En yakın arkadaşımdan dolayı ailemle birbirimize girmemiz

Size faturayı atayım ben, isterseniz
bizim yazlikta 3 klima, 2 hava temizleyici var. klimalarin hepsi gunduz calisiyor, geceleri de hava temizleyici calistiriyoruz. bu ay 7000 kusur fatura odedik.

ankaradaki evimde online calisiyorum, 1 klima 1 de hava temizleyicim var. klima yaklasik 10 saat hava temizleyici 12 saat calisiyor ona da 2000 kusur odedim. bana da pek mantikli gelmedi 24 saat klima calistirip bir de online calisip 600 odemeniz. oyleyse ben yerinizde olsam eve bir klima daha alirim kisin dogalgaz yakmam klimayla isinirim daha uyguna gelir herhalde.

hdkdxhdjdhdjdh bu mesaji okumamistim usttekini yazarken. sorry 600 odeyemedigimiz icin ya klimayi kapatiyim hemen.

en sondaki “var ki yiyoruz vitaminsizler” tarzi cumlenize cok guldum

Bir de ethereum mining varmış.

1- arkadaşının ailesi uyanık değişik beleşçi

2- arkadaşın uyanık seni kullanıyor

3- ailen kesinlikle haklı

4- sen biraz safsın bu arkadaşınla olan ilişkini gözden geçir

hdkdxhdjdhdjdh bu mesaji okumamistim usttekini yazarken. sorry 600 odeyemedigimiz icin ya klimayi kapatiyim hemen.

en sondaki “var ki yiyoruz vitaminsizler” tarzi cumlenize cok guldum
Aynı sekilde klimayı günde ortalama 22 saat calıstırıyorum, ayın 8 günü evde yokum çalışmıyor. Hergün fırın calısıyor ek olarak , 2k fatura. 600₺ ödeyecek kadar zengin olamadıgım icin özür dilerim herkesten

En baştan ailenizin evine izin istemeden kimseyi almamanız gerekirdi.
Kendi evin kendi yazlığı olur istediğini misafir edersin.
Ailen konuda yüzde yüz haklı görünüyor.
Bana selam sabah vermeyecekler, arkadan kızlarına takılıp evime gidecekler üstüne teşekkür bile etmeye tenezzül etmeyecekler
Arkadaşınız sizi kullanmış bayağı o tatili dışarıda yapsaydı 20 binden aşağı gelmezdi.
Bir daha ailenizin onayı olmadan misafir etmeye çalışmayın.

Evde klima nadiren çalışıyor haftada bikaç saat falan, fırın maksimum haftada 2 kullanılıyor, ışık bile yakmıyoruz bütün akşam tek bir lambader yanar sadece, gelen fatura 540 lira. Eskiden eski saatlere çengel takar dönmesini engellerlerdi, öyle bişey yapmıyorlarsa pek olası görünmüyor bahsedilen rakamlar.

Arkadaşınızın suçu yok ki o ortaya bir laf atmış siz de atlamışsınız. Şimdi de yok selam vermiyorlar yok şöyleler böyleler diyorsunuz. Bu insanlar bir günde böyle olmamışlardır herhalde siz bile isteye bu teklifi sunmuşsunuz. Aileniz de haklılar hiç ücret almadan tüm eşyalarını başkaları kullanacak ve gelecek fatura vs hepsi üstlerine kalacak. Arkadaşınız belli bir ücret teklif etmezse sizin ailenize ödemeniz gerekir.

Demek 24 saat çalışınca sayaç takılıyor bi yerlerde 600e sabitliyor. Ben fakir oldugum için 22 saat dolunca kapatıyorum ağlayarak

Çok mantıklı. İşin fatura boyutu hiç aklıma gelmemişti. Bide bunu düşününce hepten sinirlendim ta burdan

Arkadaşınız inanılmaz bir kurnazlık yapmış. Sinirlendim resmen böyle sinsiliklere dayanamıyorum. Kesinlikle bir tavır hak ediyorlar. Tatilleri bedavaya geldi sizin hayır diyememenizden ötürü. İyi valla..

Kusura bakmayın ama bu enayiliği nerde görsem tanırım, ben de olsam öyle derdim sonra pişman olurdum :/ 15 yıllık arkadaşınız da olsa 30 yıllık ailenizin yerini tutmaz. Onun için ailenizin kalbini kırmayın bence aranıza da mesafe koyun bir süre. Ailesinin davranışları normal gelmedi

Siz orayi vermeseydiniz baska otele gitmezlerdi bence.
Ev nasilsa boş kalalim demişler. Belki son gün teşekkür edecekler belki evi temizleyecekler ve fatura parası verecekler.Maddi imkanlari yoksa iyilikyapmis oldunuz öyle düşünün ne bileyim bir telafi planlari vardır belki de cok acele olarak karar vermissiniz kötü olduklarına sonuna kadar bekleyip görün bence ona göre hayatınızdan atın.Biz de 2 gün bir arkadaşımızın yazlığında kaldık boştu tertemiz bıraktık elektrik parası vereyim demedik evlerine 2ay sonra giderken hediye aldık mesela.

Hayır sorun ailem gelecek deyin. Gitsinler ezilmesi gereken o aslında siz eziliyorsunuz anlamadım ben

bencede ailenden onayini almadan ailene karsi buyük saygisizlik yapmissin sonucta onlarin özel mülkü üstelik ailenide insan yerine bile saymayislari selamsiz vs ben olsam cildirirdim herhalde onlarinda baliklama atlamalarida kendi aralarinda kurulmus düzmece sizde bu kurgunun icine düsmüssünüz diye düsünüyorum eger henüz gelmedilerse ailenin bu onaya izin vermediklerini söyleyebilirsin onlarada ders vermis olursunuz seni zorda birakmak neymis anlasinlar ailen senin icin herkesten önemli olmali bence onlari misafir edip etmemek karari senin degil ailenindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…