Konu arkadaşlık olunca aklıma banker bilo filmi geliyor ki birazdan konunuz sayesinde oturup tekrar izleyeceğim, baya olmuştu
Gülmem lütfen rahatsız etmesin, çok dost arkadaş gördüm, kalanlardan kala kala 2-3 dost kaldı, belki 5-6 samimi arkadaş, gerisi gündemelik ilişki.
Benim böyle, verdikçe alan bir arkadaşım vardı (Cok vardı gerçi), liseden samimi bir arkadaş ama bazen olur olmadık yerde sevgilimmiş gibi kaprise bağlar, kendi dediğini yalanlardı filan değişik bir tip.
Arkadaştır dedim, çok da şeapmadım, az eglenmedik bir arada, güzel günlerin hatırına alttan alan taraf olmayı tercih ettim.
27 yaşına kadar arkadaştık artık kaç senelik oluyor liseden beri onu hesaplayamayacağım ama küsme tarihimiz belli çünkü düğün günümdü
Neyse işte alttan aldığım olaylarından birini örnek vereceğim ki ben utanırım yani onun yaptığını yapmaya, birinde sabahtan sözleştik, bizim yazlığa gideceğiz gecesine de yatılı kalacak, dilerse birkaç gün daha. Annesi ile de aramız çok iyidir, bizimkileri de bilir evimizde ağırladık annesini filan öyle korkulacak yer değiliz ve bizde ilk kalışı değil.
Neyse lafı uzatıyorum da,
Babam bizi çarşıdan aldı ikindi üzeri, dedim işte "Baba bi Xlere uğrayalım çanta alacak" ok neyse gittik evlerine doğru, upuzun yol ve bizim yazlığa çok ters zaten.
Sonra evinin önüne durmamızla birlikte, ya Gangsta ben size gelmekten vazgeçtim, kusuruma bakma demesi bir oldu. Dedim "Neden?" işte kem küm yalan olduğu belli laflar...
Ok dedim bozuldum çaktırmadım.
Akşamına da mesaj "Seni satmış gibi oldum ya canım üzüldüm dayanamadım mesaj atayım bir de dedim ama işte biliyorsun, yeni gün kararlaştıralım telafi edelim" filan gibi şeyler...
Neyse fazla ayrıntı verdik senin konun içinde konu oldu ahsjsjs ama çok sinirlenmiştim aklımda nasıl kalmış anlatasım geldi.
Hayır, bana salak muamelesi yapmasına mı yanayım, bunun kendini evine bıraktırma oyunu olmadığını fark etmeyeceğimi mi sandı? Nasıl çiğ bir hareket.
İşte böyle bir tipti yani, ben de arkadaşız ya, alttan al, küsur görmeyiver kafasında bir kelebek olmayı tercih ediyordum o zamanlar. Dosdoğru dost arayan dostsuz kalır misali, insanlara kusurları ile kucak açıyordum ahahajsjsjsj
Neyse işte düğün zamanımda hallere girdi, ben girmezken, oymuş yani. Soğudum, mesafeyi çaktım.
Ben arkadaşlıklarımda Bilo olmaktan bir süre sonra yıldım anlayacağın.

Maho olanlara yol verdim.
Beni yoruyor musun, git o zaman. Boş kapris, ota bka alınıp kırılma, tersleme çekemem, o börek sözünü hamile arkadaşına sen vermiş olsaydın ne yapardın bir düşün? Hah o zaman arkadaşlığını bitirip bitirmeme, mesafe getirme kararın daha kesin olur.
Kıymettir bu. Bir börek konusu değil.