En yakın arkadaşınızın aldatıldığını duysanız/görseniz söyler misiniz?

En yakın arkadaşınızın aldatıldığını duysanız/görseniz söyler misiniz?

• Evet söylerim çünkü; (Lütfen belirtiniz)

OY: 81 90,0%
  • Hayır söylemem çünkü; (Lütfen belirtiniz)

OY: 9 10,0%

• Ankete Katılan
    90
evet ( tabi söylerim niye söylemiyim o bana güvenmiş arkadaşım olmuş ben onun niye güvenini sarsıyım ki )

kesinlikle söylerim.....ama kanıtlamamda lazım.....arkadaşımın sonra duyup üzülmesini veyahut daha fazla kandırılmasına izin vermem....

Son düzenleme:
Kesinlikle emin olduktan sonra mutlaka söylerim. Belki önce bana kızacak, yanlış anlamışsındır diye kendini kandırıp sinirlerimi bozacak ama o erkek müsveddesinin gerçek yüzünün ortaya çıkmamasından, arkadaşımın da kandırılmasından iyidir. Kaldı ki her önüme gelene arkadaşım demiyorum, eğer arkadaşımsa ne olursa olsun onun iyiliğini önemserim.

bir şekilde kendisinin görmesini sağlardım

söylerdim,çünkü söylemezsem eğer nasıl evine gider,birşey yokmuş gibi çayını içer,ordan burdan muhabbet edip de hala onunla birlikte gülebilirim ki?bu hainliktir,yalandır,riyadır!
ama gördüğüm anda da flash haber iletecekmiş gibi de evine koşturiim derken ayaklarımı kırmazdım...üzerinden bir gece geçmesini beklerdim.bu süre içersinde de en münasip dili kafamda tasarlardım...hata ya da yanılma olasılığımı da hesaba katardım (illa el ele dudak dudağa olmayabilirler,diyelim ki sarmaş dolaş geziyorlardı ve bu onun candan sevdiği benim bilmediğim bi akrabası,olabilir ya hani!)ve söyleyeceğimi söyleyip ardından bunu da eklerdim,bunu bir dost borcu bildiğimi,yanıldıysam da beni affetmesini de eklerdim....gerisinde daha ne yapardım bilmiyorum,hiç başıma gelmedi,allah kimseye böyle birşeyi ne yaşatsın,ne ileten durumuna düşürsün,ne ne işittirsin,çok zor....

Kesinlikle söylerim. Kimsenin göz göre göre aldatılmasına ve aldatılmaya tahammül edemem. Sonuçta böyle birşey benimde başa gelebilir ve bende kimsenin benden saklamasını istemem acıda olsa..

kesinlikle söylerim ama direkt olarak değil çünkü bilirim direktlerde olmuyor şok oluyor. ona imalarda bulunur gözünün açılmasını sağlamaya çalışırım belli ederim anlamasına yardım ederim. kuşkulandığı anda zaten oda peşine düşecektir. anlamıyorsa yada görmezden gelmek istiyorsa da yapabileceğim 1şey kalmaz ben üstüme düşen görevimi onu sevdiğim için yapmış olurum...

benim başıma geldi,
hemde bırakın arkadaşı kuzenim bu kişi,
eşinin onu aldattığını biliyorum,ama söyleyemiyorum,
şöyle ki; bu durumu ima ettim,hatta anlasın diye tüyo bile verdim,
dedim internetten telefon görüşmelerine ulaşabiliyorsun,saat kaçta hangi numarayı aramış,ne kadar konuşmuş filan,
bunu yap dedim,ne dese beğenirsiniz,öyle bi kayıt bulsam ne olacak,ne yapacağım dedi,
bende hiçbirşey yapamasanda en azından tepkini gösterirsin dedim ne diyeyim daha,
yani anladığım kadarıyla oda herşeyin farkında ama kabullenebiliyor demekki,
allah kimsei şaşırtmasın,hiçbi mutlu yuvayı dağıtmasın canlarım yaa

Evet söylerim.Kandırılmasına göz yumamam.Aynı şey benimde başıma gelse (Allah korusun) onunda bana söylemesini isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…