklı olmadığını tehlikeli olduğunu falan neler neler anlattı. Kadın klinik psikolog bu arada; bana istersen bunları söylediğimi anlat dedi direk; gece yarısı evimi basıp üstüme saldırır ki nerdeyse bu yılda bir olan bir olay; sakinleştirmem 1 saat sürmez ben ondan korkmam ama sen onunla baş edemezsin dedi... Ne sırlarını biliyorum ben onun ama elbet sana anlatmam dedi. Hayatını maf etme bizden gençsin üzülüyorum sana dedi... İnanmak istemiyorum ama bunları doğrulayan bazı şeyler var... Bu kadınla da o kadar yakınlar ki yani bir erkek nasıl kendi erkek arkadaşlarından bile daha fazla yakın olabilir bir kadına şaşırıyorum bu duruma... 14 yaşında tanışmışlar ve o zamandan beri çok yakınlarmış... İlk tanıştığımız dönemlerde bile bu kadından bahsetmişti hemen bana... Bilmiyorum ciddiye alayım mı? Yada söyleyeyim mi kendisine?
Kadının söylediğini doğrulayan şeyler de var demişsiniz.Nedir mesela ?

Yeni nişanlıyım arkadaşlar ve herşey hızlı gelişti aslında... Her şeyine hayran olduğum bir adamla nişanlıyım ve rüya gibi... Çok yakın bir kız arkadaşı var; bakın hem kolejde aynı sınıfta okumuşlar 5 yıl, sonra aynı üniversitede farklı bölümlerde okumuşlar ve çok aşırı yakınlar... Yıllardır da görüşüyorlar... Toplam 16 yıllık yakın arkadaşlıkları var...
Bu kız bugün bana bişeyler söyledi nişanlım hakkında; yani onun liseden beri başka bir kıza takıntılı derecede aşık olduğunu, benim gibi onlarca ilişkisi olduğunu çoğu kızı yüzüstü bıraktığını benimle ileri gidip nişanlandığı için anlatma gereği duyduğunu; ilerde üzülmemem için anlattığını falan söyledi... İşte çok zengin bir aile, kariyerli yakışıklı bir adam rüya gibi biliyorum ama neden o kız kaçtı ve hala kaçıyor ondan biliyor musun dedi...Çeşitli yerlerden kızı da gösterdi... Nişanlımın narsist kişilik bozukluğu olduğunu ayrıca genel psikoloji olarak çok sağlıklı olmadığını tehlikeli olduğunu falan neler neler anlattı. Kadın klinik psikolog bu arada; bana istersen bunları söylediğimi anlat dedi direk; gece yarısı evimi basıp üstüme saldırır ki nerdeyse bu yılda bir olan bir olay; sakinleştirmem 1 saat sürmez ben ondan korkmam ama sen onunla baş edemezsin dedi... Ne sırlarını biliyorum ben onun ama elbet sana anlatmam dedi. Hayatını maf etme bizden gençsin üzülüyorum sana dedi... İnanmak istemiyorum ama bunları doğrulayan bazı şeyler var... Bu kadınla da o kadar yakınlar ki yani bir erkek nasıl kendi erkek arkadaşlarından bile daha fazla yakın olabilir bir kadına şaşırıyorum bu duruma... 14 yaşında tanışmışlar ve o zamandan beri çok yakınlarmış... İlk tanıştığımız dönemlerde bile bu kadından bahsetmişti hemen bana... Bilmiyorum ciddiye alayım mı? Yada söyleyeyim mi kendisine?

Adamı karşına al ve kızın bu söylediklerini aynen anlat. Başka çözümü yok...

Madem öyle neden ilk sevgili olduğunuzda söylememiş? Asıl o zamanlardan söylemesi gerekiyo kaç kurtar kendini diye. Ya da iliskinizin uzadığını farkettiginde falan. Üstüme saldırır falan denemesi tamamen siz bunu nisanliniza söylemeyin diye bence, bana kalırsa nisanlisinizla kamuya açık ve güvenli bi alanda bunları konuşun.

Zaten çoook kötü ve tehlikeli olduğu için 16 senedir arkadaşı.
Bende bunu yazmaya gelmiştim
Madem bu kadar kötü takıntılı şiddete eğilimi var vs kendisi neden yıllardır kanka bu adamla?
İki ihtimal var ya adam dediği gibi takıntılı biri yara bandı arıyor
Yada bu yakın arkadaşım diyen kız adama takıntılı

Back
X