hem söylerdim hemde gördügümü kanıtlamak icin resimler cekerdim.. el eleyse kuzeni falan degil ya :)) yetiştirirm arkadaslarıma zarar gelsin asla istemem!!! hiç böyle arkadasım olmadı ama bu ihtimali düşünerek söylüyorum .. o yüzden kanıtlayarak söylemeyi terch ederim..! lmaz:
Walla anacım dost acı sölermiş, bende sölerdim kesinlikle zaten oona benzer bişeyde yaptım.. iyikide yapmışım arkadaşımı karaktersizin birinden uzak tutmuş oldum.. insan bazen aşık oldugu zaman kör oluyor, birinin gözlerini açması gerekiyor..
eğer kanıtım yoksa kesinlikle söylemem çünkü ne kadar iyi arkadaş olursa olsun kardeş bile olsa kanıtsız söylediğinzde aldatan erkek hemen yalan bizi kıskanıyor savunmasını yapacak ve arkadaşınızn aklını dolduracak sonrada onlar gayet normal devam edecek arkadaşınızla sizin aranız kopmuş olacak birde arkadaşınız sevgilisini çok seviyorsa yandınız resmen kıskanıyor durumuna düşüp hakarete uğrarsınız
bu yüzden söylemeden önce kanıt bulmaya çalışırm aldatan kişiye çaktırmadan takip ederim gerekirse