En yakın arkadaşım

Benim oğlum da şımarık. Bi yere gidince asla oturmuyorum. Eline kalem verip başkasının koltuklarını çizmesini de izlemiyorum. Ne insanlar var

Bu cümleden sonra yapılacak şey mesafe koymaktır halden anlamayan böylesine patavatsız birini ne kadar uzak tutsanız o kadar iyi .

Katılıyorum.
Bende 2 çocuk var ama ben de bilmiyorum o durumları.
Ee nolcak,tez çürüdü

Terbiyesizlik başka şey değil.
Çocuk doğurup ortalığa salmayı marifet sanan o rahat tiplerden işte. Hiç haz etmem.

[/QUOTE]
Benim henüz çocuğum yok aka kimseyide böyle terbiyesizlik yapmaya lüzum yok tâbi .Evlatlarınızı Allah bağışlasın :)

En yakın arkadaşım derken? Çocuğu birinin evine zarar verdiginde müdahale etmeyen rahat davranan insan özellikle zarar verilmesine uğraşıyordur. Kasıt vardır. Net!

Sondaki cümleye kadar daha olumlu yaklaşmıştım duruma. Ama sende olmadığı için... Şeklinde devam eden cümle aşırı derecede antipatik.

Ayy aynı kuzenım.Cocukları plazmayı ojeyle boyadılar hıc bırsey demedı.Ben laf soyleyınce senı de gorcez faşan dıyo

Çocuğun elinden o kalemi al ...
Bitti bak bu kadar basit
Ister kızsın ister sogusun kıçımdan ter dökerek aldığım eşyaları yaramaz bir velede çizdiremem kimse kusura bakmasın..
Yanı.Ayy bınbır zorlukla odıcek kadın.Veletle karalasın.vurcan agızlarına oturcaklar bak

Arkadasinizda hem umursamaz anne hemde alingan bir tipmis. Hic cekilmez gorusmeyi kesin

Densiz sende olmadığı için nedir... arkadaş müsvettesi.

Valla benimde cevremde baya var.
Birtane yakın arkadasımın çocuğu her geldiğinde çay döker kahve döker en son işedi...

Gidip gelme süremi uzattım açıkcası benımde işim gücüm var dimi senin sürekli arkanımı toplucam

Yanı.Ayy bınbır zorlukla odıcek kadın.Veletle karalasın.vurcan agızlarına oturcaklar bak
Bunu diyen üye bugün Bebek bakıcam diye konu açtı , sizin ciddi sorunlarınız olduğu kanaatindeyim, inşallah profilinizde yazdığı gibi öğretmen değilsinizdir?

Konu sahibi arkadaşım hemen hemen o yaşlarda hem çocuğum hemde komsu çocukları var.hepside kalemle çizmeyi, duvari boyamayı,ellerinden gelse dolap kapak açmayı,dokmeyi filan seviyorlar .keşfediyorlar..yani onların gelişim süresince normal görülen bir durum.cocuk çok yaramaz denemez.kesfediyor.bikere çocuk kalemi aldığında kalemi hemen elinden alıp kirilmayacak bir plastik kap filan. Verip dikkatini dağıtabilirsin..cocuk kalemi alıyor çiziyorsa hadi arkadaşınız dikkatli bakmıyor sizdemi umursamiyorsunuz? Tabiki koşup alicaksiniz kalemi.cocuhu ağlatmadan inatlaşma dan başka şeylere yönlendirme yapın.herekirse o odayı kilitleyen.zarar vermesini normal görmemeli arkadaşınız.o takmiorsada siz rahatsız olduğunuzu belirtin.kirilirsa kırılsın çok ayıp yani.

Benim gorumcemin cocuklari gibi ayni evde kirilmayan sus esyam kalmadi sinirlerimi bozuyorlar. En nefret ettigim insan tipi cocugunu ortaliga salip keyfine bakanlar. Birde arkadasiniz olduguna emin misiniz? Muhakkak bebeginiz olmadigini biliyordur neden ısrarla sizi üzecek seyler soyluyor? Mesafe koyun 3 kez ariyorsa 1 ini acin. Mjlarina cevap vermeyin idare etmek zorunda drgilsiniz. Cocugu asiriya kaçtığında canim onu oyle yapmiyoruz diye siz uyarin alinirsa alinsin mecbur musunuz ?

Cocugu olmayan birine cocugun yok anlamazsin denmez. Bu cok buyuk bir terbiyesizliktir ...
Siz zaten uzuluyosunuz, yuzunuze vurmasi cok ayip bisey. Dusunmeden konusuyo. Ogle arkadas olmaz olsun ...

en yakin arkadasin olduguna eminmisin. ?. biz surdan yedi yabancinin suratina bile birsey soyluyemiyoruz cocuk konusunda belki kirilir yanlis anlar diye kaldi ki sizin en yakin arkadasniz size neler soyluyormus... bence araya mesafe koy biraz.

İki çocuğum var bir yere gitmeyi sevmem zorla çağırırlar gittiğim yerde oturamam sürekli peşlerindeyim okadarki ev sahipleri bırak ne yaparsa yapsınlar yeterki beş dakika otur derler..ama bana biri geldiğinde serbesttir rahatça oturabilir anne en fazla bir günlük derin temizliğe bakar diye bakıyorum olaya..ama bu sizin hayatınıx rahatsız oluyorsanız görüşmeyin derim

Mesele temizlik değil ki
Mesele eşyaya zarar verme sorunu.
Insan kendi çocuğundan bile sakiniyor yeri geliyor eşyasını.
Bence çocuk baktın zarar veriyor, canım onu oyle yapmıyoruz deyip elinden al kalemi, veya annesine açık açık de elinden alsan çizecek diye. Baktin kadın senin anne olmadığından bilmeyeceginden vuruyor, görüşmeyi azalt en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…