- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi gunduzgece123
Kendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem de eski esim de cok dil yarası açmıştır.. Bi kız kardeşimle olmadi, insaAllah boyle guzel devam eder..Kendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Abim acıttı defalarca ve çok gamsızdır kendisi annem iyi ahlaklı diye sesinin çıkmadığını söyler bence kimseyi tiye aldığı yok. Bende soğudum artık ona karşı kardeşiz işte oKendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Aynı sorun inan bendede var...yasitizda sizinle...ornegin anneannem acilen gözlerinden ameliyat oldu durumu kötü defalarca anneme eşim annenin yanına git dediği halde gitmesi...en son benim arabayla gidelim dedim hemen kabul etti....ablamda gelmek istedi...gidip 250 km uzağa gidip ablamı aldım...ayriyeten 850 km yol gittik arabayı ablam kullanmak istedi ok dedim...araba benim araba bütün masrafları ben ödedim...gittigimiz yerde soruyorlar rahat geldinizmi verdiği cvp ablam getirmiş onu...ben şok oldum...iyiligimin karşılığı bu muydu....ablam arabayı kullanıyor diye bir iltifat bir gaza getirme...kameraya çekmeler whatsaptan teyzeme göndermeler....donus yolunda ben kullandım ama tık yok....madem öyle bundan sonra asla31 yaşındayım hala annemin evlat ayrımı yaptığını düşünüyorum. Hepimizi eşit sever ama konu ne olursa olsun ablalarım ve kardeşim benim karşımda hep haklıdır.
Canımı hala yakar bu durum. Şimdi ben de anneyim ve annemin davranışlarının ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha anladım..
Senin o en yakınım dediklerin canımı almak için paralı tetikçi tuttu beee ne dil yarasıKendi ailenizdem biri mesela ama istemeden anneniz yada babaniz veya kardesiniz ama sonra pismanlik duydu mesela. Dil yarasi gibi
Aynı sorun inan bendede var...yasitizda sizinle...ornegin anneannem acilen gözlerinden ameliyat oldu durumu kötü defalarca anneme eşim annenin yanına git dediği halde gitmesi...en son benim arabayla gidelim dedim hemen kabul etti....ablamda gelmek istedi...gidip 250 km uzağa gidip ablamı aldım...ayriyeten 850 km yol gittik arabayı ablam kullanmak istedi ok dedim...araba benim araba bütün masrafları ben ödedim...gittigimiz yerde soruyorlar rahat geldinizmi verdiği cvp ablam getirmiş onu...ben şok oldum...iyiligimin karşılığı bu muydu....ablam arabayı kullanıyor diye bir iltifat bir gaza getirme...kameraya çekmeler whatsaptan teyzeme göndermeler....donus yolunda ben kullandım ama tık yok....madem öyle bundan sonra asla
Senin o en yakınım dediklerin canımı almak için paralı tetikçi tuttu beee ne dil yarası![]()
En kötüsü de ne biliyomusun aynı dna ya sahip olmak tiksiniyorum ve hepsi para için yani koca bir hiç yerimi bulabilseler malıma konmak için ensemde biticeklerÖncelikle yuh dedim
Sonra aklıma bundan birkaç yıl önce canımı acıtanın canımı alsaydı daha iyiydi diye düşündüğümü hatırladım
CiddimisinSenin o en yakınım dediklerin canımı almak için paralı tetikçi tuttu beee ne dil yarası![]()
En kötüsü de ne biliyomusun aynı dna ya sahip olmak tiksiniyorum ve hepsi para için yani koca bir hiç yerimi bulabilseler malıma konmak için ensemde biticekler