En yakin arkadasim aslinda beni umursamiyormus

Icimdeki soğukluğu nasıl bastırıp yine eskisi gibi olabilirim ki...
Çıkarım da çıkarım demeyip, hayırı da cevap olarak görün. Onun da bir nedeni olabilir diye düşünün. 11 yıl mutlaka iyilik yaptı size. Yoksa neden dostum diyeceksiniz. Bunları düşünün. Allah Allah sanki sırrınızı ifşa etti, sevgilinizi elinizden aldı?

Son düzenleme:
O kadar zahmetli bir isi kimseden isteyemem yaa bi de yapilmak istenmedi diye alinayim sonrasinda...
İyi sormussunuz saga sola yapar misin diye.
Kimse sizin isinizi yapmak zorunda degil.ne kadar yakin olursa olsun benden boyle bir sey istenilse cok canim sıkılır ve soylerim de zaten kusura bakma yapamam diye.kimseye alinmaya trip atmaya hakkiniz yok.

Kuzum benden sana yeni bir arkadas tavsiyesi ama yaşa baglamiyacagim kesinlikle gercekten dusundum bekar olsam cocuk yok coluk yok bir dostum benden boyle birsey istese sanirim param yoksa acik acik derdim 1.si bu sonucta yakiniz ve kesinlikle hallederdim.Ama sunu ogrendim ki ben 32 senelik yasamimda ben kime ne iyilik ettiysem bi karsiligini goremedim aglayan uzulen kirilan ben oldum dost varligina inancimi oylesine yitirdim ki tutunacak dalim ailem cocuklarm oldu.Tavsiyem su kimseye niteliginden fazla deger anlam yukleme bil ki senin en buyuk yardimcin yine sen Atalarimiz ne demis tirnagin varsa basini kaşi.Eminim sen oyle bir durumda arkadasina destek olurdun seni az cok taniyorum seni de cok.iyi anladim sen esasli bir kizsin lakin bazen 11 yillik dostluk arkadasliktan ote kardeslik gibi llabiliyor lackalasabilir aman ben bunu dersem kirilmaza doner is nasilsa kardesiz gibi.Ama sen ister istemez alindin cunki senin kisiliginde bu yok sen yapardin.Arkadasinla gorusmeye devam et ama ona sirtini yaslama tamammi zor gunlerde isin oldugunda o gelmeyecek

Bende olsam arama mesafe koyardım heralde insan 11 yıllık dostundan bir iyilik isteyemeyecekse niye dost diyoruz adına sadece iyi gün dostu olacaksa da olmasın daha iyi. Arkadaşınızin çalışmadığını ve parası olmadığını biliyorsanız o istemeden siz para göndermeyi teklif edebilirdiniz sonuçta iş bayagi uzun süren bir işmiş.

Arkadaşınız çalışıyor mu ? Geliri nasıl? Böyle bir ricada bulunduğunuzda yol parası vb. giderleri o sormadan ya da sormasa bile sizin kesinlikle karşılamanız ve teklif etmeniz gerekli. Sizin için küçük bir miktar gibi görünen 50 TL mesela başkası için 2-3 günlük cep harçlığı olabilir.

sürekli işleriniz için kullanıyomuşsunuz artık sıkılmış ve hayır demeye başlamış gibi geldi. aferin ona.

Arkadaşın 3-4 saat yol digip senin işini mi halledecek yani? Şimdi kardeşinden öyle bişeyi isteyemesin ben kardeşimden isteyemem yani. Çok lazım bişeyse kendin kırar döker gider yapardın.
yol 3 4 saat değil işin geneli ve yol öyleymiş ama
bende olsam isteyemem şahsen kendi kardeşimden bile

bencilsiniz ama siz. ben birinden böyle bir iş istesem ay lütfen yol paranı ben vereyim derim bir de mahçup olurum. yemek ısmarlamak ne lise bebesi mi kandırıyorsunuz? bir de üstüne trip atmışsınız özür diletmişsiniz. konudaki mağdur başka.

İşin bu kadar önemliyse keşke halledip öyle gitseydin memlekete. 3 saatlik yol da az değil hani. Ben yaşar miydim yapardım ama kimseden istemeye çekinirim.

Ben de yapmazdım böyle bir şey ve kimseden talep etmezdim. Herkesin bir uğraşı var. Arkadaşlık kavramını siz çok yanlış anlamışsınız. Arkadaşınızın yerinde olsam bana o mesajı yazdıktan sonra yüzünüze bile bakmazdım. İç soğuması için soğuk su tavsiye ederim. İyi gelir.

Kendimi sorguluyordm Ona haksızlık mi ettim haklı mıyım diye. Burdaki mesajlar kadar dusunlmeden atılmış ki , kaba ve saygıdan uzak. Ama nazikçe fikrini belirten kişilere Teşekkür ederm.
Bu arada evet ben kötü dostum iyi olmuş bana tü kaka bana çıkarcı pislik been

Uğraşı yok , Sabah akşam evde evli değil sadece oturuyor Bişey bilmeden konuşma suyu da siz için ok kimseden talep edemicek bir çevreniz var diye . Onu tanimiyosunuz bile.

Uğraşı yok , Sabah akşam evde evli değil sadece oturuyor Bişey bilmeden konuşma suyu da siz için ok kimseden talep edemicek bir çevreniz var diye . Onu tanimiyosunuz bile.
Akıyor akıyor inan ki bencillik akıyor. Bütün gün evde oturuyor ve uğraşı yok, sizden gelecek iş komutunu bekliyor demek ki.

Arkadaşı “sadece yemek mi” diye sorunca bozulmuş bi de
Böyle detaylı bir iş isteyecek samimiyette olduğum biri bana yemek ısmarlayacağım dese bende samimiyetten abartıp daha fazlasını isterim karşımdaki de bunun espri olduğunu anlardı.
Arkadaşlıklar böyle pamuk ipliğine bağlı olmamalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…