Endometriosis (Çikolata kisti)

çok geçmiş olsun gülcecan rahim filmi cekilmeden mi oldun ameliyatlarını? ben de laparoskopiyle aldırtdım kisti ama önce rahim filmi çekilmişti, hayırlısı olsun inşallah, cok cabuk tazelenmiş kistlerin. inşallah bebeğin gelir de hem kistinden kurtulursun hem de sabrının mükafatını alırsın, rabbim yüzümüze baksın

tacsız prenses bekar oldugun için ilac tedavisi vermişler, yalancı menapoz deil mi, e o zman adet görmüyosun sen, ben ilac tedavisi taraflısı deilim, zat4en amacımız anne olmak allahın izniyle, momi diye bi kullanıcı var endometriyosiz diyeti gibi bi topik actı bi onu denemeye calısın bakalım, ben harfiyen olmasa da uymaya calısıyorum.

rabbim isteyen herkesin kucagını bebişlerle doldursun inşallah

Yok menapoz değil regli oluyorum..Rengli dönemini düzenlemek için verdiler..Bende istemiyordum ama evlenene kadar kullanmam gerekiyormuş tekrarlamaması için..Hemen bakıyorum teşekkür ederim..

inşallah tekrarlamaz, evlendiginde karsına cıkmaz hemen cocuk sahibi olursun inşallah, çünkü beklemek ve her ay umutların suya düşmesi cok zor gercekten.

inşallah tekrarlamaz, evlendiginde karsına cıkmaz hemen cocuk sahibi olursun inşallah, çünkü beklemek ve her ay umutların suya düşmesi cok zor gercekten.

İyi dilekerin için teşekkür ederim..Rabbim Kimsenin muradını gözünde bırakmasın..Herşeyin hayırlısı nasip etsin inş..

Doktoru iyi araştırmak lazım cerrahi müdahele ise 3 5 doktora gitmeden karar vermeyin..

merhaba arkadaşlar
birinci çikolata kisti ameliyatımda bekar oduğum için kanallara bakılamamıştı,ikincisinide 3 ay çnce oldum şu an doktor değiştirdim ve o istedi rahim filmini.sonucuna göre karar verecek tedavi şekline ama bence tüp bebek olcak gibi hissediyorum,yinede Allahtan hayırlısı tabi

Rabbim inş. hayırlısını nasip eder üzülme demek ne kadar teselli verir bilmiyorum ama moral çok önemli yüksek tutmaya çalış..

Rabbim inş. hayırlısını nasip eder üzülme demek ne kadar teselli verir bilmiyorum ama moral çok önemli yüksek tutmaya çalış..

sağol taçsız prenses bende zaten herşeyi akışına bıraktım artık yoksa kaldıramıycam bu belirsizlikleri.Şu an rahim filmene kitlenmiş durumdayım,çok araştırdım ve en son RADYOMAR isminde bir görüntüleme merkezinde karar kıldım,en son teknolojiyi kullanıyorlar.Sizlerinde aklında bulunsun tabi ihtiyacınız olmaz umarım

mrb arkadaşım ankarada bu konuda tavsiye edebileceğin doktor hangisi

ankara gata da süper hocalar var.gata bu konuda şiddetle tavsiye edeceğim tek yer hocalara gözün kapalı güven.hatırladığım ali ergün vardı ama oranın hocaları hepsi süper.askeri personel olmak zorunda değilsin.döner sermaye ye gidip sabah erken muayne ücretini yatırıyorsun.yada hastaneyi ara hocalardan birinin muayenehanesinin nosunu al özel git.bence ilk önce hastaneye git hocaları öğren sonra derim

eğer istanbul dersen istanbul gata da vedat atay var hoca oda.fenerbahçede özel yeri var.istersen numaralarını yazarım.dışarı ücreti 200 tl.hastane için arayıp rendevu almalısın oraya daha az yatırılıyor.30 tl civarı

merhabalar ben de 5 ay önce çıkolata kistinden açık ameliyat oldum.kistlerim çok büyüktü doktorum açık ameliyatı tercih etti.şuanda okadar iyiyimki.keşke daha once ameliyat olsaymışım diyorum.inanın korktuğum kadar olmadı.benimki tekrarlayan cinsi olduğu için ameliyattan sonra 3ay göbekten iğne vuruldum.şimdi de evlenene kadar yazz adlı doğum kontrol hapını içeceğim..daha başlamadım ama bu ilaç nasıl bi ilaç ve nasıl kullanılıyor.bilginiz var mı acaba?

gokce22 ameliyattan sonra ne kadar zamanda dikişlerin iyi oldu?

benim dikişlerim bekar olduğum için özeldi sanırım.yani dikiş alma falan olmadı.bir ay içinde vücudum yavaş yavaş attı dikişi,bir kısmı da kaynadı tabiki..misinaya benzer beyaz bişeydi.dikişten korkunuz olmasın arkadaşlar sanırım şimdi genelde öyle dikiyor doktorlar.

çok iz kaldı mı peki :/

Eğer kan değerin yüksekse ameliyat ol bence ameliyattan sonra hamile kalırsın kolaylıklakorkma.Benim öyle oldu .ama kan değeri öenmli benimde CA yüksekti çok hemen ameliyata aldı doktorum.

İnş. olmaz sen gönlünü ferah tut tatlım iyi düşünmelisin ki iyi sonuçlar alabilesin inş. Dualarım seninle..

Arkadaşlar bi arkadaşımda çikolata kisti vardı doktor ilaçla eritti birkaç ay sonra da hamile kaldı. Onun şikayeti ilişki sırasında acı çekiyordu aynı sorun bende de var. İlişki sırasında çok canım yanıyor bu yüzden kendimi kasıyorum iyice canım acıyor ama bende kist yok sanırım bende yapışıklık var. Ama doktoruma acı çektiğimi söylememe rağmen hiç ilgilenmedi sadece rahim ters olabilir dedi ama muayene etti ters değilmiş endometriozisten hiç bahsetmiyor şimdi klomen kullanıyorum.

çikolata kistinin hapla yok olmadığını duymuştum aaa şaşırdım şimdi.hapın adı neydi?

çikolata kistinin hapla yok olmadığını duymuştum aaa şaşırdım şimdi.hapın adı neydi?

günaydın arkadasım, evet endo hapla kesinlikle erimiyor, sadece baskılanabiliyor dogum kontrol haplarıyla, veya gecici menopozla, çünkü sonucta rahmin içinde odaklar kanıyor ve ilaclar kanamayı durdurucu, ancak gebelik için calısmaya da engel, ben cikolata kisti tedavisinde ilaç kullanılması taraftarı deilim. daha dün doktorumdaydım, ameliyattan sonra 7 ay gecti, klomen kullanıcaz diyor, acıkcası klomen kist yapmaya da meyilli bi hap, istemedigimi söyledim, ama klomenden kaynaklı bi kist olusursa bir ayda dogum kontrol hapıyla atılabilir, biz yumurta sayını cogaltarak sansını artırıyoruz, endo olusursa geri dönüş yok cünkü dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…