merhaba arkadaşlar,mesajları okudukça gerçekten moral buluyorum..herkese çok teşekkürler.bende endometriozis hastasıyım.5yıl önce 2.5cm lik kistim laporoskopiyle alındı.izmirdeki bir tıp fakültesindeki doktorlar mutlaka ameliyat olmamı söylemişti ancak sonradan öğrendiğim kadarıyla 5cmnin altındaki kistleri almıyorlarmış bile..1kaç yıl ultrason takibi yaptırdım,görünmedi.daha sonra bekar olduğum için kontrolleri bıraktım..şimdi 1yıllık evliyim,hamile kalamadım.doktora gittiğimde bu kez diğer yumurtalığımda 3.5 cmlik bir kist göründü..doktor beklemeyi önerdi ama endişeliyim biraz..adet öncesi ve sonrası kahverengi akıntılarda başladı,evlenmeden önce olmuyordu oysa.. ameliyatın sebep olduğu problemler olabilirmi,aynı durumu yaşayanlar varmı?paylaşmak istedim sizinle..
bende tekrarlamasından cok korkuyorum ıgneler bıttıkten sonra acaba hemen tekrarlarmı dıye korkuyorum cunku hıc bebek ıcın deneme sansımız olmıycak hasta olmadıgım ıcın yumurtalama sansımda olmıycak.ıgneler bıtınce hemenmı tekrarladı?
agrım en basta cok oldu ılk uyanıs bıraz kotu oluyor.Ama bır hafta ıcınde toparladım yanı o kadarda korkulacak gıbı degıl.sakın ol yanı.senın kıstın ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?