arkadasım yapısıklık normal ultrason muayesinde görülemiyor, laparoskopi olmasa da rahim filmi cektirmelisin, ben de solda cikolata kisti cıkmıstı ama rahim filminde sagdaki yapısıklık görüldü..inşallah korktugun basına gelmez, allah herkesin şifasını versin tez zamanda..
elbette görünürdün, rahim filmi bunun için zaten, oh maşallah yaa takma kafana inşallah hayırlısıyla gelir bebegin...
merhaba arkadaşlar.Bende de çikolata kisti vardı o yuzde hamıle kalamadım ta ki dr gittiğimde bana kesinlikle ameliyat olacaksın diyene kadar ve ben o sıralar hamıleymısım ama kımse farkında bıle olmamıstı ameliyat günü geldi ve benden bazı tahlıler istediler o sıra regl gününe ne kadar var demıstı hemşirenin biri, bende 1 hafta oldu daha olmadım dedim o sıra dr gebelık testı ıstedı ve salak hemşire o testi yapmamıştı bana ve ben ameliyat oldum (laparoskopi)ameliyattan 20 gün sonra tekrar dr gittim ve daha regl olmadıgımı soyledım bana böyle ameliyatlardan sonra olabılır dedi baska dr gittim ve benden gebelik testi istedi... iste aklıma gelmeyen basıma geldı bana hamile oldugumu soyledı kafayı yemek üzereydim..nasıl olabılırdı anlayamadım.icim icimi yedi hemen ameliyat oldugum hastahaneye gıttım ve oradakı dr gorustum..actım agzımı yumdum gozumu nasıl farkına varamadınız dıye.ya bebegı aldıracaktım yada devem edecektım..eşimle beraber aldırmama kararı aldık.sürekli dr kontorolü altındaydım bütün testleri yaptırdım(ikili_üçlü tarama testleri)ve 9 ay bitti doğum vakti geldi kafam karmakarışıktı ya bebegımde bır sorun varsa ne yaparım diye...dogum yaptım (normal) o sıra dr bagırdım bebegım nasıl saglıklımı dıye, cok saglıklı bır bebek dedı ...sükürler olsun dedim Allahıma ve bebegimi kucagıma verdıklerı an dünyalar benim oldu.hersey nasip kısmet Allah verdiyse kimsin demiyor.Rabbim bu duyguyu bebek isteyen herkese versin insallah...(AMİN)
Canım yapışıklığı doktor daha önce ultrasonda mı görmüştü yoksa laparoskopi sırasında mı belli olmuş? Bir de canım ilişki sırasında acın oluyor mu endometriozisin en çok gösterdiği belirtisi buymuş. Benim ilişki sırasında çok acım oluyor endometriozisten korkuyorum doktor alttan ultrasonla birkaç defa baktı ama yapışıklıkla ilgili bişey söylemedi.
pıtırcık çok teşekkür ederim 7 cm lik kist 2 günde 3 cm e düşermi bi fikrin varmı peki adet olmamı bekliyorum şimdi 3.günü tekrar gidicem eğer yine bi sonuç alamazsam tavsiye ettiğin yere gidicem bu seferde çok zorrrrr allahım herkesin gönlüne göre versin
arkadaşlar bişi sorucam evli olmayanlarda çikolata kisti olur mu?peki ya herhangi bir belirti veriyor mu?her ay düzenli adet olurum bu ay 4 gün oynadı sadece, ama ilk defa bu ay adetim koyu renkli bir şekilde geldi üçüncü günümdeyim ve halen koyu renkli kan ve parçalar atıyorum ve adet kanaması gibi değil azar azar geliyorhani ilk günler normal olur da son günlerde azalır koyu renkli gelir ya aynen öyle ve başladığından beri böyle devam ediyor açıkçası kistten korkuyorum..sizce nedir bu???
Merhaba ben 26 yaşındayım 1 ay önce hastaneye gittim ve muayene oldum şikayetim bebek olmaması idi 9 aydır korunmuyoruz ve olmuyodu muayene sonucu doktor benden tv usg istedi çekildi çeken teknisyen kist 7 cm olduğunu ve laporoskopi olmam gerektiğini söyledi sonuçlarla birlikte dr tekrar muayene etti ve kan istedi tekrar usg çekiceğini ve rahimden sıvı alıcağını dile getirdi sıvı alındı sonucu çıktığında hormon düzeylerimin düşük olduğunu ve bunun da kistden dolayı olduğunu dile getirdi ve bebek olmasını engelliyomuş aml olmaya karar verdim ancak dr tekrer usg çekti 2 gün içinde kist 3 cm e düştüğünü müjdeledi 3 ay sonra tekrar gel dedei ve çıktım güvenemedim başka bi hasteneye gittim orada da kist olmadığını tesbit ettiler peki ben kime güveneyim 10 ay oldu ve ben hala hamile kalamadım....
tekrar başka dr gitmrk istemiyorum muayenelerinden bıktım akıl verin bana şimdiden tşk ederim...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?