En yakın arkadasim-di

Aynen samimiyeti gösterdiği için bdv'de konu açtırdı size.

Kızgın emoji atarak iletişim kurmaya çalışıyorsunuz.

Yaptığınızı dogru buluyorsanız bize danışmaya ihtiyacınız yok.
Ben konuya başlarken dediğim gibi aklıma takıldı ve benden farklı olan insanların düşüncesini merak ettim o yüzden açtım.

O zaman kimse konu açmasın herkesin yaptığı kendine göre doğru zaten.

Bir derdi olup olmadığını sordunuz mu? Belki ağır bir depresyon sürecindedir, ki işi çok fazla kafaya taktığını söylediğiniz biri için kaçınılmaz bir gidişat gibi.

sizin yollar ayrılmış bu olaylardan değil. sen evlisin çocuk var. onu yedirmek içirmek en büyük görevin. sana saygım var. o bekar ve bekar kızlarla tatile çıkmak ister. ona da saygım var. biraraya gelince senin çocuk onun da flörtlerini anlatması ikinizi de sıkar.senin akşama ne pişirsem demen kayınvalide sorununu anlatman onu sıkar. onun evde yemek pişirdiğini sanmıyorum çocuk sorumluluğu da yok flörtleri bekar kızlarla dertleri seni sıkar. o çocuktan anlamaz sen de bekarlığı uzun yıllar önce geride bıraktın ortam çok değişti sen de onu anlayamayabilirsin.muhabbetler ayrılınca "anlaşılıyorum" duygusu kaybolur. herkesin dengiyle olması gerekiyor. sen evli ve çocuklu kadınlarla o da bekar kızlarla olursa anlaşılıyorum duygusunu daha çok hissedersiniz. çünkü seni tatile çağırsa gidemezsin.eşin problem çıkarır. gece bekarlar birbirini çok rahat arar ve evli insanın evi gece aramaz seni akşamüstü hadi kafeye gidelim diye spontane arasa çocuktan dolayı gidemezsin.mutlaka günler öncesinden planlama lazım.bekarlar da planlamayı sevmez spontane şeyleri sever.sen de akraba sorunu anlatsan sana akıl vermekte zorlanabilir bilmediği alan çünkü. böyle böyle azalıyor sohbet.

Bir sorununuz varsa açık açık yazarsınız. Durup dururken kızgın emoji atıp nasıl bir aksiyon bekliyorsunuz?

Emojiden önce arayıp sormamış. Demek ki artık eskisi kadar yakın olmak istemiyor. Bence ne arayın ne sorun. Size söz verdikten sonra başka arkadaşıyla tatile gidiyorsa bundan çıkarılacak en önemli şey önceliği olmadığınız.

Arama sorma bir daha

Arkadaşınız zaten kopmak istiyormuş emoji de bahane olmuş. Ama sizde de sorun var onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz yok hep iş, yok aslında o kadar çalışmıyor, ağır aksak yapıyor, kızgın emojisi. Siz trip atınca onemsememis.

Arkadaşlar bazen bu bitirişe kendileri imza atıyorlar.ama bunu reddediyorlar ve siz sebep olmuşsunuz gibi davranıyorlar. Siz yine bayramda seyranda arayın sorun, geçici bir dönemse aklı başına gelir ve sık aramaya başlar. Bu dönem geçici olmazsa, hiç beklemeyin, arkadaşlık artık küllenmiş demektir. Hele ki "yoğunum" çok klasik bir bahane. Benim de yoğunluğa kaptırıp sık aramadığım insanlar oldu ama aradığımda çok samimiydim ve fırsat yaratıp görüştüm ve kalbimde hep yerleri olduğunu bilirler, bu ise yoğunluk değil farklı bir şey.

Silip geçmek de kolay değil işte insan üzülüyor.ben de bugünlerde böyle bir dönemden geçiyorum arkadaşım beni bırakmak istiyor ama suçı bana atıyor her şeyde.

Bırakın gitsin siz iyi niyetlisiniz görmek istememişsiniz o hep öyleydi sizi dost görmedi ki görseydi bu şekilde olmazdı.ve de kıskanç biri muhtemelen siz ondan karakter olarak filan daha güçlüydünüz demekki yazarsa bile yazmayın

Herkesin kendine göre sıkıntısı var dertsiz insan var mı allasen?
Hala sinirli anına mi denk geldi diyorsunuz kusura bakmayın ama biraz ezik bir davranış oluyor böyle düşünmek.
Alt tarafı bir emoji. Yaaa bana kızdın mi sen demek çok zor değildi.
Ama bunun yerine saçmalamış bu arkadaş.
Bence sizinle mesafe koymak istiyor gibi geldi bana.
Artık sizin adım atmanız değil de beklemeniz lazım arkadaşlığıniza değer veriyorsa bir adım atar mutlaka zaten.

Benim görüşmek konuşmak istemediğim bir arkadaşım var bunu ona cevap vermeyerek, tınlamayarak gösteriyorum. Çok açık bir şekilde muhatap olmuyorum her cevap vermeyişimde bana sizin kızgınlık emojisini atıyor. Ve bu emojiyi bir kere sormuş bulundum.

Seni önemsiyorum çünkü cevap vermiyorsun dedi. Üzgünüm ki artık sizinle muhatap olmak istemiyor. Sizde bağınızı kesin.

Emoji artık her şekilde her iletişimde kullanılan birşey samimiyeti gösterir. Herkese kullanılmaz zaten
Emojı bahane
Insanların ıs cevrelerı degıstıkce arkadas ortamı degıstıkce fıkırlerı arkadas ılıskılerıde degısebılıyor
Araya mesafe gırdıkce aynı ortam olmayıncada eskısı gıbı olmuyor .
Farklı bır cevre edınmıs sıze ihtiyacı kalmamıs
Size bukadar gec dönüyor iletişim kurmuyorsa yavasca uzaklasın bence
Daha duzelmez .
Bu arkadaslık toplu atılan bayram mesajından öteye gecmez artık

bu adam seni sevmiyor seven insanın önünde iş vs hiç bişey durmuyor yani saçma bahaneler 38 yaşında adamın takıldığı emojıye bak çok saçma çok mantıksız yanı arayıp sormasın daha iyi

Başka sorunları olabilir. Kapalı devre halinde olabilir üstünüze alınmayın en azından bir süre iletişimi siz kurmaya devam edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…