- 18 Mart 2011
- 8.486
- 26.805
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Para eksik gelse bile lanet olsun deyip söylemeyecektim aileye ama bu iftira olayını duyunca zıvanadan çıktım, pişman da değilim inan ki. Hak ettiler bunu. Resmen iftira bu, insan bunun şüphesini bile duysa huzuru kalmaz evlilik bozulur yani, ne demek. Canım asla, ne affetmesi selamını bile almam. Ne ölüme ne dirime.Valla sebebi ne olursa olsun. Para meselesini bırak nişanlının aklını bulandırmaya çalışmış. İçinde şüphe oluşsun istemiş. Sözlüme uydum bi halt yedim deyip susacağı halde yaptığı adiliğe bak. Bu kızın seninle problemi var belli. Kıskanıyo mudur nedir. Bin özür dilese ayaklarına da kapansa asla affetme her şey beklenir o kızdan.
Kendini de üzme bu manyaklar için. İyi ki söylemişsin teyzenlere. Rezil rüsva olsunlar.
Allah hiç bi kötülüğü kimsenin eline bırakmaz Kul hakkı ya ötesi var mı iyi yaptın sen artık takma uzak dur teyzenler halleder ne demişler sen doğru dur eğri belasını bulur bulacakEniştem duyunca delirdi zaten olmaz böyle iş diye, gelin mi alıyoruz dolandırıcı mı dedi. Allah sonlarını hayır etsin. İkisi yuvarlanıp birbirlerini bulmuşlar zaten
Teyzem istemeden sonra altın bir zincir hediye etmiş kuzenime, kıza takarsın diye ama bunlar zinciri satmışlar. Nişanda da teyzem boynunda görmek istemiş o yüzden oyun yapıp gizli saklı almışlar. İkisi planlamış yani. Şu an ailede kaos hakim.
İnşallah kuzum.. Ben zaten ikisini de Allah'a havale ettim..Allah hiç bi kötülüğü kimsenin eline bırakmaz Kul hakkı ya ötesi var mı iyi yaptın sen artık takma uzak dur teyzenler halleder ne demişler sen doğru dur eğri belasını bulur bulacak
Yok gayet rahatlar, beraber sakin sakin planlamışlar ne güzel. Benim öğrenmem dengeleri bozdu. Ailelere söylerim deyince de sıkıştılar, bu çirkinlikler ondan. Alın birini vurun ötekine.Tam tahmin ettiğim gibi, harcanmış bir takının yerine koymuşlar.
Bir şeyler karıştırıldığı belliydi o "acil" lafından dolayı.
Çünkü havada kalıyordu bir şeyler.
Valla kuzen yaptırmış olabilir diyorlar evet olabilir de bu iftiralar çirkinleşmeler ne yani.
Acaba kuzen kızı bir şeyle mi tehdit ediyor ki?
O zaman takma canım Allah vekilin olsunİnşallah kuzum.. Ben zaten ikisini de Allah'a havale ettim..
Yok gayet rahatlar, beraber sakin sakin planlamışlar ne güzel. Benim öğrenmem dengeleri bozdu. Ailelere söylerim deyince de sıkıştılar, bu çirkinlikler ondan. Alın birini vurun ötekine.
Onların işlerine akıl sır ermiyor vallahi, tabi ki paylaşabilirdi niye böyle bir yol izlendi anlamıyorum. Macera aradılar sanırım. İkisi bir ara ailelerden gizli tatile çıkıcaz gibi konulardan bahsediyorlardı ama çıkıldı mı bilmiyorum. Ben çıkmadılar diye biliyorum da şu an laflarına güvenecek durumda değilim. O altının parasıyla tatil bile yapmış olabilirler günahlarına girmeyeyim de..Hani sözlüsüne uysa sadece bu kadar çirkinleşmemesi lazım 10 yıllık dost ama kuzenle bir şeyler yaşadılar da onu tehdit ediyorsa gözü görmüyordur belki dost falan diye düşündüm ama onu da paylaşabilirdi gizlice sizinle yani.
Neden bozdurdular acaba, kuzenin bir yerlere borcu falan mı vardı ki dicem de size hemen 2000 gönderebildiğine göre halledebilirmiş.
Neyse Allah uzak etsin sizden valla ne insanlarmış...
Onların işlerine akıl sır ermiyor vallahi, tabi ki paylaşabilirdi niye böyle bir yol izlendi anlamıyorum. Macera aradılar sanırım. İkisi bir ara ailelerden gizli tatile çıkıcaz gibi konulardan bahsediyorlardı ama çıkıldı mı bilmiyorum. Ben çıkmadılar diye biliyorum da şu an laflarına güvenecek durumda değilim. O altının parasıyla tatil bile yapmış olabilirler günahlarına girmeyeyim de..
Amin canım, yüzlerini görmek istemiyorum. İftira olayı son noktaydı.
Allah sana guc kuvvet versin, maddi kulfet de sorun etmiyorsun sanirim, oderiz demissin. Umarim boyununu eger kendisi oder ama yuzsuszlukle zor biraz! Gecti gitti dersin, cok sukur daha buyugunu yemedim dersin. Ama insan dost dedigi insanin kaybina hep uzulur. O olum acisina benzer, gitmez! Ama ders iste. Payimiza duseni aliyoruz hayattan. Dilerim hayatin guzel gecsin. Icin rahatlasin!:)O kadar güzel ifade etmişsiniz ki, okurken sakinleştiğimi hissettim resmen. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben ikisini de Allah'a havale ettim, gerçekten uğraşmaya gücüm yok onların şeytanlıklarına yetişemiyorum artık.
Yanına bırakma bu yaptıklarını, bunu da mı kuzen yazdırmış para fikri kuzenden çıkmışsa? Ben sanmıyorum ki birinin aklı ile hareket ediyor olsun, içindeki şeytanı iyi gizliyormuş sadece. O parayı öyle ya da böyle mutlaka al ve ibret-i alemlik hale getir, öyle ki bir daha toplum içine çıkamasın, nişan atılmasa bile ömrü billah dolandırıcı gelin olarak anılıp, insanlar uzak dursun bu pislikten. Sen korkma yeterki. Seni korkutup, parayı vermemeye çalışıyor. Allah doğru olanla beraberdir.Bende ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum canım, yemin ederim mesajları gördüğümde dondum kaldım. Hani tamam para meselesi oldu insan çiğ süt emmiş dedim, borcuna sadık değil para konu olunca böyle çirkefleşebiliyor dedim ama bu iftira meselesi.. Yahu kafeye kahve içmeye falan giderken yüzüğünü çıkarıyor öyle gidiyor demiş.. Allah'ım sinirimden ağlicam
O kadar güzel ifade etmişsiniz ki, okurken sakinleştiğimi hissettim resmen. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben ikisini de Allah'a havale ettim, gerçekten uğraşmaya gücüm yok onların şeytanlıklarına yetişemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?