Teşekkür ederimBiseyden korkmuş gibi geldi bana
Belki, düşünmek istemiyorum ama, bakıcısı kötü davranmış olabilir mi??
Allah bağışlasın kızınızı
Kamera teklif etsenizTeşekkür ederim
Bakıcısı çok iyi niyetli
Çocukları da çok efendi yanı ikinci yılımız bu ama dediğim gibi iyi bir imajı var gözümde bilemiyorum
Bende korkuyorum elimde değil
Onun evine bırakıyoruz böyle bir şeyi kabul edeceğini sanmıyorumKamera teklif etseniz
Rabbim korusun evlatlarımızı inşallah
Konuştunuzmu bakıcıyla??
Suan bunun pişmanlığını çok yasıyorumDirek sudur diyemem ama davranislari kaygili baglanma gibi. Daha cok kucuk. Terkedildigini dusunup ofke duyuyor, geldiginizde de sizi cezalandiriyor. Gecen yil bebeginiz 8 aylikti. Tepkisi yoktu dogru duzgun. Yada sizin farkedebileceginiz.kadar degildi, normal gelmisti. Suan buyudu ve kendini daha iyi anlatabiliyor.
Ben bu tarz her konunun altina ayni syi yaziyorum. İlk 3 yil cok zor durumda degilseniz calismayin. İleride muhakkak bu kayginin etkilerini goreceksiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattıBana sizden ayrıldığı için -ki 20 aylık, artık aklı eriyordur her şeye- biraz zorlanıyor diye düşündürdü. Siz geldiğinizde farklı davranışları sizi özlediği içindir. Annesini veya babasını özleyince hemen yanına gidemezdi benim yeğenlerim de. Bir süre uzaktan izlerlerdi. Telefon konuşmak isterlerse telefonu bırakır, kaçarlardı.
Boşuna endişelenmeyin derim. Bakıcıya da güveniyormuşsunuz. Biraz sürse de tekrar alışacaktır.
E suanda bu kiziniz nolucak?" Bunun icin is isyen gecti sonrakine kismet" der gibi olmus biraz. Suan izin kullanamiyor musunuz?Suan bunun pişmanlığını çok yasıyorum
Branş öğretmeniyim ve geçen yıl iki gün bu yıl bir gün boş günüm var
Bunlara aldanıp ücretsiz izin almadım
Ama birgün bile çok değerliymiş onu anladım
Şimdi kızım biraz daha büyüsün ikinci çocuğu yapıp iki yıllık bir ücretsiz izin almayı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru ama aradan zaman geçtikten sonra ancak böyle izin almak mantıklı geliyor zaten yasları da yakın olsun diyorum
Benim oğlum da 4 yaşındaOnun evine bırakıyoruz böyle bir şeyi kabul edeceğini sanmıyorum
Ama gerçekten kendi çocuğu gibi davranıyor
Kızım genel olarak onu seviyor akşam ondan gelmek istemiyor ama bu son durum beni endişelendiriyor
Hayır yanlış anlattımE suanda bu kiziniz nolucak?" Bunun icin is isyen gecti sonrakine kismet" der gibi olmus biraz. Suan izin kullanamiyor musunuz?
Teşekkür ederimBenim oğlum da 4 yaşında
Önceden ben varım yokum pek önemsemezdi
Hatta babam evde dursun sen git işe derdi:)
Ama şimdi bakkala çıksam beni bırakma bende geleceğim diyor
Sanırım büyüdükçe anne-baba daha çok bağlanıyorlar
belki de sizden ayrılmak istemiyordur
Allah kolaylık versin inşallah
İzin kullanabilir miyim bilmiyorum Doğumdan sonra ara vermediğim icin bu durum mazeret sayılır mi bilmiyorumE suanda bu kiziniz nolucak?" Bunun icin is isyen gecti sonrakine kismet" der gibi olmus biraz. Suan izin kullanamiyor musunuz?
Ama o zamana kadar zaten kiziniz bu durumu kabullenmis yada daha cok tepki vermeye baslamis olacak. Hamileligi hemen mi dusunuyorsunuz? Aslinda aileniz buna hazirsa suan bebek fikri cok guzel. Hamileliginizi evde gecirebilirseniz ozellikle.Hayır yanlış anlattım
Aslında şimdi ki kızım icin de bunu istiyorum onunla da evde vakit geçireceğim sonuçta
Bunların olmasından çok korkuyorumAma o zamana kadar zaten kiziniz bu durumu kabullenmis yada daha cok tepki vermeye baslamis olacak. Hamileligi hemen mi dusunuyorsunuz? Aslinda aileniz buna hazirsa suan bebek fikri cok guzel. Hamileliginizi evde gecirebilirseniz ozellikle.
Benimde 3 çocuğum varTeşekkür ederim
Duygularını ifade ediş şekilleri zaman zaman öyle değişiyor ki anlamak gerçekten zor
Birde ısın içine bakıcı girince her davranışı insani düşündürüyor
Gene bir tepki olması biraz rahatlattı açıkcasıAynı yaşlarda yeğenim var
Bakıcısı tanıdığımız güvendiğimiz biri çokta güzel bakıyordu
Sabah bırakırken ablama kızıyor ağlıyor akşamda gelmek istemiyordu aynı sizin çocuğunuz gibi
Sonra ananesi bakmaya başladı bir süre yine aynı davrandı
Annenin bırakıp işe gitmesine kızgınlık duyuyorlar
Yeni yeni biraz azaldı ama ablam işe giderken tepki veriyor hala
Bu yaşlarda normal sanırım
Keşke imkanlarınız el versede bu zamanları birlikte geçirebilseniz
Çok şanslısınızBenimde 3 çocuğum var
Anneme bile bırakamıyorum
Ama ben çalışmıyorum
Bı mesleğim yok lise mezunuyum
Çok iyi anlıyorum sizi
Çok zordur bırakıp işe gitmek
Eğer imkânınız varsa bir sene evde durun
Ama yoksa da hergun anlatın kızınıza gideceğim ama geri geleceğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?