özel cnm,kent hastanesinde olacağım yarın ameliyatım.ayrıca lavman falan yapılmayacak birazdan verilen 2 sodayı içicem temizlencem yani ehuehuhe boshayallersmile
doktorum fatih şendağ bu arada.
sadece orda yapıyormuş bu yüzden 4 milyar patoloji hariç ama.
deniz arkadaşım çok geçmiş olsun canım benim bu durumda nedesem boş olur seni çok iyi anlıyorum ve çok üzüldüm inan.sana famera protokolü uygulanmışmıydı canım bu tedavinde yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak içinmiş öyle duydum.ben de çok korkuyorum bakıyorum çevremde herkez hamile ne kadar kolymış hamile kalmak diyorum inşallah canım en kısa zamanda allah bizede verir bebek çok istiyorum ama hep olumsuz düşünüyorum elimde değil allah yardımcımız olsun
arkadaşlar dr bana ameliyat demedi.gebelik deneyebilirsin dedi.burdan okuduğum kadarıyla bana anlatılan kadar basit değil.şaştım ben ya.yokmu izah edecek olan...
dr bana 27mmlik çikolata kistin var ama bişi yapmaya gerek yok dedi.sadece ultrasonla baktı.ve direk bunları söledi..ne tahlil nede başka bişi..bu kadar basit değilse beni yanlışmı yönlendiriyo.başka bi dramı gidiyim.yokmu aranızda bilenbilmiyorumkismile
arkadaşlar bende geçen sene şubatın 6 sında laporoskopi geçirdim hacettepe üniveritesinde prof yaptı operasyonu sadece 170 tl muayene ücreti verdim kalan masraflar ssk karşıladı.ben nişanlıyım doktorum bu hastalığın en iyi tedavisnin çocuk yapmak olduğunu söyledi kisti temizledim tüplerinde açık sorun çıkmaz dedi ama bunu bi sene önce söyledi ben bu yaz evlenicem kist oluşmuş olabilir tekrardan, doktora gitmeye korkuyorum kisti operasyondan sonra tekrar edenler var mı bilgileri paylaşırsanız sevinirim bu konuyu çok kafamam takıyorum lütfen birbirimize destek olalım
ilaç vermedi canım ama kontrole gidince sorarım. başka bi durum yok sadece çocuğun olur endişelenme dedi ama ben kontrole gitmeye bile korkuyorum tekrarladı diyecek diye umarım oluşmusa bile küçüktürcanım dr sana doğum kont. hapı varmedi mi evlenene kadar yani çocuk düşünene kadar tekrar etmesin diye bende bekarken açık ameli.oldum 8 sene ilaç içtim evlendikten sonra bırakınca buna rağmen tekrar etti ve geçen sene laparoskopi oldum..
hemen ilaca başlatmıştı doktor.ama başka bir durum varsa bilemem bunun garantisi yok inşallah tekrar etmez...
korkmana gerek yok mmlik kistler sorun yaratmaz gerekirse ilaçla baskılarlar geçmiş olsunarkadaşlar bende bugün yine dra gittim yum takibi için.ama bu dr bana sol overde 15mmlik bi kist var ama çikolata kistin benzemiyo.kormana gerek yok demezmisempatiksalakcinni
şaşırdım.şimdi neye inanacağımı şaşırdım.dra 27mmlik var başka dr dedi dedim.yok dedi.yumurtalığı gösterdi.var ama kist bu çikolata kisti değil korkamna gerek yok dedi....inşallah dediği gibidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?