En yakın arkadaşınızın aldatıldığını duysanız/görseniz söyler misiniz?

En yakın arkadaşınızın aldatıldığını duysanız/görseniz söyler misiniz?

• Evet söylerim çünkü; (Lütfen belirtiniz)

OY: 81 90,0%
  • Hayır söylemem çünkü; (Lütfen belirtiniz)

OY: 9 10,0%

• Ankete Katılan
    90

_Zebos_

TEK DİL,TEK BAYRAK...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
15.448
92
206
Diğer
Evet hanımlar,
Diyelim ki en yakın arkadaşınızın aldatıldığını duydunuz veya gördünüz...
Ne yapardınız?...
Söylerseniz söyleme şekliniz nasıl olur?

Son düzenleme:
açtım kuzumŞeniz
evet ne şekilde söylersiniz hanımlar,yorumları alalım boshayallersmile

söylerdim mutlaka uygun bir şekilde. zor ama söylemek zorunda arkadaş dediğin.

hem söylerdim hemde gördügümü kanıtlamak icin resimler cekerdim.. el eleyse kuzeni falan degil ya :)) yetiştirirm arkadaslarıma zarar gelsin asla istemem!!! hiç böyle arkadasım olmadı ama bu ihtimali düşünerek söylüyorum .. o yüzden kanıtlayarak söylemeyi terch ederim..! lmaz:

söylerdim ..zor olur ama hiç söylemeyip vicdan azabı duymakdansa bir an önce söyleyip
ne olacaksa olması daha mantıklı.

Walla anacım dost acı sölermiş, bende sölerdim kesinlikle zaten oona benzer bişeyde yaptım.. iyikide yapmışım arkadaşımı karaktersizin birinden uzak tutmuş oldum.. insan bazen aşık oldugu zaman kör oluyor, birinin gözlerini açması gerekiyor..

eğer kanıtım yoksa kesinlikle söylemem çünkü ne kadar iyi arkadaş olursa olsun kardeş bile olsa kanıtsız söylediğinzde aldatan erkek hemen yalan bizi kıskanıyor savunmasını yapacak ve arkadaşınızn aklını dolduracak sonrada onlar gayet normal devam edecek arkadaşınızla sizin aranız kopmuş olacak birde arkadaşınız sevgilisini çok seviyorsa yandınız resmen kıskanıyor durumuna düşüp hakarete uğrarsınız

bu yüzden söylemeden önce kanıt bulmaya çalışırm aldatan kişiye çaktırmadan takip ederim gerekirse

kesınlıkle söylerım..

bilirim ben kötu olacağım ınsan bu şaşr beşer..ama sonra kafayı duvara sürtüp pişman olacak..

ama ben içimde tutmadığım ıçin rahat olacağım:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…