Arkadaşlar Merhaba,
Uzun aradan sonra yeniden siteye girdim. Zaten benim sorunumu yazdıklarımdan okumuşsunuzdur. Ama şu an Allah'a şükür çok iyiyim. Geçen ay kontrole gittim, yeni bir kist de yok. Umarım her şey bu şekilde yolunda gider. Umarım siz de bu kistlerden kurtulursunuz ve bir daha oluşmaz. Sevgiler...
merrhaba jollita...bended de 4,5 cm kist vardı...birkaç doktora gittim.hamile kalamzsın ve mutlaka ameliyat dediler.ancak son gittiğim doktorum kistin 5cm üzerinde olsaydı ve çok ağrılı olsaydı ameliyatı düşünürdük dedi.yakın zamanda haile kaldım ve çok rahat hamilelik geçirdim.şuan oğlu 4,5 aylık...hala ameliyatı düşünmüyorum...iyice araştır.ameliyat yumurta rezervini azaltabilir.
minimania kistten nasıl kurtuldun senin adına çok sevindim inşalla benimkide kaybolur da çocuk sahibi oluruz...vereliniortak
Canım ben ameliyat oldum çünkü kistlerim çok büyüktü. Laparoskopi ile değil açık ameliyat oldum. Doktorum bekar olduğum için yani hiç doğum yapmamış olduğum için açık ameliyatın daha faydalı olduğunu söyledi. Yani yumurtalıklara daha az hasar veriyormuş böylece yumurtalık rezervinde fazla kayıp olmuyormuş. Yakında evleneceğim inşallah bebek sahibi olmamda da bir sorun yaşamam. Canım inşallah bebişin olur seninde..
merhaba arkadaşlar ilk mesajımı geçenlerde atmıştım.büyük bir mucize oldu. allaha şükür 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.kistlerime herhangi bir operasyon yaptırmadım.bu ay yumurtlama dönemimde arı sütü bal polen karışımı alıp kullandım.belki faydası olmuştur denemekte fayda var.yumurtanın olgunlaşmasına ve çatlamasına yardımcı oluyormuş.denemek istersiniz belki.allah hepinize benim gibi bebeğine kavuşmanızı nasip etsin.(Bu arada eşimde 1,5 aydır keçiboynuzu kürü yapıyordu.)
aynı şeyleri bende yaşamıştım arkadaşım bekarken açık ameliyat olmuştum solda 13 cm 10 cm sağda 7 cm 3 kistim vardı felaket büyüktüler 5 yıl sonra evlendim sonra tekrar kist çıktı bı sefer laparoskopi oldum ve şimdi tüp bebek le bile olmadı sol yumurtalığım çok zarar gördüğü için yumurta üretmiyor sana tavsiyem arkadaşım evlenince eğer imkanın varsa evliliğini oturttuğuna inandığın en kısa zamanda çocuk yap ben çok pişmanım 2 yıl korunduğum için..
inşallah bziim yaşadıklarımızı yaşamazsın ve kist cidarın tertemiz olmuşken yinelemeden hamile kalırsın...
arkadaşlar selam çikolata kisti normal yada vajinal ultrasonda görülürmü acaba ..yani dr hemen anlamrmı muayene sırasında .
ben fatih beye sordum özel hast.de yapıyormuş.4 milyar ücreti.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?