en yakın kız arkadaşımı kıskanıyorum. artık takıntı haline geldi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi por
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım ne kadar güzel anlatmışsın düşüncelerini, :)
arkadaşına değer verdiğin çok açık ve bunu sakın zedeleme.
benim en yakın arkadaşım ortaokul ve lisede heeep çok dikkat çekerdi bana da aynen onu ayarlasana filan diye sorarlardı. fakat bunun aramıza girmesine izin verseydim şuan hayatımdaki çok değerli birini kaybetmiş olacaktım, hiç bir arkadaşım onun yerini tutamaz çünkü. 16 yaşında dış görünüş güzellik çok önemli gelir tam kendini keşfetme yaşıdır. ama buna kapılıp yaşından büyük göstermeye çalışma yada bakımlı olacağım diye kendini palyaçoya çevirme. saçlarını yap güzelce kendini en güzel hissettiğin giysilerini giy ve dik dur. gittikçe kendine güvenin yerine gelecek ve sen de bu duygularının ne kadar çocuksu olduğunu anlayacaksın. yanlış anlama çocuk masumiyetindeki duygular bunlar, olması da çok normal.

sakın ilişkinizi kesmeyin ya neden böyle düşünüyorsunuz . İlerde güzellikten çok bakımın önemli olduğunu anlayacaksınız .

Caniim benim lisede bende ayni durumdaydim..inan dogru dürüst o yillara ait resmim bile yoktur.ama insan zamanla degisiyor.ben insanlarin olgunluk halini hep daha güzel bulmusumdur..insan zamanla degisiyor.Haaa su gercegi de kabullenmelisin arkadasin daima güzel kalabilir...ama inan yapabilecegimiz hicbir sey yok..Allahin takdiri bu..bunu kabullenmemeiz gerekiyor..zamanla senide begeneceklerdir..Haaa bu arada ben cirkin bir insandim.ama yanip tutustugum, sevdigim insan bana geldiginde söyle düsündüm..o benim karakterime geldi....cünkü o coook yakisikliydi,cevresinde bir sürü güzel kiz vardi...inan herkes dis görünüse önem vermiyor.
bence kendini gelistirerek egitiminin üzerine düsmelisin.ben öyle yaptim..insan zamanla degisince,meslek sahibi olunca kendine güveni geliyor.oturmus karakterle ,meslekte birlesince hrika bir tilsim olusuyor..inan bana...
Bence artik böyle seylere takilma ,ve arkadasinla gez, dolas, eglen .Bu günler bir daha gelmiyor.

Canım benim ne kadar güzel ifade etmişsin kendini :)
bak burda ablalar ne güzel yorumlarda bulunmuşlar.. bende 20 yaşındayım
ilkokul ortaokul lise dahil kendine değilde derslerine önem veren biriydim her zaman. saçlar at kuyruğu
sıfır makyaj şeklinde ki bence olması gerekende buydu ha tabi bizim okulumuzdada vardı populer tiplerden
herkes onları araştırır koonuşabilmek için çaba sarf ederdi.
ama şimdi ne oldu gelişimimi tamamladım üniversiteye yerleştim bölümümde güzel.
ilerisini düşündüğüm zaman kendime güvenimde geldi. Kendime bakmaya başladım,saçlarımı açtım,kaliteli makyaj ürünleri kullanıyorum
cildimi temiz tutmaya çalışıyorum,yediklerime dikkat ediyorum vs :)
ha cildin zamanla düzelicek onuda sakın kafaya takma benimde bozuk bir cildim vardı bir zamanlar :)
sende inanamıyacaksın 4-5 sene sonraki sendeki değişime
kkdaki ablalarım demişti dersin

yaşın 16 daha çocuksun derler belki ama bence çocuk değilsin...yaşına kıyasla fikirlerin düşüncelerin çok olgun görünüyor...kurduğun cümleler kullandığın kelimeler çok özenli ve imrendirici..bence kültür seviyen gayet yüksek...
bak canım bazı insan vardır, görüntüsü hayranlık yaratır, ama içi boştur....
bazıları da orta hallidir ama o kadar güzel bi kalbi kültürü terbiyesi seviyesi vardır ki, onlar daha kıymetlidir....
erkekler genelde ilk bakışta güzelliğine aldanıp, tanıdıkça çok çabuk vazgeçer böylelerinden...zaten sende söylemişsin erkek tanıdıklarım bu kızı bana ayarla diyor falan vs diye...
bak gördünmü ilk bakış açısı güzelliği ile alakalı...
ama emin ol yaşın ilerledikçe görüntünün bi işe yaramadığını anlayacaksın....
erkekler her ne kadar güzel kızlara kapılıyor gibi görünse de, aslında zeki hanım hanımcık seviyeli kızlara meyillidir...
çevreni bi mukayese edersen anlıyacaksın...
bence sen olman gerektiği gibi davran..kafana takma....güzel olup geçici tercih sebebi olacağına, zeki seviyeli olup kalıcı olmayı yeğle...

Burasi da kadinlar kulubumu cocuklar kulubumu sasirdim artik.
Her gun bu tarz konular.
15 / 16 yasindayim
Cirkinim soyleyim boyleyim.
Hayir yani biz ne yapabiliriz
Sen kendini sevmiyorken
Kimse seni sevmez tabiki !!!

Her gun bu tarz konular.
15 / 16 yasindayim
Sen kendini sevmiyorken

Canım haklısın ama buraya girmek için herhangi bir yaş sınırlaması istenmiyor ki.
üstelik onlarda geleceğin kadınları değil mi?
yardımcı olmamız gerekir diye düşünüyorum nitekim her yaşın kendine göre sorunları var.
biliyorsunki 15-16 yaş destek görmeyi isteyen bir dönem.
yaşla sınıflandırırsak 18-25 erkek arkadaş problemleri
30-40 evlilik problemleri vs.
konu senin açından basit gelebilir saygı duyarım ama daha ılımlı olabilirsin. kusura bakma amacım seni kırmak yada eleştirmek değil sadece fikrimi belirttim

şimdi tam yüz hatlarının oturma dönemi. o dönem popüler olanlar 10 yıl sonra eskisi kadar güzel bulunmayabilir. senin daha yüz hatların oturmadı ki. büyüyorsun hala :)
belki de 10 yıl sonra sen çok daha güzel olacaksın. bakım, makyaj, giyim kuşam, zaman ve kendine kattıkların kendini geliştirmen bunlar çok önemli faktörler

şimdi kafanı bunlarla oyalamak yerinee derslerine önem ver. iyi bir üniversitede güzel bir bölüm kazanmaya bak. cildine iyi bak. kendine bak, bakımlı ol.

Tatlıım öncelikle hiç bi zmaan kendin olmaktan utanma, sen şuan ergenlik döneminde olduğun için böyle şeyler düşünmen oldukça normal.
Ayrıca şuan düşünmen gereken daha önemli şeyler var üniversite sınavı gibi mesela bunlarla kafanı meşgul etme canım sevgili dediğin şey ilerde olcak mutlaka ama şuan zaten oldukça erken ve geçici olan bi durum.Önce kariyer erkek milleti takılmıcak bi konu :) İlerde bu zamanların aklına gelicek küçük bi tebessümle hatırlıcaksın bunu unutma :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ya
Yaşın ilerledikçe güzelleşeceksin endişelenme.

Ben 16 yaşımda ibrahim tatlısesten halliceydim Suratımın yarısı kaştı yahu. Bir de hal ve tavırlarım da erkek gibi olunca, sen düşün görüntüyü

O zamanlar yanımda prenses gibi duran arkadaşlarımın yanında şimdi ben prenses gibi duruyorum

Canim sen daha 16 yasindasin vucut hatlarin yuz hatlarin tam olarak oturmadi boyle dusunmen normal.Henuz 16 yasinda oldugun icin sakin erken yasta krem ve makyaj malzemeleri kullanma cildini erken yasta kozmetik urunleriyle tanistirma.

Cildininin iyi gorunmesini istiyorsan bol bol su tuketeceksin.Bu yaslarda beslenmene cok dikkat etmen gerekir.Sut,yogurt,et bakliyat,bal ve pekmez gibi besinleri duzenli tuket,cay,kahve ve cola gibi urunleri azalt beslenmene ve su icimine dikkat edersen bebek gibi cildin olur

Her gun bu tarz konular.
15 / 16 yasindayim
Sen kendini sevmiyorken

Arada denk geliyorum da, tüm yorumlarınız ne kadar sert ve kavga eder gibi.
Hayır 1 değil 2 değil.
Zor günler mi geçiriyorsunuz?
Yoksa genel yapınız mı böyle?

ah be yavrum kafaya aşk girince okul tatile çıkar derler.. başarılı bir kız olmayımı tercih edersin güzel olmayı mı? güzellik gelip geçici bugün dünya güzeli olanların birde yarın ki hallerine bak..

canım benim yaa...ben seni çok iyi anlıyorum...sanki ben o yaşlardaki halimi anlatmışsın...benim de sürekli değişik kız arkadaşlarım oluyordu..dediğin gibi hepsi okadar güzeller ki...bense cılız,zayıf,koca burun,giyindiğim hiç bir şey yakışmıyordu...sürekli bu değişik arkadaşlarla arabuluculuk yapmaktan usandım...eskiden cep telefonu mu vardı...resmen kurye oldum...artık bende sıkıldım..güzel kızlarla samimi arkadaşlık etmicem dedim kendi kendime...ama o kadar üzülüyordum ki...daha sonra bir zayıf benim gibi birde şişko en az 100 kg kız arkadaşlarım oldu...kafam çok rahattı mektup götür getir meselesi olmadı...aşık olanlar ortadan kalktı...ve arkadaşlığımız yıllarca sürdü...gerçekten diğer gösterişsiz biri gösterişli olunca problem oluyor yavrum...diyeceğim şu ki kendi ayarında bir kız arkadışınla arkadaşlık yap...

Bende yasadim biliyorum o duygulari gercekten cok kotu bisey oyuzden artik cokguzel arkadaslar edinmiyorum :)
Aynen dedigin gibi insan begenilmeyi cok istiyo ayrica baskalarinin gelipte senin yaninda hemcinsine iltifatlarda bulunmasi cok kirici bisey cok iyi anliyorum seni bence arkadasligini surdur ama disari fazla cikma onunla yani ben olsam oyle yapardim ki yapiyorum

canım benım arkadsını kıskansanda ne kadar ıyı nıyetlı oldugunu anladım mesajlarından..benımde bole bır arkadsım war en yakın dostum bıtanem canımın ıcı guzeller guzelı bır kız..ve benımde ılkoukldan berı arkadsım lısedede arkadsımdı aynı sınıftaydık..ole guzelkı arkadsım ıster ıstemez yanında sonuk kalıosun..bole acık kumral belınde sacları masmavı gozlerı olan bır hatun kendısı..ona nerdeyse okulun yarısı cıkma teklıf ettı lısedeyken hala ole bır ortamda begenmeyen ınsanların olması ıhtımalı cok cok dusuktur..ama bı o kadarda kıskanan var..bu kotu bısey.o kadar cıkma teklıfı var ama ruhu ıcınmı guzellıgı ıcınmı nasıl anlaypta beraber olcak..cunku acayp ıyı nıyetlıdır herkesıde kendı gbı bılır..ama ıste hep derdı ben guzelım dıye gelenlerden bırıne nasıl asık olabılırımkı..ve cokta haklıydı..ben hep gurur duydum canım arkadsımla her yerde soyledım benım arkadsım guzeller guzelı dıye..kı bende onun yanında sıradan kalıyodum yapcak bısey yok o turkıyede az olan ozellıklere sahıpken benım guzellıgım daha sıradandı..ama kendıme guvenımde benı cekıcı kılıyomıskı kocısım ben ve o arkadsım aynı sınıftayken kocısım benımle oldu..bu ısler kader kısmet ısı canım ole sevgılı felan olması lazım olan seyler dııl ıllakı.gez toz arkadslarınla guzel vakıt gecır derslerıne bak spor veya sanatla ılgılen kendını doldur bu arada..ben 16 yasındakı hallerıme bakıyorumda ne cırkınmısım..ergenlık denılen sey yuzunden cıldın yaglanır sacların yaglanır kılların tuylerın artar burnun buyur..e benım burnum zaten buyuk bıde ergen halımı sen dusun ama ınankı sımdı kendımı begenıyorum cunku yuzum otrdu o koca burnum bıle ole bı yuzume yakıstıkı ıykı kucuk dııl dıyorum..halbukı en buyuk takıntımdı burnum..yapcagn en guzel sey bakımlı temız ol sacın basın yaglı olmasın..gıyımıne ozen goster saclarını havalı bı model kestr ve bak..bu yaslarda baskada bıseye ıhtyacn yok bence..buyudukce kendı varlıgının kıymetını anlıcaksın..ıcını doldur bu cok onemlı dıs gorunusun dııl kafan onemlı..kalbınıde hıc kırletme cnm:) bu arada ben evlıyım o guzel arkadsımın ask hayatı hala calkantılı guzel olmakta zor bosamı demısler Allah cırkın sansı versın dıye..ınsanllah benım cnm arkadsımda coook mutlu olsun sansı cırkın sansı olsun guzellıgıde daım olsun

sana katılıyorum arkadaşım. bazen diyorum keşke bu yaşıma kadar hayatıma hiçbir erkeği almasaydım. o kadar pişmanım ki . böyle yalnız olmak
inan daha iyi. arkadaşımın da dediği gibi herkesin farklı bir yönü güzel olabilir.
sen utangaç sessiz olma. girişken ol. belki bu yönünden kaybediyorsundur.
kendini sakın üzme.
yaşına göre yazdıklarında çok olgunsun. eminim ki geçici bu durum.

O gençlikte herkes güzel görünür.Kızın çekiciliğine aldanıp önünde konuşurken kıvranan erkeklerde daha sonra anlarlar abazalıktan hormonlarının tavan yapmasından öyle olduklarını.
Benmde lisede tam seninle aynı yaştayken bir arkadaşım vardı.Yerli angelina jolie derlerdi güzel bir kızdı yaptıklarıyla bakışlarıyla herkesi ezerdi.Beni de ama yinede etrafında kimse kalmadığı için defalarca özür dilerdi.Ben onun lisesine yeni gelmiştim ve eski erkek arkadaşı bana teklif etmişti bana sana bile teklif etti inanmıyorum diye söyledi bu havalı arkadaş.Daha snra etrafındfa bütün kızların döndüğü bir çocuk vardı okulumuzdu.Çok yakışıklıydı.O da bana teklif etti herkes şok tabi biz çıkmaya başlayınca o arkadaşım tekrar beni onun yanında aşağılamaya falan başladı.Ben hiçbir zaman kıskanmadım bana teklif eden çocukta çok olgun olduğumu söylemişti o zaman.Senin kısmetin sana uygun olanı oluyor zaten güzelliğinle ilgilenen erkekler emin ol başka bir güzel gördüğündede senden vazgeçer ona bakar bu seferde.Güzellerin şansı bundan olmaz derler.

hepinize çok teşekkür ediyorum. hepinizin önerilerini dikkate alacağım, elimden geldiğince uygulamaya çalışacağım. çok sağ olun bayanlar

Güzellik herşeyi halletmiyor ,onu bilirsen belki için ferahlar..

Güzel ama mutsuz kadınlar da var..Boşanmış ,evlenememiş...kötü evlilik yaşayan vs vs..
Kim bilir o kızcağızın da başına neler gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…