• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadasimla aldatildim

Doğum izni 4 ay doğumdan önce iki sonra 2 ay biayda ben uzattim 3 aylık oldu başladı bunun nesi garip herkes böyle başlıyor.eşim tabiki evde olmuyor çalışıyor çalışırken telefonla konuşabilir evde oldugunu nerden çıkardın anlamadim.bebeğe annemler bakıyor yazdım hatta bi yerde de
Hemsire old fark etmemistim hakli olabilirsin. Ben bi an icin ozel sektrde calistgini düşünmüştüm. Esin ne is yapıyor ki nasıl is yerinde konusacak tlfnla? Ben esin evde kalıyor diye düşünüp ses kaydi yap demiştim. İlginç.

Edepsizlige bak bence hic bise deme habersizce al bebegini git merak edecek ac davayiii sakin uzulme o cocugada yazikkk boyle insaari varya yasamasinn delil topla biraz dahaa hincini alacaksan cagir eve ikisinide rezil et

Cok uzucu bir durum. Guclu ol canim. Ikisi de caresiz aptal su anda.
Bu durumun ne affi ne ozuru ne de telafisi var.
Ben her zaman diyorum guven bir gidince bir daha gelmiyor. Hadi arkadasini bos verelim diyelim ki gorusmeyi kestin bir daha yuzunu bile gormeyeceksin ama esini nasil affedip eski guvenle yuzune bakacaksin?
Kaybeden esin sen degilsin. O hayatinin hatasini yapmis otursun o dusunsun sen bebeginle onune bak canim.

Kızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil

Bak benim annemin başına da geldi bu durum ve biz kadınla ve babamla kavga etmekten başka bişey yapamadık. Onlar ailesinde hep mutlu oldu ama biz hep mutsuz olduk. Sen hem o kadına hem eşine tazminat davası aç ve onunda eşine söyle yoksa o mutlu mesut hayatına devam eder. Kesinlikle boşan böyle bir adamdan hayır gelmez sana. Biz aile dışında kimsenin evine gitmeyiz ve kimsede bize gelmez. Ne kadar doğru bir karar aldığımızı böyle konuları okuyunca anlıyor insan. Allah yardımcın olsun kardeşim ama önce bebeğini düşün sütün kesilmeden, aklı selim bir şekilde git o evden..delilleri mutlaka al yanına....

Şu an mutsuzsun ve mantıklı düşünemiyorsun. Şimdi eşin işe gtti, güzelce ne kadar nerde ne var bi karıştır delil topla hazırla şimdi. Ağlama sakın...Şu an buna vaktin yok...

Bunları güzelce soğukkanlılıkla hazırla ve eşinin suratına çarp önce bi dinle neymiş ne değilmiş. Tabi direk boşan boşanma demem, ama her şeye hazırlıklı ol. Ve SADECE SEN KARAR VER. ilerde değişir mi, düzelir mi pişman olur mu yeterinc ölç biç. Baktın inkar etti hatta seni suçladı, mittiri çek gitsin idneye....

Aldatmayı bile geçtim, en yakın arkadaşın yaw!!! Başkasını mı bulamamış. Aldatmayı bile geçiyor insan hakkaten bazen, ne iğrenç erkekler ve kadınlar var...

Bebeğinin sütü kesilmesin Oyüzden bence fazla uzatma telefon bence yeterince açık bir detay sanki yatakta mı basacaksın
Bassan da zaten ne değişecek farklı farklı travma yaşayacaksın
Bence diğer şüphelendiğin konularla birlikte eşine aldattığını öğrendiğini söyle ve sonra ne yapmak istiyorsan yap
Eğer kocasıyla görüşüyorsan onunla da konuş diyrceğim ama Allah muhafaza cinayet falan olur sana da sıçrar pisliği
Bence sen kendini kurtar onlar çamurlarında debelensinler

Utanmazlar yaa !!
Evinizden çıkmayan demişsiniz,hiç mi lakayıt haraketlerini bu şahısların yakalamadınız,
Yok eşiniz ve arkadaşınız demek istemiyorum çünkü sizi haketmiyorlar,
Yanınızı kirletiyorlar !!!!

Utanmazlar yaa !!
Evinizden çıkmayan demişsiniz,hiç mi lakayıt haraketlerini bu şahısların yakalamadınız,
Yok eşiniz ve arkadaşınız demek istemiyorum çünkü sizi haketmiyorlar,
Yanınızı kirletiyorlar !!!!
İnsan konduramiyor bazen şimdi dusununce tamam öyleymiş diyorsun

Kocasıyla gorusmek istemiyorum kızlar ne dicem adama şuan kotuyum zaten bilmiyorum.hem cinayet çıkar o adamda esimle çok yakın çünkü.ama kadını bi dovesim var gerçekten içim sogumaz ama yinede var

Önceden supphelendim diyorsun ne oldu da supphelendin ?esin hiç mi renk vermedi ?sana yakınlığı ?ona yakınlığı?

Önceden supphelendim diyorsun ne oldu da supphelendin ?esin hiç mi renk vermedi ?sana yakınlığı ?ona yakınlığı?
İlk suphem şu dışarı çıkılacaksa ailecek tabii.Beni diil kocamı arıyordu ben rahatsız olduğumu soledim sonra beni arar oldu bu insan konduramiyor ve hayatta başına bu gelecek deseler inanmazdim

Can'ım eğer evli kalırsan bu rezilliği atlatamaz ve hayat boyu ne anne ne kadın olabilirsin, ayrılırsan kendi rezilliklerinde boğulsunlar dersin kendi hayatına bakarsın çok da Mutlu olursun kendini güçlü hissedersin, ben zaten eşli görüşme, çok sık görüşme, evden çıkmama olaylarına çok gıcık olurum ben kız arkadaşlarımla görüşmekten çok memnunum eşi eve gelirse hemen giderim ha eşli görüşüldüğünde de zaten kadınlar bir yana erkekler biryana dağılıyor, bu kadın zıvanadan çıkmış herşeyi de göze almış evli mi kadın? Burda bir konu vardır bir kadın kocasının en yakın arkadaşına aşık olduğunu anlamış sonrada kadının eşine söyleyip evi terk etmişti , o Ada'mda kadını evden kovmuştu, hiç durma çocuğunu bu aglaksız ortamda tutma daha fazla
Sana katılıyorum canım bende eşli görüşme taraftarı olan biri değilim dinimiz bazı şeyleri getirmişse boş yere getirmemiş bazı zihniyetler gericilik olarak görsede Allahuteala bazı sınırlamaları boş yere koydurmuyor konu sahibi arkadaşada Allah sabır versin yol göstersin

İlk suphem şu dışarı çıkılacaksa ailecek tabii.Beni diil kocamı arıyordu ben rahatsız olduğumu soledim sonra beni arar oldu bu insan konduramiyor ve hayatta başına bu gelecek deseler inanmazdim
Onanede kocanı arıyor oo kadının kocası kendisi arıyamıyormu benim bitane arkadaşım vardı baktım kendini çok esirgeyen bir kadın değil rahat tavırları beni rahatsız etti direk kendimi çektim madem böyle şüpheleriniz vardı niye bununla arkadaşlığınıza devam ettiniz hemen çekseydin kendini

İyi bir boşanma avukatı bulup yüklü bir tazminat ve nafaka alın, boşanmak istediğinizi hemen söylemeyin, ilk önce boşanma davasını açın, gider malları başkasının üstüne yapar sonra onu ispatlamak zor olur, allah yardımcınız olsun, eden bulsun inşallah.

Esini affetme ihtimalin var mi? Merak sadece...

Back
X