Enayilik

Zaten sorumsuz bir insandı. Hep evlenince duzelir denildi ama duzelmedi. O kadar kafasina buyruk yaşiyor ki hayatı.. Ne denilirse denilsin umrunda olmuyor. Yani insanda biraz gurur olurdu olmalıydi

Bu da ayri bir bakış açısı.. siz baş edebiliyormusunuz artik bilmiyorum ama biz baş edemiyoruz.

Babayi ikna edin siz de orada ise baslayin. Elti sirf catlayacagi icin kocasini sabahin korunde ise yollar

Ben ne zaman isyerine gitsem o da geliyor.. bir ara konu açmiştim burda grafiker olacam ogrenecem diye. 1 hafta da ogrendim iş bile yaptim sonra tedavi falan derken gidemedim. Eltim olacak şahsiyet eşime yanlizken x abi ben grafiker olmak istiyorum size yardimimda dokunur hem nasil olabilirim bana ders verirmisin demişti.. ! Eşimde sonradan grafiker olunmaz sen işine bak demiş. Gelip bana anlattiginda kendini uçurumdan atsan bu kizda aynisini yapacak demişti..

Bu anlattıklarınıza rağmen aynı maaşı mı alıyorlar?
Başka bir işte böyle olur muydu?
Madem işi bilen eşiniz o zaman başka şirkete geçsin nasıl olsa çalışıyor işten kaçtığı yok veya kendi işini kursun. Baba da iş bilmez oğulla kalsın da kimin neyi hak ettiğini görsün.

Bugunn sabah trip attim sonra ise gidince nedenini sordu. Cok agir konuştum. Baya bir yazdim. O da bana çok cok haklisin ama insanlara hayir diyebilmek icin oncelikle onunla ayni konumda olmaman gerekir dedi. Ben ne yapiyorsam senin ve cocugumuzun iyiligi icin gelecegimiz icin yapiyorum bana guven soz veriyorum bundan en fazla 1 sene sonra hersey istedigimiz gibi olacak "hayir" demekten ziyade uygulamaya gececez dedi. Parayi goturmesinin sebebi vicdanmiş... ama biraz daha sabret aklimda biseyler var ki sabirli davraniyorum dedi...

Canim hakkini yiyemem balayina da tatillere de goturdu tedavi surecimizde yanimda da oldu. Tup bebek icin sehir disina ciktigimizda tereddut etmeden benimle geldi... ama son 1 senedir durum boyle degil iste... Ek iş yapiyormuş aklinda planlar varmiş onlari gerceklestirmeye calisiyormuş. Bu yuzden şuan birak sefasini sursunler 1 seneye hersey degisek dedi...

Konuştum bugun canim. Cok agir konuştum burda yazamiyorum ama sen benim kocammisin onlarinmi dedim eşşek olsan laf anlardin allah seni insan yaratmiş beynin var beynini kullan dedim. Yoksa yok mu ondanmi kullanmiyorsun dedim. Daha agiza alinmayacak biton soz kullandim. O da bana cok cok haklisin ama insanlara hayir diyebilmek icin onlarla ayni konumda olmamak gerekir ben herseyi senin ve cocugumuz icin yapiyorum sabreder aklimdakileri gerceklestirirsem en gec 1 seneye istediklerimizin olacagini soyledi ve soz verdi. Bir iş vardi onu bekliyor sonra isyeri kendi adina gececekmiş..

Gecenlerde babasina ve annesine işten ayrilicam sizde ne haliniz varsa gorun dedi... kaynim bikac gun erkenn geldi sonra yine saldi kendini.

Sordum birakcakmisin diye. X ben o isyerine 20 yilimi verdim birakirmiyim hic dedi... bi yandan çok hakli daha ilkokuldayken gitmeye baslamiş isyerine. Liseyi okuyamamiş. Kaynim okumus universiteye gitmis isyerine hic gelmemiş. Bikac senedir yarim yamalak gidiyor. Evlenincede maas baglandi.

Seninle paylassin ne varmis kafasinda.. seni oyaliomu gercekten ole mi bilmen lzm yani.. istersende bekle esini bakalim neymis niyeti.. ama tabii sen eltine pasta borek yapmayi birakarak baslayabilirsin ise

Umarim her sey gonlunuzce olur 1 sene cok uzun bir zaman degil.

Seninle paylassin ne varmis kafasinda.. seni oyaliomu gercekten ole mi bilmen lzm yani.. istersende bekle esini bakalim neymis niyeti.. ama tabii sen eltine pasta borek yapmayi birakarak baslayabilirsin ise

Hicbirsey yapmiyorum ona zaten 1 kere yapsan 50 kere isteyecek cinstenler...

Esimde aklindakini soyledi canim.

Bizim akraba olan iki kardeş ortaktı ve büyük olan hep idare etti 20 yıl kadar şimdi görüşmüyorlar çok üzücü gerçekten eşlerin büyük rolü var bence bırakın eşiniz içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın takdir edin destekleyin size yakışan bu olur.

Babanın işyerinde çalışılmamalı,başka bir işyerine geçmeli,bütün işleri o kardeşe bırakmalı,böyle de gerilmemeli diye düşünürüz.Baba yanında çalışmak hiç akıl karı degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…