- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
- Konu Sahibi bayanniles
-
Hayir yok gerek gormedim acikcasi esim ve ailem yetiyor banaÖzür dileyerek soruyorum cevaplamak zorunda değilsiniz sadece merak ettim. Hiç arkadaşınız Yok mu gerçekten ?
Goruldugu gibi sorun olabiliyor en azindan kafam rahatÖzür dileyerek soruyorum cevaplamak zorunda değilsiniz sadece merak ettim. Hiç arkadaşınız Yok mu gerçekten ?
Sağlam arkadaşlar sorun yaratmazlar, hayatınızdaki sorunları omuzlarınızdan alıp paylaşırlar.Goruldugu gibi sorun olabiliyor en azindan kafam rahat
Dedigim gibi ihtiyac duymuyorum benim en buyuk destekcim esimSağlam arkadaşlar sorun yaratmazlar, hayatınızdaki sorunları omuzlarınızdan alıp paylaşırlar.
Insanin icine yok yere kurt dusmez.. Ki cevrenizdeki insanlar da ayni sekilde dusunuyor ve sizi uyariyor. Ben cok kiskanc birisiyim. Esim en yakin arkadasim, kuzenim kim olursa olsun konusurken cok dikkat ederim. Iki taraftan birinde kendilerinin bile farkinda olmadigi flortlesme benzeri seyler oluyorsa bu artik onlarin birbirini son gorusudur. Irtibatlarini koparirim. (ya da kafalarini)arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Eski ilişkilerimde hiç kimse arkadaşımı sevmezdi meselaBana biraz dolduruşa gelmişsiniz gibi geliyor. Ilkokuldan beri arkadaşınizsa az çok bilirsiniz nasil biri olduğunu. Daha önce eski sevgilinize vs davranislari nasildi? Hic boyle bir supheye dusmus muydunuz? Ailenize belki laf arasında davranışlarından rahatsız olduğunuzu söylemiş olabilir misiniz onlar da bunun üzerine tepki vermiş olsunlar?
Bana biraz takıntı yapıyorsunuz gibi geliyor. Eşinize de bence bu konudan çok bahsetmeyin.ilgisi yoksa bile aklına düşürebilirsiniz.
ben bir kaç afta önce eski arkadaşımı hayyatımdan attım iyikide attım huzursuzluk kafadaki deli düşünceler benim huzurum herşeyden daha önemli evlenince eski gibi arkadaşlık olmuo zaten sizin için bile olsa ben olay çıkartırdımarkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Kuzum bende yeni evliyim hic bir zaman bi arkadaşımı kuzenimi bukadar yakin tutmam kimsin sen yani benim kocamla mesajlasıp eve habersiz geliyosun yok bakışmalar eve birakayim kal bu geceler parçalarım valla ben nişanliyken bir arkadasim esime tanimadigi haldr telde selam söylemisti sonra durup durup nasil napiyo diye soruyodu diye işkillrnip sildim kizi evli olcam da okadar samimi olcam yok yani kendime cok guveniyorum evet ama adriana lima nin aldatildigi dünya da yaşıyoruz seytan nefis diye birsey var elin sümüklü boklulari yılan gibi gireeler koynuna bnden söylemesi uzak dur ailrnde okadar demiş sonra aglarsin etraftaEski ilişkilerimde hiç kimse arkadaşımı sevmezdi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?