doktorum normal yolla bu sekilde 100 tane cocuk dogurabılecegımı soyledı ben dogal yolla en azından bır sene daha denemeyı dusunuyorum amelıyattan sonra eger olmazsa tup bebek denıycez ama esımde cok taraftar degıl tup bebek konusunda.kucuktu kıstım ama yumurtalıgımı kemırmeye baslamıstı o yuzden bıde 1 bucuk senedır sabıt duruyordu ne kuculup ne buyuyordu o yuzden doktorum alalım dedı. acık amelıyat kesınlıkle daha ıyı cunku laparoskopıde kucuk delık oldugu ıcın bazen etrafındakı hucreyı cıkaramıyorlarmıs bu nedenlede kıst hemen olusabılıyormus. bu yuzden ıcını ferah tut acık kesınlıkle daha ıyı.ıgnelerım bıttıkten sonra ınsallah hamıle kalabılırım.
Allah hepımızın yardımcısı olsun culii
siz bu bilgileri nerden aldınız bilmiyorum ama doktorum cok iyi bir başhekim yıllarını bu konuya vermiş ayrıcada yakın bir akrabamız .tehlikeli bir şey olsa herşeyden önce beni böyle birşeye atmazdı ama tabiki herkese kendi düşündüğü yada inandığı doğru gelir sizede saygı duyuyorum.
umarım olumlu sonuc alırsını.bende ıgnelerım bıttıkten sonra olumlu sonuc ıcın beklemeye baslıycam
şu anda tüp bebek sonucumu bekliyorum transferimin 4. günü ve sol yumurtalığım açık ameliyat olduğum için hiç yumurta oluşmadı sağda ise az oluştu çünkü geçirdiğim operasyonlar iki yumurtalığıma da zarar verdi..yani kısacası ameliyatın her türlüsü zarar veriyor...
ayy sorma canım ya acayip moralim bozuldu kafam çok karıştı ama burda iki kere açık ameliyat olupta tüpbebekte ikizlere hamile kalanlar doğuranlar var olumsuz düşünme canım boşver olur herşey allahtan yapcak bişey yok hem senin yaşın daha 25 yaşta önemli diyo dr lar.vallahı culii soylıycek fazla bıseyım yok benımde bende senın olacagın gıbı acık amelıyat oldum demekkı doktorlar ıyı olmayan bısey yaparak hayatlarımızla oynuyor benımde en az senın kadar kafam karıstı demekkı bundan sonra bende yumurtlayamıyacagım
bana da kapalı önerdi 3 doktorum.bunu önermelerinin nedeni de bekar olmammış arkadaşlar eyvahedigeldismile
gerçi ben 2 doktora daha gidicem...ameliyat olmaktan korkuyorum çünkü cidden gördüğüm ve okuduğum şeylere bakıyorum çoğu kişi bebek sahibi olamıyor bu kist yüzünden.yani ameliyat olmamak da çare deil elbette ama olunca da bi yararı yok bence allahın takdirine kalmış tekrarlıcaı varsa yine çıkıor ve asıl önemlisi bu kistin nedeni bulunmadıı için tedavi konusunda da bu şekilde sıkıntılar yaşanıor :'( bn de ilerde çocuk sahibi olamıcakmşm gibi hissediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?