yanı benım doktorumda normal yolla bu sekılde hamıle kalabılecegımı soyledı hıc tup bebek falan onermedı.bu amelıyattan sonra rahmım cok temız olup hemde ıgnelerden dolayı bırden yumurtalaycagım ıcın kalabılırsın demıstı Allah kısmet ederse . ben hıc tup bebek dusunmemıstım daha once gerek yok o daha zararlı dıyor herkes. allak bullak oldum arkadasım:çok üzgünüm:
arkadaşım hayırlısı olsun tedavin inşallah olumlu sonuç alırsın bu kaçıncı denemen.hangi ilaçlarla başladın tedaviye kaç ünite yaptın iğnelerini birde ameliyattan sonra 3ay menopoza girmen için iğne yapıldımı açık ameliyattan kaç hafta sonra ayağı kalkabildin ağrı oluyormu acaba çok soru sordum ama cevaplartsan sevinirm bende olucam ameliyat
bana da kapalı önerdi 3 doktorum.bunu önermelerinin nedeni de bekar olmammış arkadaşlar eyvahedigeldismile
gerçi ben 2 doktora daha gidicem...ameliyat olmaktan korkuyorum çünkü cidden gördüğüm ve okuduğum şeylere bakıyorum çoğu kişi bebek sahibi olamıyor bu kist yüzünden.yani ameliyat olmamak da çare deil elbette ama olunca da bi yararı yok bence allahın takdirine kalmış tekrarlıcaı varsa yine çıkıor ve asıl önemlisi bu kistin nedeni bulunmadıı için tedavi konusunda da bu şekilde sıkıntılar yaşanıor :'( bn de ilerde çocuk sahibi olamıcakmşm gibi hissediorum
yanı benım doktorumda normal yolla bu sekılde hamıle kalabılecegımı soyledı hıc tup bebek falan onermedı.bu amelıyattan sonra rahmım cok temız olup hemde ıgnelerden dolayı bırden yumurtalaycagım ıcın kalabılırsın demıstı Allah kısmet ederse . ben hıc tup bebek dusunmemıstım daha once gerek yok o daha zararlı dıyor herkes. allak bullak oldum arkadasım:çok üzgünüm:
kızlar bu arada benim ilk doktormda eğer evli olsaydın şunu derdiim, ameliyattan sonra 6 ay içinde hamile kaldın kaldın, kalamazsan aşılama şeklinde artık..fln dedi.yani bnm durumum daha kötü gibi bence.dankk diye acı gerçeği yüzüme vurdu resmen.yani bu ameliyattan sonra malesef normal yolla doğum hayal gibi bişimiş...
sağol canım klomenle 2 aşılama geçirdim negatif..ama klomen zaten çok etki etmezmiş
tüp bebkte ilk denemem
puron 300 ünita başladım daha sonra 15 ünite menogon ilave edildi
menopozla ilgili hi bir işlem yapılmadı 25 yaşınd akadar ginmera kullandım 25 yaşında evlendim ara verdim ilaca çocuk olması için tekrar etti 2. yani kaplaı ameliyatı oldum
20 yaşında bekarken oldum açık ameliyatı 2 gece hastanede yattım
evde de 20 gün tam da eylül dü üniversite açılmıştı ve 1 ay geç gittim okula..ve en az 1 yıl kendini koruman gerekiyor ağır iş yok dikkat her zaman
tmm cnm haber vericem,ben 2 farklı doktora daha gitmek istiyorum tabi sırf kendimi kandırmak için bi kaçış bu ama olsun( belki biri bi hap verir falan..
senin tek yumurtalığındamıydı kist kaç yumurtan oldu kaçı döllendi bende ameliyat olucam bu ay yada şubat gibi 3 ay sonrada tüp bebek tedavisine başlıycam hemen bu tedaviye başlandığında kistler alınmış olucak ama bu üğneler tekrar çikolata kisti yapmazmı bunu merak ediyorum bu artık benim ikinci ameliyatım ve son şansım olucak ya tekrarlarsa tedavi sırasında iğnelerden dolayı
35deniz arkadaşım senin tüplerinde tıkanıklık varmı birde ameliyattan sonra hidrosalpenks oluştumu dediğin gibi bende tekrar etmesinden çok korkuyorum çok illet bir hastalık ameliyat oluyorsun geçmiyor tekrarlıyor nasıl bir hastalıktır anlamadım.ameliyattan bu ikinci ameliya olduğunda kistlerin kaç cm lerdi canım
35deniz,sizde izmirdesiniz.doktorunuz kimdi?birde sol yumurtalığın zarar gördüğünü nasıl anladınız?? 2tane prof.a gittim ben,ikiside vajinal ultrasonla bakıp,1tanesinde 3.5cmlik kist olduğunu diğer yumurtalığım iyi göründüğünü söylediler,birsüre beklemeyi önerdiler.. ama burda yazılanları okuyunca,içime şüphe düşüyor ya yanılıyorlarsa diye.. başka doktorlarada gitmeliyim sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?