- 24 Kasım 2017
- 1.524
- 6.143
- 158
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Ben bana bakmadı demiyirum eşim için ama bana yaptığının fazlasını yapmasını istemiyorum açıkçası. Beni nasıl beslediyse onu da öyle beslesin 1 hafta mercimek corbasiyla iyileşmeye çalışsın diyorum. Kayınvalidem para verir aldirirsa yedirsin ama almazsa kendi de almasın bana yaptığı gibi diyorumEşinizin görevi annesiyle ilgilenmek, e size de bakmış. Ağır diyorsunuz bir haftada atlattığınıza göre iyi de bakmış. Ben ağır geçirdim bir ay kendime gelemedim. O yüzden siz bakmayın, ama oğlu ilgilensin. Kaldı ki aslında annesinin evine gidip ilgilense çok daha iyi olur. Covid çünkü.
Ya işte bunu demek istedim. Bana da borç bulsaydi o zaman. Ama zor durumda kalmamak için ben hastayken idare ettiysem kv.de idare etmeli. Dediğiniz gibi covid geçti ama öksürük hala var. Ayrıca burun akıntısı ve ara ara gelen baş ağrılarım devam ediyor. İnanın 3 gündür ev temizlemeye çalışıyorum. Süpürmek 1 saatimi alıyor hemen yoruluyorum l.Karısı hastayken neden borc bulup iyi beslenmesini saglamamıs?
Gitsin kendi baksın annesine meraklıysa.
1 haftada covid gecti bitti olmuyor,insan 1 ayda anca toparlıyor.
Sİz hasta bakacak durumda değilsinizdir suan muhtemelen.
Yok halletmedik, altını yemiş bir güzel bizde soğuk su içtik üstüne. Yine ben kv'ye lafımı duyurdum.esim haklısın dedi ama annesine bişey diyemedi . Aynı şehirde biz varız sadeceeski konularınıza baktım da
o dayı altın meselesini hallettiniz mi?
inşallah vurmuşsunuzdur yüzüne
ne terbiyesiz kadın
burada yazdığımı yapın bence bir daha ararsa
bakmak etmek zorunda değilsiniz tabi
açıkçası herhalde böyle yaptığı için bende istemez üzerine kv ye
maya "bende tek başıma atlatmaya çalıştım kimse kapımızı çalmadı. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla anne" vs
tarzı söylerdim
ama tam kadının hasta döneminde parasal mevzuları söylemeniz olmamış
annesi tabiki yapacak yapmalı da
bu arada başka çocuğu yok mu kv nizin?
Kayınvalidem tam bir kötü film karakteri gibi. Koy bir diziye kötü kv rolune. Kendin ol de, en iyi işi çıkarır. Özü öyle çünkü.Para konusunda bu kadar asiriya kactigini bilmiyordum kv.nizin.Tavrinizdan geri dönmeyin
Ya aslında eşimin annesine alıp yedirmeye çalışacağını bildiğimden o konuya girdim. Yapmaz diyebilsem zaten hiç konusunu acmazdim. Annesi yürürken bileği dönse ölecek sanıyor.Bakma konusunda hak veriyorum size. Eşiniz 1 hafta izin alıp annesiyle ilgilenmeyecekse kendi bakmış olmaz zaten. Sorumluluğu size yıkıp evlatlık görevi yapmaya kalkmış. Ama meyve, ilaç konusunu karistirmasaydiniz keşke. Şimdi eşiniz mevzuyu bu tarafından alıp size yüklenecek.
Ya işte hissettiğim şey bu benimde. Benden fazla değer veriyorsan ben neyim diyorum. Ben ölümsüz müyüm, bir hastalik varsa aynısını bende yaşadım.Ha bu arada kocanız işi dramatize ettiğinden yok borç alır bakarım diyip Küçük Emrah moduna giriyordur inşallah. Karına da borç alıp etle, kuş sütüyle, balıkla baksaydın ya o zaman? Biri anansa biri de karın.
Evet bende diyorum annene git iznini al bak. Evinde ne varsa onu da pişir yesin dedim. Küssün zaten umrumda değil, ben daha çok küsüm ve hakliyimBen eski konularınızı, ne kadar maddi sıkıntı çektiğinizi bildiğim için yazdıklarınızda haklı buldum sizi.
Eşiniz de küserse küssün şu durumda, hiç oralı olmayın. Gitsin evinde baksın annesine. Covid de olmayabilir ayrıca. Her hasta covid olmuyor.
Eşim tek maaş olunca elde bişe kalmıyor diye doğru düzgün eve bişe alamadı ben hastayken. Portakal ve limon aldı 1 er kilo onu da eş gecmeyim şimdi hakkini yemeyim ama ne bir tavuk suyu ne bir et suyu çorba içmedim maasa daha var cebimizdeki bitmesin, çocuk var bişey lazım olur elimizde dursun dedin.Oooo ha!
Annesi gelince eşin ortaya bir tas çorba mi koyacak? Onu da senden bekleyecek.
Gerçekten de enayi yerine koymuşlar sizi. Çok vicdan yapıyorsa o gitsin. İlla annem illa annem gelsin derse De siz evden gidersiniz.
Para konusunda da sen calimiyorsun diye eşinin meyve vitamin almak istememesi iğrenç bir şey. Madem para bulunuyor,zor muydu sana portakal bulmak,Vitamin almak?
Ama şu da var, bir annenin çocuğundan ilaç , et vs istemesi kötü değil. Kadın da çalışmıyorsa durumu yoksa bir ömür hamur mu yesin? Elbet bir şeylere ihtiyacı olacak. Eşinin emeklisi ile mi geçiniyor, hiç ekonomik bir planı var mı acaba,ne bileyim beklediği mali,satılacak arsası falan? Yoksa tek ekonomik planı oğlu mu?
Ve son olarak bu olaydan önce siz covid anneniz getirecek olsanız eşiniz ne derdi?
Annesi ölebilir çünkü hastaysa ama ben ölümsüzüm.Sizin için de borca girseymiş ya, annesi hasta olunca mı aklına gelmiş?
Yerden göğe kadar haklısınız. Annesine evinde baksın.
Evet gerçekten insanı mental olarak cok yoruyor. Gitsin baksın annesine, işten izin alsın. Evinde ne varsa yedirsin 10 gün sonra gelsin. Ben bunu kabul ediyorumBu çok mantıklı bir seçenek. Gidip annesine evinde bakabilir. Ben hastayken bir tas çorbaya muhtaçken umursamayan kim olursa olsun aynı şekilde muamele ederim.
Covid normal bir hastalık gibi geçmiyor, hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak insanı çok yıpratıyor.
Ben bakacağım eşim de hayırlı evlat olacak. Bende vicdansız gelinim zaten. Çok teşekkür ederimHiçte ağır bir tepki göremiyorum. Adam çalışıyor dimi, annesisini eve getirince kim bakacak pardon? Çok güzel söylemişsiniz. Kendisi gitsin 10 gün baksın anasına. Böyle insanlara sinir oluyorum. İnsan bir kez aramaz mı ya el olsa arıyoruz. Hiç tanımadığımız komşularımız bile covid olunca yemek götürdük.
Kendim mercimek çorbası limonla covidi geçirdiysem beni bir kez aramayan birine bütçe ayrılmasına da bozulurum ayrıca. Ama karışmam tabi, ne yapıyorsa yaptın. Sonuna kadar haklı buldum siziAyrıca çok geçmiş olsun
Evet 1 hafta arayla covid olan bir arkadaşım var benimde. Geçirdim bitti diye rahatlamak yanlış aslindaEve getirirseniz siz de tekrar kovid olabilirsiniz
Bende kendimi tek başıma ezdirmemeye çalışıyorum ama tukeniyorum . Oğlu gitsin baksın benimde çocuğum var bende onu düşüyorum kendim kadar zaten o da sıkıntı. Maddi konularda da ne hak ediyorsa esimde onu versin istiyorum. Bize merhameti yoksa bizde ona etmeyelim istiyorumbu yasadiklarinizin birebir aynisini farkli bir hastalik durumunda biz yasadik. hatta bircok seyde kayinvalidemin sorumsuzlugu onplanda oldu. ama tek fark ben kendimi ezdirmedim, ezdirmem de.
konuya gelecek olursam; ben de bakmam kayınvalidem ama oglunu da engellemem. gidip annesine bakabilir, evde cocuk varsa geri gelmemek sartiyla.
cocuk yoksa zaten antikorlu oldugumuzdan gelip gidebilir.
maddi konuda da ben cok onune gecmem diye dusunuyorum. sonucta annesi, yasli, salgin vs etkenler durumu cok ozellestiriyor benim gozumde.
Çocuğumu düşündüm. Cebimizdeki iki kuruşu vitamine proteine vermeyelim maasa daha var çocuk hasta falan olursa dimdizlak kalmayalım dedik. Ama anası hasta olunca bu düşünce buharlasti.Ayrica siz hastayken de borc alip et vitamin alsaymis
10 gün gitsin gelsin ama evime getirmesin benim rizkimi da vermesin.Haklısın canım,bende istemezdim. Annesine borç bulup bakabilen adam sen hergün mercimek yerken düşünmedi mi hiç? Koy valizini kapıya git yaşa anneciğinle mutlu mesut de.
Çünkü o eşimin annesi. Zombi de olsa bakmak için bize gelmeli ve ben bakmalıyım. Test daha çıkmadı ama belirtilerine göre covid..covid olan hastayı neden evinize getiriyorsunuz anlam veremedim. normalde derhal karantinaya alınması gerekmez mi ?
Bir yere kadar size hak verdim bir yerden sonra hayır.Nereden biliyorsunuz et isteyeceğini annesinin böyle yemeğin hesabını yapmak çok çiğ hareketlerKızlar selam,
Geçen hafta covid oldum, çok ağır geçirdim. Öksürük kaldı ama toparladım şükür. Covidliyken eşim baktı sağolsun, kayınvalidem bir kap yemek yapıp yersiniz diye göndermedi. Onu da geçtim sormadı bile. Eşimi aradı bir kere, onunla geçmiş olsun dileği iletti ve sesi kesildi.
Şans ya işte 2 gündür hastaymış, sabah test vermiş daha sonuç çıkmamış. Akşama anca çıkar. Ama eşim illa annem gelsin bizde kalsın diyor. İstemiyorum dedim. O benimle ilgilenmedi, ben de ilgilenmeyeceğim dedim. Çok istiyorsan sen git 10 günde eve gelme dedim.
Tartıştık, kayınvalidem beni aradı (ben hastayken tenezzül etmemiişti ama) hastyım da bilmem ne de. Geçmiş olsun yat dinlen 3 güne geçer covidsen, değilsen zaten sorun da yok dedim. Hiç yüz vermedim.
Eşim benle küstü. Ben enayi miyim sizce? 8 yıldır hep eziliyorum, eşim güya yanımda olduğu mesajı veriyor. Ama anasının en ufak bi mızırdanmasında ise onun kölesi olası geliyor. Hayır git annene onun evinde bak diyorum yok bize getireyim diyor. Neden çünkü kendi ise gidiyor, ama ben evdeyim anasına hizmet edebilirim.
Ayrıca diyorum ki; ben işsiz kaldım diye zorlanıyoruz. Bu yüzden ben covidken ne vitamin alabildik ne düzgün bir beslenme yapabildik. Mercimek çorbasına limon sıka sıka geçirdim bir haftayı. Şimdi annenin ne ilaç isteği biter ne meyve ne de et yeme isteği. Cebinde iki kuruş paran var onu da ona mı vereceksin, annen bu zamana kadar tek kuruş çıkarıp beraber yeriz dememiş insan dedim. Ölsün mü diyor. Covid oldu da ölmesi kaldı dedim. Borç bulurmuş bakarmış annesine. Oturdum hırsımdan ağladım, konuşmuyorum da eşimle küstük.
Zaten şu an onu bir kaşık suda boğabilirim.
Yeminle bıktım hepsinden!
Çok öfkelisiniz çok.. Yaşadığınız her şey sizin tercihiniz. Burda tek suçlu kayınvalideniz olamaz değil mi?Kızlar selam,
Geçen hafta covid oldum, çok ağır geçirdim. Öksürük kaldı ama toparladım şükür. Covidliyken eşim baktı sağolsun, kayınvalidem bir kap yemek yapıp yersiniz diye göndermedi. Onu da geçtim sormadı bile. Eşimi aradı bir kere, onunla geçmiş olsun dileği iletti ve sesi kesildi.
Şans ya işte 2 gündür hastaymış, sabah test vermiş daha sonuç çıkmamış. Akşama anca çıkar. Ama eşim illa annem gelsin bizde kalsın diyor. İstemiyorum dedim. O benimle ilgilenmedi, ben de ilgilenmeyeceğim dedim. Çok istiyorsan sen git 10 günde eve gelme dedim.
Tartıştık, kayınvalidem beni aradı (ben hastayken tenezzül etmemiişti ama) hastyım da bilmem ne de. Geçmiş olsun yat dinlen 3 güne geçer covidsen, değilsen zaten sorun da yok dedim. Hiç yüz vermedim.
Eşim benle küstü. Ben enayi miyim sizce? 8 yıldır hep eziliyorum, eşim güya yanımda olduğu mesajı veriyor. Ama anasının en ufak bi mızırdanmasında ise onun kölesi olası geliyor. Hayır git annene onun evinde bak diyorum yok bize getireyim diyor. Neden çünkü kendi ise gidiyor, ama ben evdeyim anasına hizmet edebilirim.
Ayrıca diyorum ki; ben işsiz kaldım diye zorlanıyoruz. Bu yüzden ben covidken ne vitamin alabildik ne düzgün bir beslenme yapabildik. Mercimek çorbasına limon sıka sıka geçirdim bir haftayı. Şimdi annenin ne ilaç isteği biter ne meyve ne de et yeme isteği. Cebinde iki kuruş paran var onu da ona mı vereceksin, annen bu zamana kadar tek kuruş çıkarıp beraber yeriz dememiş insan dedim. Ölsün mü diyor. Covid oldu da ölmesi kaldı dedim. Borç bulurmuş bakarmış annesine. Oturdum hırsımdan ağladım, konuşmuyorum da eşimle küstük.
covidli birinin sizin eve gelmesi kadar saçma bişey var mı ya? e size de bulaşır tekrar. ayrıca bakılacak bir durum da yok ki en fazla yemeğini yaparsınız bunun için de illa sizin gitmenize yada onun gelmesine gerek yok. mercimek çorbası yapın kapıdan verin madem.Kızlar selam,
Nasıl ya? Eşiniz için pişirdi ve size yemek konmadığı halde adam da afiyetle yedi mi? Sadece kayınvalide değil eşiniz de bir acayip. Bence de geri adım atmayın ama para-gıda konusunda fazla konuşmayın. Annemin yediği iki tabak yemek mi battı' ya gelir konu. Haklıyken haksız duruma düşmeyin.Arkadaşlar önceki konularimdan da bilen varsa zaten kv ile hep sorunlu gitti evlendigimizden beri. Eşimle de tek bozustugumuz konu annesi işin içine girince oluyor. Yaninki tek çocuğu da biziz..
Paraya takildigimi haksiz bulanlar olmuş. Ama arkadaşlar ben kayınvalidem in evine gidip sadece oğluna yemek yaptığı için aç döndüğüm zamanlar oldu. Biz elektrigimiz kesik kaldık yeri geldi, bir kere destek olmadi. Olmasa elinde anlarım ama varken o evladını hiç sormadı. Şimdi böyle olması beni kızdırıyor. Ailemle ben görüşmüyordum mesela yıllardır köstek oldukları için. Daha yeni görüşmeye başladık mesela ve ben aileme gerekli tavrı alabiliyor iken eşimin bu yumuşak tavrı beni sinir ediyor. Annesiyle sürekli bozuk bir ilişkimiz var zaten. Ben hiç aramam yaklaşık 2 senedir. Bir işi düşerse o arar. Onun öncesinde sürekli yaranmaya çalıştım. Ama enayi yerine konulmalarim bitmedi. Bilmiyorum çok doluyum gerçekten kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?