En yakın arkadaşım nişanlımın kartını kullanmış!

Kızmakta haklısın ... En çokta nişanlına .... Sana söylemeden nasıl senin arkadaşına ödeme yapar. O da iyi niyetinden yapmıştır. Fakat bir aile kuracaksınız. Arkadaşının da sana yaptığı çok büyük yanlış . Arkadaşlığını da bitirmek le iyi yapmışsın .

Arkadaşının sözlüsü senin kuzenin. Sözlüsünün ailesinin kulağına gideceğini bile bile nasıl böyle bir şeye kalkışabiliyor akıl alır gibi değil, hele ki kuzeninin tavrı daha da ilginç.

Normal bir erkeğin bu durumdaki tavrı sert olur. Öncelikle senin Nişanlından para istemesini, kartını kullanmasını hoş karşılamaz. Diyelim ki baştan haberi yoktu, öğrendikten sonra o parayı nişanlına öder ve bu durumun aranızda kalması için ricada bulunur.

Teyzene mutlaka söylemelisin, belki de kız dolandırıcı. Düğünden sonra altınları toplayıp gidecek.

ay sinirden buraya kadar okuyabildim. olayın sonunu bilmiyorum ama madem parayı ödemiyorlar üstüne üstelik insanı çatlatır gibi boynuna takıyor kolyeyi sanırım yapmanız gereken o kolyeyi boynundan çekip almak.. daha fazşa şey yazmak istiyorum da neysee...

sen ne yapacaksın .. yaptıklarını izleyeceksin sanırım ben olsam bütün aileye onu rezil ederdim
sonuçta sizin aileye gelin gelecek sanırım, herkes onun ne mal olduğunu görsün hatta ve hatta onu ömür boyu öyle hatırlasınlar.
nasıl bu kadar yanına bırakabiliyorsunuz anlam veremiyorum

git kuzenlerin evine.
ailesi de varken konuş.
madem sen sözlüne ödetmiyorsun senin sözlün benim nişanlımdan para alıyorsa bende senden almaya geldim de
rezil et ya rezil et sözlüsünden utansın gitsin kıza beni rezil ettin desin durma!

Kayınvalidesinden yani teyzemden başlayıp kendi ailesine kadar bu konuyu götürmek tek çözüm galiba, parayı alamasak bile ders olur
durma durma
bunu yapmazsan ilerde o kız sizin aileye girdiğinde pişkin pişkin tüm sülaleye kakara kikiri yaptığında boynunda o kolyeyle; çok pişman olursun

Ya senin bu kuzenle arkadaş tam tencere kapak olmuş
İnsan nasıl arkadaşın nisanlisindan borç alır da ödemez digeri de nişanlısı borcu ödemediği halde laf etmez arkasında durur

Ben parayı almak için elimden geleni ardima koymam eğer alamazsan bile sülaleye duduk ederim bir daha kimsenin canını yakamazlar

hayatım boyunca kimseden bir lira borç istemedim yolda kaldım halamın evi yakın oldugu halde (5dk) bir lira yol parası bile istemedim aç aç durakta annemi beklemiştim o gün. Şimdi kuzenin böyle borç isteyecek kadar düşük ve yalancı bir kızla evlenirse ömür boyu çeker.

Nişanlıyı
Nişanlınız size söylemeyerek hata yapmış olabilir ama bunu sürekli konuşup canınızı sıkmayın

Kuzenin kızın gerçek yüzünü görmedi mi peki? Sizin hediye telefonun parasını ödediğinizi filan bilmiyor mu? Bence o da kaçıp kurtulsun. Zira kız ağır yüzsüz.

Sülaleye rezil ederim.. kuzenizi tehdit edin bence. . Ya o kız o parayı öder yada kimsenin yüzüne bakacak yüz bırakmam paramızı çaldı diye..

Cok mu supheciyim nedir.
Boyle piskinlik olamaz yani. Birseyin intikamini aliyor gibi resmen. Nisanlinin karti onun elinde ne isi var birkere?
Ne curet bu. İnsan cekinir. Aralarinda birsey mi gecmis boyle piskin birsey yapabiliyor birseyin hincini alir gibi.
Bence biraz daha irdele...
Burda en buyuk sorun nisanlin ...ondan hesap sor..ona yönel...bu kizin rahatligi ondan kaynakli resmen

Son düzenleme:
En sinir oldugum sey evlilik hazirligindaki birinden borç alinmasi bizimde basimiza gelmisti. Yahu destek olacaklarina borç istiyorlar. Arkadasiniz da pek uyanikmiş masallah .. Bu kadar keyfi bir durum icin para isteyip baskasina minnet etmek bir garip. Alakanizi kesmeniz isabet olmuş

Kızlar gündüz işteydim, akşam da olaylar büyüdüğü için siteye giremedim ancak fırsat bulabildim. Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama saat çok geç oldu hemen anlatıyorum.
Sabah kuzenimi arayıp, bu işin böyle bitmeyeceğini paranın az olmadığını faizinin de cabası olduğunu, o parayı ya vereceklerini ya da bu durumu iki tarafın ailesine de anlatacağımı söyledim. Saçmalama ne aileyi karıştırıyorsun paranız benim sözlümde kalacak değil ya vericez uzatmayın dedi. O öyle deyince ben daha da sinirlendim, madem paramız sizde kalmaz o zaman akşam 5'e kadar parayı hesabımda göreceğim, yollamazsanız olacaklardan sorumlu değilim deyip kapattım.
Peşine bir sürü mesaj trafiği, ailenin bu işle bi ilgisi yoklar, bu bizim meselemizler, sen bizim sözümüzü mü bozduracaksın, yuva yıkanın yuvası olmazlar. Hiç cevap vermedim. Peşinden arkadaş aradı açmadım. Mesaj atmış. Ailelere bu konudan bahsetme halledeceğim diye.

Saat 4.30 civarı hesabıma 2000 tl geldi. faizle beraber 600 lira daha gelmesi lazımdı. Normalde mesele yapacak insan değilim ama olay ve tavır belli olunca kalan parayı da istedim. Biz tam para verdik, aynen karşılığını istiyorum diye. Onu da kuzenim nişanlımın hesabına yollayacakmış iş çıkışı öyle dendi bana. Neyse o para yollanmadı. Arkadaş ne alaka bilmiyorum nişanlıma mesaj atmış. Yaşanan tatsızlık için üzgünüm ama paranızı tam olarak hesaplarınıza yolladık diye. Arkasından daha nişanlım cevap vermeden mesajlar atmaya devam etmiş. Aramızda para meselesi kalmadı zaten brrk beni aileyle tehdit ettiği için onunla görüşmem ama senin bilmen gereken şeyler var senin adına çok üzülüyorum, brrk eski sevgilisine çok aşıktı o kişi evlenmek üzere onunla birkaç kez görüştü, hatta o kişi onu reddetti o da sırf ona inadından seninle bu kadar kısa sürede evleniyor senin de haberin olsun daha fazla içimde tutamıyorum diye.

Kızlar çıldırıyorum, nişanlım tabi ki inanmamış yalanlarını kendine sakla x deyip engellemiş, geldi bana mesajları gösterdi. Hal bu olunca bende para verilmiş olsun olmasın sinirimden teyzemlere olan biten her şeyi anlattım.

Teyzem istemeden sonra altın bir zincir hediye etmiş kuzenime, kıza takarsın diye ama bunlar zinciri satmışlar. Nişanda da teyzem boynunda görmek istemiş o yüzden oyun yapıp gizli saklı almışlar. İkisi planlamış yani. Şu an ailede kaos hakim.

Ama sinirimden gözüme uyku girmiyor

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…