senin farklı algılanacak bir durumun yok malesef... bildiğin yuva yıkan kadın konumundasın şu anda...sen olmasan o evlilik kurtulacak belki,adam eşini çocuğunu düşünecek.o kadın neler yaşıyor acaba ? belki senden önce aldatma olayları oldu yine,o nedenle baba evine gitti geldi ? hiçbir kadın durup dururken evini bırakıp gitmez.diyelim ki bu adam boşandı ve siz evlendiniz.ilerde düşünmeyecek misin zamanında benimle karısını aldattı ya bana da aynı şeyi yaşatırsa diye?huzurlu rahat olabilecekmisin.hepinizin hakkımda kötü düşünmesi beni farklı algılaması veya belkide hakaret etmesi çok normal hiçbirinize kızmıyorum inanın düşünceleriniz için hepinize çok tesekkür ediyorum
hepinizin hakkımda kötü düşünmesi beni farklı algılaması veya belkide hakaret etmesi çok normal hiçbirinize kızmıyorum inanın düşünceleriniz için hepinize çok tesekkür ediyorum
Yürü git beeeeeee
kötü düşüncelerimize kızmıyomusss
Bak yine sabah sabah cıktı karşımaaa
YÜZSÜZMÜSÜN nesin bide buraya yazı yazısosun
canım uzun zaman önce senin gibi biriside benim eşime kancayı taktı eşm taktı demiyorum o taktı çünkü benim eşim benden asla birşeyini saklamaz ve anlatır kocamı elde etmek için yapmadığı kalmadı.ama hatta utanmadan yaşına bakmadan kız beni aradı eşin seninle mutlu olamıyormuş diye. sana şunu soruyorum başka birisiyle iletişime geçen bir erkek karım fevkalade çok mutluyuz sorunuzmuz yok dermi?dese seninle ne işi olur.ben eşime güvenim olmasa ve ben kızın laflarına bakıp boşansaydım eğer bende kendimi hiç affetmezdim evliliğim için mücadele etmedim diye hoş mücadele ediceğim kız 18 yaşında benim eşim 33 hatta geçenlerde eşimin doğum günüydü mesaj atmış ben seni unutamıyorum yinede doğum günün kutlu olsun eşine bukadar düşkün olmak zorundamısın bana hayır diyen olmadı vs vs allahın cezası defoldu memleketine gitti de evlendimi ne halt ettiyse arayıp sormuyor artık umarım başka evli birine takmamıştır yine kancayı bizi kolay balık sandı
arkadaslar ben yanlıs yaptıgımın farkındaydım ve burda fikirlerin tamamen kafamda oturması ve tam olarak saglıklı bi karar almak için sizlerle paylastıgım yaptıgım sey dogru değildi aksine cok iğrenç bişeydi. ben ona duydugum asktan ve sevgiden dolayı kendi hemcinsime verdiğim zararı göremedim ne onları ayırmak istedim ne parasını yedim hiç bir cıkar ve menfaatim olmamasına ragmen onun benimle birlikte zaman gecirirken en degerli sey olan zamanını çaldıgımın farkında değildim. bu sabah alakamız kesildi allahım beni affetsin inşallah ailesiyle arası düzelir allah gönüllerine muhabbet verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?