- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
Bu cümleden sonra yapılacak şey mesafe koymaktır halden anlamayan böylesine patavatsız birini ne kadar uzak tutsanız o kadar iyi .
En yakın arkadaşım derken?Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Ben de bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle. Çok yakın bir arkadaşım var bir oğlu var Allah bağışlasın 3 yaşında çocuk elime doğdu yani her zaman yanındaydım. Bize eşiyle birlikte gelirler haftada bir mutlaka. Fakat benim sorunum şu çocuk çok aşırı yaramaz ve arkadaşım da çok umursamaz. Evime gelirler ben bi kaç gün toparlanamam yani artık ne yapacağımı nasıl davranacağını şaşırdım. Evime yeni eşyalar aldım daha 1 aylık yemek odası ve koltuk takımı. Evime geldiler ve masam çizik içinde koltuklarım tükenmez kalem lekesi olmuş. Arkadaşımda dur yapma oğlum demiyor e annesi birşeyi edemeyince bende diyemiyorum çünkü arkadaşım biraz alıngan bir tip. Tamam eşyalarımı kıskanmıyorum ama herşeyinde bir sınırı vardır çok büyük heveslerle aldım maddi durumumuz yeni yeni düzeliyor. Yani sorum şu nasıl uyarabilirim arkadaşımı kırmadan yada ne diyebilirim çünkü artık gerçekten gelmelerini istemiyorum evime. Ayrıca benim 5 yıldır çocuğumda olmuyor artık bu sene tüp bebek deneyeceğiz. Sürekli bu konu hakkında sende olmadığı için bilmezsin tarzı şeyler söylüyor yani ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten
Yanı.Ayy bınbır zorlukla odıcek kadın.Veletle karalasın.vurcan agızlarına oturcaklar bakÇocuğun elinden o kalemi al ...
Bitti bak bu kadar basit
Ister kızsın ister sogusun kıçımdan ter dökerek aldığım eşyaları yaramaz bir velede çizdiremem kimse kusura bakmasın..
Arkadasinizda hem umursamaz anne hemde alingan bir tipmis. Hic cekilmez gorusmeyi kesinMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Ben de bir derdimi paylaşmak istiyorum sizinle. Çok yakın bir arkadaşım var bir oğlu var Allah bağışlasın 3 yaşında çocuk elime doğdu yani her zaman yanındaydım. Bize eşiyle birlikte gelirler haftada bir mutlaka. Fakat benim sorunum şu çocuk çok aşırı yaramaz ve arkadaşım da çok umursamaz. Evime gelirler ben bi kaç gün toparlanamam yani artık ne yapacağımı nasıl davranacağını şaşırdım. Evime yeni eşyalar aldım daha 1 aylık yemek odası ve koltuk takımı. Evime geldiler ve masam çizik içinde koltuklarım tükenmez kalem lekesi olmuş. Arkadaşımda dur yapma oğlum demiyor e annesi birşeyi edemeyince bende diyemiyorum çünkü arkadaşım biraz alıngan bir tip. Tamam eşyalarımı kıskanmıyorum ama herşeyinde bir sınırı vardır çok büyük heveslerle aldım maddi durumumuz yeni yeni düzeliyor. Yani sorum şu nasıl uyarabilirim arkadaşımı kırmadan yada ne diyebilirim çünkü artık gerçekten gelmelerini istemiyorum evime. Ayrıca benim 5 yıldır çocuğumda olmuyor artık bu sene tüp bebek deneyeceğiz. Sürekli bu konu hakkında sende olmadığı için bilmezsin tarzı şeyler söylüyor yani ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten
Bunu diyen üye bugün Bebek bakıcam diye konu açtı , sizin ciddi sorunlarınız olduğu kanaatindeyim, inşallah profilinizde yazdığı gibi öğretmen değilsinizdir?Yanı.Ayy bınbır zorlukla odıcek kadın.Veletle karalasın.vurcan agızlarına oturcaklar bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?