- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
Çıkarım da çıkarım demeyip, hayırı da cevap olarak görün. Onun da bir nedeni olabilir diye düşünün. 11 yıl mutlaka iyilik yaptı size. Yoksa neden dostum diyeceksiniz. Bunları düşünün. Allah Allah sanki sırrınızı ifşa etti, sevgilinizi elinizden aldı?Icimdeki soğukluğu nasıl bastırıp yine eskisi gibi olabilirim ki...
Kuzum benden sana yeni bir arkadas tavsiyesi ama yaşa baglamiyacagim kesinlikle gercekten dusundum bekar olsam cocuk yok coluk yok bir dostum benden boyle birsey istese sanirim param yoksa acik acik derdim 1.si bu sonucta yakiniz ve kesinlikle hallederdim.Ama sunu ogrendim ki ben 32 senelik yasamimda ben kime ne iyilik ettiysem bi karsiligini goremedim aglayan uzulen kirilan ben oldum dost varligina inancimi oylesine yitirdim ki tutunacak dalim ailem cocuklarm oldu.Tavsiyem su kimseye niteliginden fazla deger anlam yukleme bil ki senin en buyuk yardimcin yine sen Atalarimiz ne demis tirnagin varsa basini kaşi.Eminim sen oyle bir durumda arkadasina destek olurdun seni az cok taniyorum seni de cok.iyi anladim sen esasli bir kizsin lakin bazen 11 yillik dostluk arkadasliktan ote kardeslik gibi llabiliyor lackalasabilir aman ben bunu dersem kirilmaza doner is nasilsa kardesiz gibi.Ama sen ister istemez alindin cunki senin kisiliginde bu yok sen yapardin.Arkadasinla gorusmeye devam et ama ona sirtini yaslama tamammi zor gunlerde isin oldugunda o gelmeyecekKadınlar merhaba , içime dert oldu düşünmeden edemiyorum, fikirleriniz e ihtiyacım var.. Herkese anlatamıyorum gözlerinde küçük düşerim diye ..
Istanbul dan memlekete geldim uzun süre de burdayım. Halledilmesi gereken bir işim var mayıs bitmeden.Sabah erken saatte konsolosluga evrak teslimi yapılması. Ramazan olduğu için çalışma saatleri günleri çok kısıtlı. Neyse bir arkadaşıma ev anahtarı vermiştim o evrakları pasaport vs hazırladı . Ancak birinin götürmesi lazım. Ben 23 yaşındayım. Arkadaşlarım çoğu öğrenci ve sınav döneminde . Çalışan kişiler de tek izin günleri var diye hiç sormadım. 11 yıllık dostum dediğim herşeyi paylaştığm arkadaşıma sordum ilk , Sana yemek ısmarlarım falan dedim.( Bu arada iş 3-4 saatten uzun sürüyor yol, bekleme falan ve uzak , Ben ilk başvuruda hep erteledim diye biletim ve param yanmıştı) neyse arkadaşım
Sadece yemek için mi dedi espri ile bu da benim zoruma gitti devamı da var konuşmanın ama zor geldi ona , taksi parası istedi falan filan. Bişey demedim ama yapma dedim en son. Daha sonra dayanamayıp sen vefasız birisin gerçek dostum değilsin kestirip attın falan dedim artık arkadaş olarak soğudum ondan. Birsürü özür mesajı attı benim kişiliğim böyle rahatına fazla düşkün ana sana çok değer veriyorum , Bana rahatını boz ve git demeliydin, kestirip atan arkadaşlığa bağlayan sendin dedi. Özür amaçlı götürmek istediğini söyledi . Ama onu artık eskisi gibi göremiyorum sizce fazla mı büyütüyorum?
Kadınlar merhaba , içime dert oldu düşünmeden edemiyorum, fikirleriniz e ihtiyacım var.. Herkese anlatamıyorum gözlerinde küçük düşerim diye ..
Istanbul dan memlekete geldim uzun süre de burdayım. Halledilmesi gereken bir işim var mayıs bitmeden.Sabah erken saatte konsolosluga evrak teslimi yapılması. Ramazan olduğu için çalışma saatleri günleri çok kısıtlı. Neyse bir arkadaşıma ev anahtarı vermiştim o evrakları pasaport vs hazırladı . Ancak birinin götürmesi lazım. Ben 23 yaşındayım. Arkadaşlarım çoğu öğrenci ve sınav döneminde . Çalışan kişiler de tek izin günleri var diye hiç sormadım. 11 yıllık dostum dediğim herşeyi paylaştığm arkadaşıma sordum ilk , Sana yemek ısmarlarım falan dedim.( Bu arada iş 3-4 saatten uzun sürüyor yol, bekleme falan ve uzak , Ben ilk başvuruda hep erteledim diye biletim ve param yanmıştı) neyse arkadaşım
Sadece yemek için mi dedi espri ile bu da benim zoruma gitti devamı da var konuşmanın ama zor geldi ona , taksi parası istedi falan filan. Bişey demedim ama yapma dedim en son. Daha sonra dayanamayıp sen vefasız birisin gerçek dostum değilsin kestirip attın falan dedim artık arkadaş olarak soğudum ondan. Birsürü özür mesajı attı benim kişiliğim böyle rahatına fazla düşkün ana sana çok değer veriyorum , Bana rahatını boz ve git demeliydin, kestirip atan arkadaşlığa bağlayan sendin dedi. Özür amaçlı götürmek istediğini söyledi . Ama onu artık eskisi gibi göremiyorum sizce fazla mı büyütüyorum?
Şöyle o çok üşengeç , Bir iki kişi hariç arkadaşı yok . Asosyal ve yön bulamayan biri. Herkesin bencil diye garip tuhaf diye bahsettiği biri. Ama ben ilk defa karşılaştım bu durumla bana öyle olmadı hiç. Yemek ısmarlarım muhabbeti Evet şuan bana da saçma geliyor ama ilk yazdığımda , Sana çok fena işim düştü yemeklere götürücrm falan esprisi ile dedim. O da yemek içinmiiii tüm günümü harcayacagim tarzı bir şey dedi. Ben ters tepki verince sonrasında, kendi kişilik özelliklerine, kaybolacak olmasına falan bağladı ama artık arkadaşlık yürütmek istemiyorum onunla
yol 3 4 saat değil işin geneli ve yol öyleymiş amaArkadaşın 3-4 saat yol digip senin işini mi halledecek yani? Şimdi kardeşinden öyle bişeyi isteyemesin ben kardeşimden isteyemem yani. Çok lazım bişeyse kendin kırar döker gider yapardın.
Mükemmel tespit hayatımda ondan bişey istemedim aferim sizesürekli işleriniz için kullanıyomuşsunuz artık sıkılmış ve hayır demeye başlamış gibi geldi. aferin ona.
Uğraşı yok , Sabah akşam evde evli değil sadece oturuyor Bişey bilmeden konuşma suyu da siz için ok kimseden talep edemicek bir çevreniz var diye . Onu tanimiyosunuz bile.Ben de yapmazdım böyle bir şey ve kimseden talep etmezdim. Herkesin bir uğraşı var. Arkadaşlık kavramını siz çok yanlış anlamışsınız. Arkadaşınızın yerinde olsam bana o mesajı yazdıktan sonra yüzünüze bile bakmazdım. İç soğuması için soğuk su tavsiye ederim. İyi gelir.
Aksine o istedi , Ona hep yardım eden ben oldum çünkü arkadaşı vs yokMükemmel tespit hayatımda ondan bişey istemedim aferim size
Akıyor akıyor inan ki bencillik akıyor. Bütün gün evde oturuyor ve uğraşı yok, sizden gelecek iş komutunu bekliyor demek ki.Uğraşı yok , Sabah akşam evde evli değil sadece oturuyor Bişey bilmeden konuşma suyu da siz için ok kimseden talep edemicek bir çevreniz var diye . Onu tanimiyosunuz bile.
Arkadaşı “sadece yemek mi” diye sorunca bozulmuş bi debencilsiniz ama siz. ben birinden böyle bir iş istesem ay lütfen yol paranı ben vereyim derim bir de mahçup olurum. yemek ısmarlamak ne lise bebesi mi kandırıyorsunuz? bir de üstüne trip atmışsınız özür diletmişsiniz. konudaki mağdur başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?