- 6 Mart 2024
- 13.088
- 11.642
- 218
- 29
söyle söyleyeyim; arkadasınızın yerinde olsam gelmediğiniz için ben alınırdım. siz tek kişi belli oranda zorlanacaksınız ama o, herkese karşı zor durumda kalacak.. neden? arkadasım nişanımda olsun diye..Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.
Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
İyi de damadın akrabaları da bu tarihe uygun olabilir ki çocukların kasım tatiline denk geliyor ideal bi tarih ..belki onun kankası da izinlerini buna göre ayarladı..Yorumları anlayamadim bile, altı üstü ev nişanı 2 hafta sonra yapınca ne oluyor?gerdeğe 2 hafta giremeyen damadın çkü mü düsuyoralt tarafı evde bir yüzuk takılacak 2 hafta sonra olsa ne olur , acele neden
Hayatta kendimi bu denli değerli hissedemedim..vay arkadaş düğünüme geç kalan arkadaşım niye 1 saat geç çıkmadın diye beni azarlamıştı demek kafa bu kafa..artık arkadaş değiliz tabiKizlar merhaba
En yakin arkadasimla ilkokuldan beri beraberiz iyisiyle kotusuyle 15 yil gecirdik ve kiz kardes gibiyiz.
Simdi nisanlaniyor bense birkac yildir yurtdisinda yasadigim icin butun arkadaslarimin ozel gunlerini kaciriyorum maalesef.
Ben de yakinda evleniyorum o yuzden aralik basinda turkiyeye gidicem. Arkadasim 1 ay once evlilik teklif aldi 23 kasimda da nisani var.
Arkadasima gidecegim tarihi coktan soylemistim ve once aralikta olacak nisanim demisti ben de katilabilecektim izinlerimi vs ona gore hazirladim. Simdi damat ve damat ailesi one cekmek istiyor diye 23 kasima almislar.
1 -2 hafta daha gec yapsalar katilabilicem ama damadin annesi arkadasa kuzene gore tarih ayarlayamayiz diyormus damat da annesini destekliyormus. Bir an once olsun ve dugun hazirliklari baslasin istiyorlarmis. Ben de arkadasima 2 kere ucak bileti alabilecek bir butcen olmadigini soyledim. Ama cok bozuldum ben onun kiz kardesi gibiyim 1-2 hafta ertelense kimsenin incileri dokulmeyecek sanki 2 ay erteleyin diyorum.
Bir taraftan da gitsem mi diyorum ama yurtdisi biletleri ates pahasi kaldi ki o kadar 6-7 saat aktarmali yolculugu haftasonu icin cekip sonra geri donup 1-2 hafta sonra tekrar o yolu cekmek cok mantiksiz geliyor
Sizce ne yapmaliyim
Bakin sizde uydurmaya calisirdim diyorsunuz kesinlikle ona gore tarihte yapardim diyemiyorsunuz kiz simdi yolun basinda siz nisana katilin diye sevgilisi ile niye arasini bozsunNisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.
Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
Bakin sizde uydurmaya calisirdim diyorsunuz kesinlikle ona gore tarihte yapardim diyemiyorsunuz kiz simdi yolun basinda siz nisana katilin diye sevgilisi ile niye arasini bozsun
İyi de damadın akrabaları da bu tarihe uygun olabilir ki çocukların kasım tatiline denk geliyor ideal bi tarih ..belki onun kankası da izinlerini buna göre ayarladı..
Eziklik degil ki ben mesela herseyin tarihini kendim belirledim zamaninda kimseyede uygun mu demedim bana uygundu oldu ama konu sahibinin arkadasi illa bu tarihte olacak kararlastirdik diyorsa buyuk ihtimalle kendiside o tarihte istiyor demek ki simdi karar vermisler hadi ben bir daha vazgectim niye desin kiYorumlar amma ezikçe , KVyle bozuşma, müstakbel kocayla bozusma eeee gelinin ne istediginin hiçbir önemi yok mualtı üstü o tarihi değil bu tarihi istiyorum diyince ne oluyor çok kıymetli KVnin KPnin ve yıvrılarının incileri mi dökülüyor bu kadar basit bir işte bile ağız açamayacaksam o evlilikte ne işim olur???
Hayatta kendimi bu denli değerli hissedemedim..vay arkadaş düğünüme geç kalan arkadaşım niye 1 saat geç çıkmadın diye beni azarlamıştı demek kafa bu kafa..artık arkadaş değiliz tabi
Of harbiden sanki 500 kişilik daveti ben kendim için değiştirmeye çalışıyorum. Zaten 30-40 kişi olacak evde max. Ki arkadaşım da benim gelmeme önem veriyor demekki ki kaynanaya demiş arkadaşım gelecek diye. Asıl neden kaynana ve damadın istediğine göre oluyor. Sanki tek onların oğlu nişanlanıcakYorumlar amma ezikçe , KVyle bozuşma, müstakbel kocayla bozusma eeee gelinin ne istediginin hiçbir önemi yok mualtı üstü o tarihi değil bu tarihi istiyorum diyince ne oluyor çok kıymetli KVnin KPnin ve yıvrılarının incileri mi dökülüyor bu kadar basit bir işte bile ağız açamayacaksam, hiçbir ağırlığım olmayacaksa o evlilikte ne işim olur???
Saçmalamayın sakın gitmek için bıdaha bilet alıp kendinizi zRara sokmayınKizlar merhaba
En yakin arkadasimla ilkokuldan beri beraberiz iyisiyle kotusuyle 15 yil gecirdik ve kiz kardes gibiyiz.
Simdi nisanlaniyor bense birkac yildir yurtdisinda yasadigim icin butun arkadaslarimin ozel gunlerini kaciriyorum maalesef.
Ben de yakinda evleniyorum o yuzden aralik basinda turkiyeye gidicem. Arkadasim 1 ay once evlilik teklif aldi 23 kasimda da nisani var.
Arkadasima gidecegim tarihi coktan soylemistim ve once aralikta olacak nisanim demisti ben de katilabilecektim izinlerimi vs ona gore hazirladim. Simdi damat ve damat ailesi one cekmek istiyor diye 23 kasima almislar.
1 -2 hafta daha gec yapsalar katilabilicem ama damadin annesi arkadasa kuzene gore tarih ayarlayamayiz diyormus damat da annesini destekliyormus. Bir an once olsun ve dugun hazirliklari baslasin istiyorlarmis. Ben de arkadasima 2 kere ucak bileti alabilecek bir butcen olmadigini soyledim. Ama cok bozuldum ben onun kiz kardesi gibiyim 1-2 hafta ertelense kimsenin incileri dokulmeyecek sanki 2 ay erteleyin diyorum.
Bir taraftan da gitsem mi diyorum ama yurtdisi biletleri ates pahasi kaldi ki o kadar 6-7 saat aktarmali yolculugu haftasonu icin cekip sonra geri donup 1-2 hafta sonra tekrar o yolu cekmek cok mantiksiz geliyor
Sizce ne yapmaliyim
Of harbiden sanki 500 kişilik daveti ben kendim için değiştirmeye çalışıyorum. Zaten 30-40 kişi olacak evde max. Ki arkadaşım da benim gelmeme önem veriyor demekki ki kaynanaya demiş arkadaşım gelecek diye. Asıl neden kaynana ve damadın istediğine göre oluyor. Sanki tek onların oğlu nişanlanıcak
Yengeç burcu musun veya balık?Kizmadim ve kirmadim zaten sadece gelemeyecegimi ve cok uzuldugumu soyledim. Kan bagimiz olmayabilir ama kardesim gibi kendisini kayinvalidenin arkadasa gore ayarlayamayiz kusura bakmasin demesine de icerledim.
Gitsem mi diye soruyorum burda siz olsaniz napardibiz zaten olan oldu artik tarihi degistirmeyecekler
Ay böyle arkadaşlıklar beni çok yorar. Gelmedin, gitmedin, yapmadın demeyen, benim de aynı şekilde davranabildiğim arkadaşlıkları severimKizlar merhaba
Sizce ne yapmaliyim
Bencilsiniz.Kizlar merhaba
Sizce ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?