En yakın arkadaşım ve Eşim

Ben bekarım. Hayatta arkadaşlarımın kocalrıyla bire bir iletişime geçmem. Ne işim var! yok sürpriz yapacam yok hediye alacam. Hiç masum değil. Evli insanlara evlerine giderek sürpriz mi yapılırmış ya. Abimi bile evlendikten sonra istediğim an aramıyorum, rahatsız etmiyim diye... Kaldı ki evine gidecem... Dışarda görüşün arkadaşınızla. Niye adamı bulaştırıyorsunuz ki? Yol geçen hanı olmamalı yeni evlilerin evleri... Kolay kolay girilmemeli. Bu ne cüret?

Hangi devirde yaşıyoruz gercekten buralari okuyunca bazen soking yani agshhdhe
Valla allah sizi doktor eşlere düşürmesin arkadaslar ne diyim. Bizim nerde yattigimiz nerde kalktigimiz belli degil. Gece nereyi bos bulursan orda zibarirsin. 30 cm uzaginda da karşı cinsten biri gelir zibarir
Kocam da bu gece nobetci allah bilir kiminle ayni odada uyumak zorunda kaliyor. Herhalde burdaki birtakim kadinlar çeker vururdu
Ayni hayati yasamiyor muyuz bazen sorguluyorum. Sizin esleriniz calismiyor mu? Gun icinde bir suru kadinla muhatap olmuyor mu? Bi benimki mi böyle? Eger oyleyse ben de çekip vurayim.

Kadinlar hissediyorsa vardir tuhaf birseyler bunu bilir bunu soylerim.. Yoksa bile şuphe ile yasamaktansa o arkadasi esimden uzak tutar mumkunse hayatimdan da cikartirim.. Ailenizin bile uyarisi yeterli bir sebep..

Canım en doğrusu esinede de ben arkadaşımla görüşmek istemiyorum sende görüşme sil numarasini arkadaşınıda artık görüşmeyelim de bisiler de mecbur değilsin hesap vermek esiminde sil numarasini keselim mulakati bitsin batsın ole arkadaş bende çok yakın bitane var uzakta oda evli ne ben onun eşini neşe o benim eşimle konuşmuş 10senelik arkadas eşler bilir ama muhattablik yok

Benim yakın arkadaşımın numarası eşimde yok ama olsa sorun etmem.. Çünkü böyle saçma arkadaşlarım yok..Gayet nerde duracağını bilen arkadaşlar edinirseniz sıkıntı yaşamazsınız.. Mesela benim arkadaşım benim eşim için ideal eş dese mutlu olurum işkillenmem.. Allah sana da nasip etsin derim.. Fakaaaaaat benim eşime derin derin baktığını görsem, açıkçası yavşadığını hissedersem bi hayırdır derim.. Yavaş yavaş mesafeyi koyarım.. Aramalarına cevap vermem.. Çaktırmadan eşimin telefonunda engellerim.. He ama şöyle bir durum var eşinizin sizi aldatma potansiyeli varsa ne yaparsanız yapın buna engel olamazsınız.. Bı arkadaşınızla olmaz da başkasıyla olur... Allah edepli, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın..önemli olan o..

Ya ne olursa olsun mesaj silen insan beni hep rahatsız eder
sanırım ben ilişkimi keserdim

Insanin icine yok yere kurt dusmez.. Ki cevrenizdeki insanlar da ayni sekilde dusunuyor ve sizi uyariyor. Ben cok kiskanc birisiyim. Esim en yakin arkadasim, kuzenim kim olursa olsun konusurken cok dikkat ederim. Iki taraftan birinde kendilerinin bile farkinda olmadigi flortlesme benzeri seyler oluyorsa bu artik onlarin birbirini son gorusudur. Irtibatlarini koparirim. (ya da kafalarini)
Senin burada yapman gereken sey, o kizi arayip bir daha her ne sebepten olursa olsun esinle irtibata gecmemesini soylemek. Cuma mesaji kandil mesaji anlamam ben. O benim kardesim gibi abim gibi palavralardan da anlamam. Esimle irtibati keseceksin arkadas diyeceksin, bisey varsa bana yaz, beni ara de. Evime geleceksen musait miyim diye bana sor. Surpriz falan da yapma hic hazetmem de. Hatta mumkunse sen de irtibati kes bu kizla.
Sinirlendim bak.. Nasil hazmediyorsun, nasil sakin kalabiliyosun. Ne munasebet ya benim kocamla cuma mesaji bile olsa mesajlassin.

Ben bu kadar rahatligi kendi adıma doğru bulmuyorum. Eşimin telefon numarasi hicbir kiz arkadasimda olamaz. Benim de esimin erkek arkadaslarinda numaram yoktur. Hep birlikte toplaniriz muhabbetimizi ederiz, yer iceriz gezeriz hatta esimin erkek arkadaslarindan yatili kalan bile oldu öyle herkes ustumuze atlicak modunda degiliz. Ancak oyle telefondan birebir iletisimler, supriz bilmem ne diye yalniz buluşmalar bana fazla...
Bakiş filan yakalamasam bile istemezdim.

Eski ilişkilerimde hiç kimse arkadaşımı sevmezdi mesela

ben bir kaç afta önce eski arkadaşımı hayyatımdan attım iyikide attım huzursuzluk kafadaki deli düşünceler benim huzurum herşeyden daha önemli evlenince eski gibi arkadaşlık olmuo zaten sizin için bile olsa ben olay çıkartırdım

Eski ilişkilerimde hiç kimse arkadaşımı sevmezdi mesela
Kuzum bende yeni evliyim hic bir zaman bi arkadaşımı kuzenimi bukadar yakin tutmam kimsin sen yani benim kocamla mesajlasıp eve habersiz geliyosun yok bakışmalar eve birakayim kal bu geceler parçalarım valla ben nişanliyken bir arkadasim esime tanimadigi haldr telde selam söylemisti sonra durup durup nasil napiyo diye soruyodu diye işkillrnip sildim kizi evli olcam da okadar samimi olcam yok yani kendime cok guveniyorum evet ama adriana lima nin aldatildigi dünya da yaşıyoruz seytan nefis diye birsey var elin sümüklü boklulari yılan gibi gireeler koynuna bnden söylemesi uzak dur ailrnde okadar demiş sonra aglarsin etrafta

etraf söylüyorsa yüzde 90 dogrudur.Anlar imsanlar bu zor değil gerekeni yaoın arkadaşınıza onunla görüşmek istemediğinizi söyleyin.

Bi kere o kızda eşinin numarası ne arıyor bastan hata yapmıssın ne sıfatla yani bence eşin direk engellesin numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…