Kış boyunca aldığım o 4-5 kiloyu verebilmek için hayatımda hiç yapmadığım şeyi yapmaya karar verdim. Güvenli bir diyet olduğuna inandığım Ender Saraç'ın 21 günde göbek eriten diyetine başladım. Sitesinden gün gün mönüsüne ulaşabilirsiniz. En çok göbek maşallah almış başını gitmişti bende. Gerçi nerdeee keşke alıp gitse kendini, bana zimmetli yağlar. Neyse bugün diyetimin 8. günü. 161cm boyunda ve 60 (aç karnına 59.800) kiloydum. Normalde 56dan yukarı çıkmazdım hele 60 hayatımda bir ilk şoktu :S Pantolonlarıma sığamıyordummm
ki hala rahatlıkla içine girebiliyorum diyemem daha 8. günüm. Baktım boğazımı da hiç tutmuyorum maşallah... Hemen başladım diyete. 8 gündür tam anlamıyla listeye uydum. Gittim keçi sütü bile aldım:) Gerçi, gerçekten keçi sütü mü orası muamma çünkü normal süt tadı vardı içtiğimde. Annemin yaptığı börekler, menemenler Allah'ım iyi tutuyorum kendimi :S Asla kaçamak yapmadım ve diyetin 2. günü spora başladım. Her gün 1 saat airwalkerla tempolu bir şekilde yürüdüm. Gündüz dışarda işim olduğunda da yürüyordum aynı gün 2 kere yürümüş oluyordum bazen kısaca,ama toplasan 2 gün oldu bu.
(Aç karnına 57) 57.300 kiloyum şu an. İnşallah yağlardan veriyorumdur ve yaptığıma değer. Normalde haftada 1 kilo veririm diye düşünmüştüm;ama 8 günde 3 kilo vermişim. Acaba diyorum sürekli aç gibi gezdiğim için mi böyle görünüyo. İnanasım gelmiyo çünkü:) 21 günü de inşallah tamamlıcam. Gerçi ramazanın 2. günü bitiyo diyet
;ama bakalım bi şekilde iftarda sahurda ayarlıcam artık saatleri. Kendimi hafif hissediyorum;ama göbeğim hala şiş. 1 hafta sonra bakalım nasıl olacak.