- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.281
- 108
- Konu Sahibi obikaramel
-
Faturayı atarsam ikna olursunuz belki
Daha ne kadar kalacaklarını sorun. Sebep açıklamak zorunda da değilsiniz.Ne kadar kalacağını söylemedi, ne zaman gideceksiniz diye soramam da ayıp olur.
Paralel Türkiyede yaşıyor bağzı insanlar..Evet 600e ikna olurum ama klimanın 24 saat çalıştığına olmam.
Faturayı atman, o klimanın 24 saat çalıştığını mı kanıtlıyor?Size faturayı atayım ben, isterseniz
Yazlık ulaşılabilir bir yerdeyse sadece yazın kullanılmaz çünkü, kışın bi deniz havası almaya, mangal yakmaya gidersiniz hafta sonları. Senede bir kez bir hafta tatil yapmaktansa her hafta sonu tatilde olursunuz. Deniz suyu, güneş ve yüzme sağlığa çok faydalıdır, birçok hastalığa iyi gelir. Çalışma derdi yoksa yılın en az 6 ayı orada yaşanır. Kiradaki dairenin derdiyle, hasarıyla, kira ödemeyen kiracısıyla, mahkemesiyle uğraşmamak insanın ömrüne ömür katar.Yazliga verilecek paraya şehirden daire alınsa, gelen yillik kirayla krallar gibi tatil yapılır her yaz. Hem de her sene baska yerlrr görülür.
Neden insanlar yazlik alir hic anlamiyorum. Boyle 7 gobek akrabasindan, selami sabahi olmayana kadar yüzsüz görgüsüz herkes üşüşüyor sonra
Ben, 600 TL gelmesi mümkün değil dedim.Bütün klimaları açtılarsa gelebilir. Komşumun yazlıginda 4 adet klima var, bir de termosifon elektrikli o da aşağı yukarı o kadar fatura ödüyor.
Hangi şehir ben ankaradayim klima yok bana daha çok fatura geliyo nasıl oluyoFaturayı atarsam ikna olursunuz belki
DoğruEvet 600e ikna olurum ama klimanın 24 saat çalıştığına olmam.
Doğru doğru kanitlamiyor o an dusunmedimFaturayı atman, o klimanın 24 saat çalıştığını mı kanıtlıyor?
Cevabın, bende zerre terbiye yok diye bağırıyor maşallah, devam et!Doğru doğru kanitlamiyor o an dusunmedim
Neyse zaten benim 600 odemem sizlere niye bu kadar battı bilmem
Üç beş kendini bilmez benim calistirdigim klimaya odedigim paraya inansın diye yazmadım elbette ben oraya odedigim parayı
Beş bin ödeyen nasıl ödüyormus diye şaşkınlıkla yazmıştım
Bizde durum net 600 evde etherium kazıyor ve online çalışıyor olmama da rağmen
Benden bu kadar
Sizler daha fazla ödemeye ya da para çok geliyorsa dediğiniz gibi ...klimasız yaşamaya devam edin tasarruf etcem diye cimrilikten .
Ben beş binde yaksa konforumdan ödün veremem
Çok şükür var çünkü para
Herşey parayla alınsa keskeDoğru doğru kanitlamiyor o an dusunmedim
Neyse zaten benim 600 odemem sizlere niye bu kadar battı bilmem
Üç beş kendini bilmez benim calistirdigim klimaya odedigim paraya inansın diye yazmadım elbette ben oraya odedigim parayı
Beş bin ödeyen nasıl ödüyormus diye şaşkınlıkla yazmıştım
Bizde durum net 600 evde etherium kazıyor ve online çalışıyor olmama da rağmen
Benden bu kadar
Sizler daha fazla ödemeye ya da para çok geliyorsa dediğiniz gibi ...klimasız yaşamaya devam edin tasarruf etcem diye cimrilikten .
Ben beş binde yaksa konforumdan ödün veremem
Çok şükür var çünkü para
Valla hic benlik degil her sene ayni yere gidip yari yerlesik duzende oturmak. zaten hep sacma bulurdum, 1 senedir tatil beldesinde oturuyorum, yazlik fikrinin ne jadar sacma oldugunu daha da iyi anladimYazlık ulaşılabilir bir yerdeyse sadece yazın kullanılmaz çünkü, kışın bi deniz havası almaya, mangal yakmaya gidersiniz hafta sonları. Senede bir kez bir hafta tatil yapmaktansa her hafta sonu tatilde olursunuz. Deniz suyu, güneş ve yüzme sağlığa çok faydalıdır, birçok hastalığa iyi gelir. Çalışma derdi yoksa yılın en az 6 ayı orada yaşanır. Kiradaki dairenin derdiyle, hasarıyla, kira ödemeyen kiracısıyla, mahkemesiyle uğraşmamak insanın ömrüne ömür katar.
Size göre saçmadır başkalarına göre değildir. Ben kendimi bildiğim yerde daha rahat hissederim mesela. Otele gideceksem bile daha önce gittiğim gördüğüm sevdiğim oteli tercih ederim, daha önce gittiğim yerlerde tatil planlarım, gittiğim mekanların bile müdavimi olurum.Valla hic benlik degil her sene ayni yere gidip yari yerlesik duzende oturmak. zaten hep sacma bulurdum, 1 senedir tatil beldesinde oturuyorum, yazlik fikrinin ne jadar sacma oldugunu daha da iyi anladim
Kaç gündür kalıyorlar peki?Ailem normalde eşe dosta kullandırır hiç lafını etmezler. Mesele tamamen sevmedikleri insanlar olması. Yani para vs hiçbir beklentimiz yok. Şov yapmışsınız falan ne alakası var. Benden bir şey istendiği zaman hayır diyemiyorum ama buna kesinlikle salağa yatıp hayır demeliymişim. Bana çok güzel ders oldu bir daha asla. Bunu da nasıl toparlayacağımı bilemiyorum çünkü arkadaşımdan soğudum. Fatura bedelini de teklif etmezse istemem gerekirse ailemin faturalarını ben öderim. Söyleyip de polemiğe giresim yok. Ama bir daha görüşesim yok arkadaşımla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?