Haksızsınız
Sizin için insanlar nişan ertelemek zorunda değil.
Bu tarz davetlere uyulur kendine uydurulması beklenmez.
Arkadaşınızın da siz gidemiyorsunuz diye kırılmaya hakkı olmadığı gibi, sizinde ona kırılmaya hakkınız yok.
Tarihi erkene cekmek arkadasinizin talebi olsa bozulabilirsiniz ama damat tarafi istiyorsa sizin icin ertelemesi cok hos olmaz. Arkadasiniz sanirim denemis ertelemeyi ama sicak bakilmamis. Bu durumda israrci olamaz zaten. Iki tarafin arasinda yok yere huzursuzluk çıkar.
ayy adınıza utandımsize göre tabii ki tarih alınamaz. kaç kişi size mi uysun?
Aynı yerde veya şehirde yaşıyor olsanız sizi davet etmese o zaman üzülmekte haklısınız ama buna takılmanız saçma. Arkadaşınızı gereksiz yere suçlayıpta üzmeyin sakın tek başına karar alınmaz böyle şeylerde.
Tarihi iki taraf beraber belirliyor ama. Bu durumda erkek tarafi ertelemek istemiyorsa inadina yapar gibi isi yokusa surmek istemiyordur arkadasiniz ki kendi açısından hakli. Aralarinda huzursuzluk cikacaksa, ki adam da ailesini destekledigine gore cikacaktir, arkadaşınıza kirilmaktansa anlayis gostermeniz gerekiyor. Sonucta kiz kendi kafasina gore sizin gelemeyeceginiz tarihe cekmemis, ortak tarih belirlenmiş.Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.
Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihi ona gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
Sız kımsınız kı herhangı bırı olarak nısan tarıhı sıze gore ayarlansın? Dunya sızın etrafınızda mı donuyor? Arkadasınızın nisanı olmasa da tr ye gelecektınız zaten sankı sırf onun ıcın bılet almıs gıbı dram yapmayın.
Ben olsam, beni maddi olarak asiri zor duruma sokmayacaksa giderdim. Burada tavir gosterecegim insan arkadasim degil cunku. Ama cok zorlanacaksaniz durumu aciklayip gitmeyebilirsiniz. Arkadasinizin da siz gidemiyorsunuz diye gönül koyacak bir durumu yok.Kizmadim ve kirmadim zaten sadece gelemeyecegimi ve cok uzuldugumu soyledim. Kan bagimiz olmayabilir ama kardesim gibi kendisini kayinvalidenin arkadasa gore ayarlayamayiz kusura bakmasin demesine de icerledim.
Gitsem mi diye soruyorum burda siz olsaniz napardibiz zaten olan oldu artik tarihi degistirmeyecekler
Tarihi iki taraf beraber belirliyor ama. Bu durumda erkek tarafi ertelemek istemiyorsa inadina yapar gibi isi yokusa surmek istemiyordur arkadasiniz ki kendi açısından hakli. Aralarinda huzursuzluk cikacaksa, ki adam da ailesini destekledigine gore cikacaktir, arkadaşınıza kirilmaktansa anlayis gostermeniz gerekiyor. Sonucta kiz kendi kafasina gore sizin gelemeyeceginiz tarihe cekmemis, ortak tarih belirlenmiş.
Ben gitmezdim. O kadar mesafeyi nişan için gelmem açıkçasıKizmadim ve kirmadim zaten sadece gelemeyecegimi ve cok uzuldugumu soyledim. Kan bagimiz olmayabilir ama kardesim gibi kendisini kayinvalidenin arkadasa gore ayarlayamayiz kusura bakmasin demesine de icerledim.
Gitsem mi diye soruyorum burda siz olsaniz napardibiz zaten olan oldu artik tarihi degistirmeyecekler
Ben gitmezdim. O kadar mesafeyi nişan için gelmem açıkçası
Ikiniz de kendinizce haklisiniz. Size kesin haksizsiniz diyemem cunku siz de planinizi ona gore yapmissiniz.Ama orijinal nişan tarihi zaten aralık başıydı. Ben de ondan teyit alınca biletimi aldım normalde 12 aralıkta gitcektim 5 aralığa aldım
Sonradan erkene çekildi
Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.
Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?