- 1 Haziran 2012
- 519
- 3
- 118
büyük konuşmak istemiyorum ama
bu aşk denilen şeyi benim aklım mantığım almıyo galiba
alsa bu tür konular normal gelir heralde
tabi bu yşanılan iğrenç ilişkiler aşksa
bide şu tuhaf geliyo yok karısı çok çirkefmişte!!!!! yok bilmem neymişte
adama huzur vermiyomuşta
doğru düzgün çıkıp biz şehvetimizin azgınlığımızın kurbanı olduk
kendimizi frenleyemedik deseniz daha dürüstçe olur
belki bizlerde biraz daha acaba diyerek yorum yaparız
aksi halde sizin gibi genç insanlara diyecek kelime bulamıyorum
kusura bakma güzelim dışlıyorum seni dışlamaya da devam edicem hayatımda bu kadar yüzsüzünü de gömedim
hala bide cevap veriyosun ne zaannediosun adam karısını coluğunu cocuğunu bırakıp seni mi alıcak zannediyosun
ozman öyle sanmaya devam et cunku hiçbişey olmıcak sen böyle ikinci kadın olarak kalıcaksın o yıne her gece karısının cocuklarının yanına gidicek sanada bekle bekle diyip gönül eğlendiricek .....
bu mu istediğin hayat bumu aşık olmanın bedeli pardon ama aşk buysa biz hiç askı yaşamadık demektir...
Haaa bide kendine bunu yakıştırıyo olman ailenin falan bunları bilio olması ayrı bi enteresan azıcık genelleme yaparsak kızının bu durumda olduğunu bilen bi çok anne( bırak babayı yani onu hiç karıştırmıyorum ) o kızı öldüremez evlat der ama yinede eve zincirler o adamdan ayırır bi temizde sopa atar ...
benim mantığım senin aşkını kabul etmiyo yawrum etmicekte...
Hatanı anlamış olmana da sevindim sana hayatında başarılar....
bır sure sonra karısı seı ogrendıgınde telefonda ısıtecegın hakaretlere hazırlıklı ol hep boyle olmustur bu
Yürü git beeeeeee
kötü düşüncelerimize kızmıyomusss
Bak yine sabah sabah cıktı karşımaaa
YÜZSÜZMÜSÜN nesin bide buraya yazı yazısosun
benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz sizyazacak,söylenecek öyle çok şey var ki..
siz öncelikle daha çocuksunuz
yaşınız kaç sizin ya????
nasıl bir aileden geldiniz????
yapınız herşeye müsade etmiş
siz ne bayan ne kadın nede kızsınız....
sana neler yazmak isterdim....
inşallah senin yuvan 40 'ınada gelsen olmazz...inşalahhh....
terbiyesiz seni bide kendini savunuyor..
ayy sinir boşalması yaşıyorum
benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz siz
Yüzde yüz katılıyorum. Önceki benzer konularda yazdığım mesajlarda zaten kesinlikle birinci derecede sorumlu olanın evli olup da başkasıyla birlikte olan taraf olduğunu yazmışımdır. Beni zaten KK'da yıllardır tanıyanlar bilir bu fikirlerimi. O kadına söz veren de o bebeğe baba olan da adamdır. Büyük sorumluluk onundur. Suç öncelikle adamındır. Ama burada konu açıp bizim muhatabımız olan da başkasına verilmiş sözü olan adamla gün geçirmekten besi duymayan yani aslında kendisi de kandırılan 2. kadındır. Eğer bu konuyu bir arkadaşımız "eşim beni aldatıyor, ama eşim pek masum kız ona yapışmış" diye açsatdı aynen sizin yazdıklarınızı yazardım. KArşımdaki adam değil o nedenle fikirlerim de konuyu açanla ilgili oldu.
benim kendimi savundugum yok önceki yorumlardada söyledim terbiyesizlik etmeyin ben buraya size derdimi anlattım akıl aldım ve aranızda allah razı olsun insan gibi konusan ablalarımda oldu bugün aklımı basıma getiren sizin gibi düşene bir tekme daha vuranda birdaha konuya yorum falan yazmayın bana bu kadar önyargılı davrandınız inşallah yasarsınız yasadıgımıda görürsünüz sehvete mi kapılmısım askın kör haline mi bıraktık diyoruz anlamıyo musunuz siz
tesekkür ederim hakaret içermeden halimden anlayarak uyarıda bulundugunuz için ben hatamı anladım
1.5 sene önce arkadas vasıtasıyla birisiyle tanıstım ben 22 o 33 yasında ve evli. abisinin yanında calısıyordum sürekli ailevi sorunları ve siddetli gecimsizliğini konusuyorlardı kadının cok çirkef ve itici oldugundan sürekli baba evine gittiğinden bahsediyorlardı. velhasılkelam biz tanıstık. bu bana aşık olmus. 3 aya yakın bi zaman sürekli reddettim sonrasında bnde ona karsı bişeyler duydugumu farkettim ve ilişkimiz basladı. 1 cocugu var dünyalar tatlısı 4 yasında. kendiside asırı düşkün cocuguna. ilişkimiz cok iyi gidiyordu. son zamanlarda ben evlilik konusuyla alakalı üzerine gittim biraz bana yaptıgı tek acıklama cocuk cok küçük annesiz yapamıyor bende onu görmeden yapamıyorum biraz aklı ermeye baslasın diyor ve ayrıca ailesi bizi duymustu bundan dolayı ailem bizi duydu suan için ayrılırsam bir kadın için ayrıldın diyip benim üzerime gelicekler ve seni yuva yıkan kadın olrak görecekler bu yüzden zamana bırak diyor ben ise endişeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum
ha zaten hep bu eşler çirkef olur, adamlar sütten çıkmış ak kaşıktır çünkü. kadın da baba evine rahat battığından gidiyordur sürekli. zaten dünyada bekâr ve çocuksuz adamların da nesli tükendi. ne yapsın konu sahibi kızımız.allahım bunları okudukça deliriyorum. yuvasına sadık olmayan, eşini aldatan adam sanıyor musun ki seni gerçekten seviyor? olay sadece cinsellik... farklı arayışlar...o adam her gece evinde, karısının koynunda,çocuğunun yanında bunu hazmedebiliyorsan,kendini buna layık görüyorsan devam et...sadece o kadına ve çocuğa acırım.
ha yuva yıkanın yuvası olmazmış, tonlarca da örneğini gördük...olmasın zaten...
Zaten ayrıldığını ve bu yanlısı surdurmedigini söylemiş.
Eğer yaptığını hakli görseydi benim de söyleyecek iki lafım olurdu.
Yaptıgı guzel degil, tasvip de etmedim ama bu yanlışa son vermişse önemli olan budur.
Yanlis yaptığını kabul ediyor, artik o adamla görüşmeyeceğini söylüyor.
Yanlısı telafi etmek yerine bir de kendi doğrunuzla onu vuruyorsunuz.
O zaten sizin doğrunuza sahip olsaydı, o hatayı yapmazdi.
Sizden yardım isteyen insana boyle mı yol gösteriyorsunuz?
Pes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?